Şizoid kişilik bozukluğum mu var?

Bir kaç gün önce arkadaşım bana hep tepkisizsin ve bazen aşırı abartı tepki verebiliyorsun dedi. Aslında bunu biliyordum ama pek takmıyordum ama arkadaşım söyleyince aklıma takıldı. Asosyal biriyim arkadaşım az. Hepsi ortaokuldan sayılır. Aslında ortaokul da nasıl bu kadar arkadaş yaptığımı hiç bilmiyorum hatta kendime şaşırıyorum eskiden ne kadar sosyal biriymişim ve yalnız değilmişim. Her neyse şu an lise 1'deyim sınıfta yakın olduğum tek arkadaşım var onla da yeni yeni oluyoruz işte. Sınıfın geri kalanı bana karşı çekingen çok konuşmak istemezler. Çünkü olaylara karşı bir tepkim yok. Duygusuzum, bana karşı bir iltifat veya bir övgü beni duygulandırmıyor. Beni hiç bir şey şaşırtmıyor güldürmüyor ya da sinirlendirmiyor. Bir çatışmadan uzak durmak benim için en iyi yol. Sıkılıyor muyum evet ama artık alıştım gibi. Sıkılmanın ötesine geçtim yalnızken artık hiç sıkılmıyorum fakat yanıma biri gelince hem kendimi hem de onu sıkmakta artık 1 numarayım çünkü bir tepkim veya bir fikrim yok. Hep okulu bırakıp uzun bir işe başlamak isterim. Kimseyle konuşmadan işimi halledip eve dönüp sadece dinlenmek.
Şizoid kişilik bozukluğum mu var?