İnsana iyi gelen insanların başında artık başka şehirde olmama rağmen, üniversitedeki çok sevdiğim hocam gelir.. O öyle iyi gelir ki insana, sanki aramızda saatlerce uzaklığa inat görünmeyen köprüler kurulu gibidir.. Ne zaman kötü olsam, umutsuzluğa kapılsam veya yorulsam bu şehrin koşuşturmasından mutlaka bir mesajını bulurum onun, içinde şiir olan, umut olan veya yeni kitap önerisidir bu mesaj veya ruhumu dinlendiren bir şarkıdır bazen.. Sonra ne kadar şanslı olduğumu görür, derin bir nefes alırım ve bambaşka bakarım dünyaya, yalnız olmadığımı bilerek. İyi ki varsın sevgili hocam.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
İki farklı soru algıladım ben burada. Öncelikle ben yapısal olarak sinirli biri olduğum için , bana daha çok sakin insanlar iyi geliyor. Hayata daha pozitif bakan ve ruh hali daha cıvıl cıvıl olan kişilerle daha huzurluyum. Beni neşelendiren ve en kötü anımda yanımda olan insanlar tanıdığımda ise ben değerli olduğumu fark ederim. İhtiyacım olduğunda oradaysa, kimseye anlatamadığı şeyleri sadece bana anlatıyorsa bunlar benim için en önemli noktalardır. Ben hasta olduğumda ya da moralim bozuk olduğunda beni neşelendirmek için herşeyi yapıyor ve beni soruyorsa mutlu olurum. Bu açıkça benim için değerlisin demektir
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Benim derdimle benden çok ilgilenen biri, her halükarda yanımda olan biri, leb demeden leblebiyi anlayan biri.. sıkılmadan ve sorgulamadan dertlerime ortak olan ve beni can kulağıyla dinleyen biri :)
Bana değer veren ve davranışlarıyla bunu hissettiren insanlar bana iyi gelir. Zaten diğer insanlardan değer görmekten başka ne beklenti içine girilebilir ki? Değer görmek, saygı duyulmak bir insana ruhsal olarak en iyi gelecek şeylerdir bence. Tabi bunun yanında bir de eğlenceli, eğlenmesini bilen insanlar olursa çok daha iyi olur. Beraber gülüp eğlenip, sorunlarımızı bir kenara bıraksak ne iyi olur. Zaten hayatımızda yeterince sorumluluk ve stres oluyor. Yanımda bana daha fazla stres katan insanlardansa beraber eğlenebileceğim insanları tercih ederim.
Kalbi güzel insanlar gelsin artık sadece. Yüzü, fiziği güzel insan görmek istemiyorum, sonunda hepsinin kalbi aynı çıkıyor çünkü. Hatta mümkünse bana insan gelmesin ๑
Bunu bir arkadas olaraksa : benim veya onun derdi oldugunda anlatabiliyorsam anlatiyorsa iyide kotude yanimdaysa cok mutlu olurum bende hep yanında olurum 🥰
Eger sevgilimse : bana sarildiginde güvenebiliyosam yanindayken sözle deilde hissettiriyosa onunla eğlenebiliyosam bana iyi gelir en ufak seye kavga cikarmiyosa anlayisliysa derdim varken korkmadan soyleyebiliyosam benim icin en onemlisi o