Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Hayır ya değilim. Kimsenin iyilik perisi olamam. Onlar bana olsun😂 Geçmişte belki olmuşumdur. Saf olduğum zamanlar. İnsanlar bir iyilik perisi görünce, bütün dileklerini peş peşe sıralamaya başlıyorlar. İyilik sömürücü haline dönüşüyor ve seni çıkarları için kullanmaya başliyorlar. Ben aldığım kadarını veririm kişiye. 1 adıma 1 adım şeklinde. Bu elbette gerçekten ihtiyacını olan biri ya da çocuklar ve hayvanlar için geçerli değil. Onlar için sonuna kadar sen Selena olurum.😂 Elimden ne geliyorsa yapmaya çalışırım.
Hayır değilim tabi ki, hangimiz saf iyi olarak kaldık ki? Hiçbirimiz tamamen iyi değiliz hem iyi yanlarımız var hem kötü yanlarımız, asıl mesele hangisinin diğerine baskın geleceği veya gelmeyeceği. İyilik perisi değilim sürekli birilerini mutlu etmek için uğraşmam uğraşamam çünkü benim de kendime ait bir hayatım var. Sürekli başkası için uğraşırsam benim hayatımın ne anlamı kalır ki? Bir kere geliyoruz bu dünyaya, yeri geldiğinde insanlara yardım elini uzatmak önemli ama kendimizden vazgeçecek kadar kendimizi kaptırmamalıyız bence kendimiz için de uğraşmalıyız.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Denk gelirse iyilik yapıyorum. Ama insanlara faydam olsun, işleri çabuk görürsün diye de kendimi yırtmıyorum artık. Bir şeye ne tahammülüm kaldı ne istediğim. Çünkü iyilik perisinin kanatları kırıldı artık..
O kadarda değilim fakat kötü niyet beslemediğimi söyleyebilirim kimseye karşı, tamamen karşımda insanların bana gelişlerine ve tutumlarına bağlı benim nasıl yaklaşacağım, ki hoşlanmıyorsam da uzak dururum, yine öyle nefret ya da kötülük yapacak boyutlara gelmem. Uğraşamıyorum ben öyle şeylerle, karakterim el vermiyor buna daha doğrusu. İyilik yapmayı da severim fakat hak edene sadece...
Hayır hiçbirisi için özel çaba sarf etmiyorum. Ama gereken yerde gerekli olanı yaparım. İyilik yaptığım daha çoktur dur düşünüyorum. Bir peri olamasak da tabi 😊
Hımmmm aslında peri modundayım ama bir sinirlenirsem peri filan hak getire fevri olmamdan dolayı gemileri yakarım genelde ama iyilik perisi modundayım diğer zamanlarda 🤭🤭🤭🤭🤭