Herkesin içinde olan, kabul olmasını istediği bir duası vardır. Kiminin iş, kiminin eş, kiminin evlat... Hadi bugün dualarımızın kabul olması dileğiyle şimdiden amin diyerek dualarımızı paylaşalım. Senin içinde olan duan nedir?
Herkesin içinde bir duası vardır, senin içinde olan duan nedir?
Ben duaların tek başına bir etki edeceğine inanmıyorum. Yani oturduğunuz yerde elinizi açıp dualarla istediğiniz sonuca ulaşamazsınız. Dualarınızı; çabanız, sabrınız, aklınız belirleyecektir. Küçük bir örnek vereyim.. Bir ataistle, Müslüman boks maçına gider. Muhammed ali ringe çıkarak dua eder. Ataist sorar, bu adam ne yapıyor? Müslüman olan cevap verir, Allaha dua ediyor maçı kazanmak için. Ataist tekrar sorar, peki kazanabilecek mi? Müslüman, dövüşmeden bunu bilemeyiz der... yani her şey sizin isteğiniz doğrultusunda oluşur yahut oluşmaz. Oturduğunuz yerden mutlu olamazsınız. Yeri gelir mutluluk için bedel ödemeniz gerekir..
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Umduğum şeyler var benim. Ama olur mu olmaz mi bilmiyorum. Kendime ait bir dünya diliyorum. Sadece benim kararlarım ile yönlendirilen bir hayat kendim için.
Komple sil baştan bi hayat istiyom ama dua ede ede bi hal olduk duyan takan yok bu dünya bize çok şey yaşattı dua edincede gökten bize bi el hareketi beliriyo 😂
Kendim için ne istiyorsam beni sevmeyene bana düşmanlık edene istiyorum. İstiyorum ki haset etmesine gerek kalmasın kendi köşesine çekilsin buna bulaşmasın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim binlerce duam var. Merak ediyorsan bi tanesini soyliyim Ölüm benim için hayırlı olduğu vakit canımı al