En son neyi ya da kimi uğurladınız?
Bir duygu, düşünce ya da nesne de olabilir.
Ardına bakma yolcu😏😀

Giden günlerimm oldu Seni anmadım yola bakmadım hala. Dırırım dırırım neyse soruya dönelim içimden özlem duygusunu uğurladım onu geride bıraktım ve yürümeye devam ettim çünkü anladım ki güzel şeyleri anımsamanın özleminin bir anlamı yok düşünmeye gerek yok özlemeyede gerek olmadığını anlayınca özlemeyide bıraktım resmen bu duyguyu yitirdim diyebilirim. Hiçbir güsel anının keyifli geçen günlerin özlemini çekmiyorum bı tuhaf bişi gerçi niyetim isteğimde yok işin açıkcası neysem kaçyım ben yiuv çauv💃
Hayallerimi uğurladım. Öylece kayıp gittiler ellerimin arasından, ben de öylece bakakaldım arkalarından... Birçoğu da gerçekçi hayallerdi halbuki, neden olmadılar bilmiyorum. Ama demek ki olmayınca olmuyormuş. Şimdi yeni hayallere doğru yola çıktım. Bakalım bu hayaller de ellerimin arasından kayıp gidecekler mi yoksa bu sefer onlar da benim elimden tutacaklar mı... Yeni hayaller yeni hayal kırıklıkları mı olacak yoksa yeni umutlar mı, bakıp göreceğim. Zaten sadece bir hayalim var, o gerçekleşse yeterli. Diğerleri gerçekleşmese de olur 🙄
Cevap
13Cevap
Çok şeyi uğurladım.
Bir yıldır kendimden çok şeyi uğurladım.
Eski ben değilim.
İçimde ki çocuk bile gitti kayboldu.
Sahip olduğum bütün duygularımı kaybettim.
Garip garip huylar edindim iyi olan huylarımın yerine.
İçim bomboş sanki hiç kimse hiçbir şey o boşluğu dolduramayacak gibi.
İyileşeceğime dair bir tarih bekliyorum.
Umarım beklediğim umduğum gibi olur.
Umarım beklediğime değer ve ben iyileşirim.
Yoruldum...
İçimdeki çoğu hissi sıra sıra uğurladım. En son hangisi dersek ben umut derim bunun için. Bir çok şeye olan umudu yolcu ettim en son.
Umutlarımı, heveslerimi ve hayallerimi uğurladım.
Uğurlar olsun dedim bir iki kişiye.
Kendimden uğurladım ben hep bir şeyleri, olmayan, kırılan hayallerimi, yıkılan heveslerimi ve zamanında bir ton şey yaşamama sebep olan kişileri...
Saçma sapan kafama taktığım o küçük şeyleri uğurladım
Yalnız şarkıyı dinleyeceğim diye görüş yazmayı unutuyordum 🤭
😀😀
Var sildiğim, uğurlanmak için can atanlara bahane verdim kendileri tıpış tıpış kaçtılar 😂
Pis bir cevap vermemek için mücadele ettikten sonra xD ugurlamam gereken herkesi uğurladım
Bir arkadaşımla hâlâ görüşüyor olsak da kendisini içimden uğurladım
bavulları topladık ama henüz uğurlayamadık zamanını bekliyoruz
Kendimi uğurladım. Eski Enes çok iyi niyetli ve saf bi insandı. Bu dünya onu hak etmiyordu.
O anı hatırlamak bile istemiyorum. Dostumu uğurladım. Gitmesini hiç istemiyordum. 3 saat farkıyla uzağıma gitti. Taşındı. Başkada arkadaşım yoktu yapayalnız kaldım 😔☹️
Ben uğurlayamiyorum 😒
Sevgilimi terk ettim.
Cebimden eksilen paramı 😀
İç çamaşırımı, çamaşır sepetine uğurladım.
Heveslendigim şeyi ugurladim
Umudumu, iyi şeylere olan güvenimi
Sevdiğimi kalbime gomdum galiba o
Sen şarkı dinleme sana yaramıyor
Eski sevgilimi
Yıllar oldu
Bana kalabalık geldiler uğurladım
Her gün birini ugurluyom
Kimseyi
Umutlarımı
Sevdiğimi uğurladım
içimdeki çocuğu