Kişilik & Karakter Gececi misin gündüzcü mü☀️/🌙? Clarissaben Takip Et Xper 7 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Araştırmalara göre geceyi sevenler mutsuz gündüzü sevenler mutlu insanlarmış sen hangisisin? Gececi misin gündüzcü mü☀️/🌙? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Geceyi daha çok seviyorum.. Örtüşüyoruz çünkü onunla..Huzurlu bir zaman dilimi benim için.. 0 0 Yorumla
barbaroskk Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 48% +1 yıl Gündüzüyüm gece 11den önce uyumazsam uykumu alamıyorum 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Geceyi sevmek değil de geceye ait hissediyorum kendimi.cut. 0 0 Yorumla
pckty Takip Et Xper 7 Yaş: 40 +1 yıl Geceyi severim ben ama gece oluncada oturup üzülmem yani. O araştırma yanlış olmuş 0 0 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Benim için uyanık olduğum saatler her zaman benimdir. Gece veya gündüz ayrımı yapmam. 0 0 Yorumla
Bişeybırakmamışınız Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Gunduzu seviyorum ama mutlu degilim :D 0 0 Yorumla
picmisinenes Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Gececi bi insanım ben gündüzleri pek tat vermiyor 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gececi 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Gececi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Geceyi daha çok seviyorum.. Örtüşüyoruz çünkü onunla..
Huzurlu bir zaman dilimi benim için..
Gündüzüyüm gece 11den önce uyumazsam uykumu alamıyorum
Geceyi sevmek değil de geceye ait hissediyorum kendimi.
cut.
Geceyi severim ben ama gece oluncada oturup üzülmem yani. O araştırma yanlış olmuş
Benim için uyanık olduğum saatler her zaman benimdir. Gece veya gündüz ayrımı yapmam.
Gunduzu seviyorum ama mutlu degilim :D
Gececi bi insanım ben gündüzleri pek tat vermiyor
Gececiyim
Gececiyim
Gececiyim Tabikide
Gececi
Animeciyim
Gececi