Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılonu bulduğumda şu yazdıklarımı okutmak istediğim;
"sevgili sevgilim;
nasılsın iyi misin demeyeceğim sana, çünkü sende benim gibi eksiksin...
gün bitip sabaha vardığında benim eksikliğim tütüyor burnunda...
benim kokumu içine çekiyorsun her nefes aldığında.
beni soracak olursan iç güveysinden halliceyim.
hasretin kokuyor burnumda yıllardır.
ah seni ne çok özledim bir bilsen?
oralarda hava nasıl?
biz burada yağmurlarla uyanıyoruz.
hep melankoli hep melankoli.
seni hatırlatıyor yağmurun her damlası...
gözlerinin içindeki parıltı sanki yere vuran her damlanın taştaki aksi...
nerelerdesin şimdi?
oralara da yağmur düşüyor mu?
sende beni mi düşlüyorsun?
sende benim gibi üşüyor
o kadar derin bakardın ki gözlerimin içine sanki kalbime değecek sanırdım gözlerin.
oradaki acılara dokunurdu sanki ellerin...
ellerin...
öyle naif öyle yumuşaklar ki yaralarımın kabuklarını asla kanatmayacak tekrar...
ve ben bundan asla korkmayacağım.
"üzülme." derdin sonra...
"bu hayatta inanmaktan vazgeçtiğin ne varsa hepsine inandıracağım seni. bu yaralar... bu yaralar seni sen yapan geçmişin. onlara saygı duyuyorum ve onları seni sen yaptıkları için seviyorum. o yaraları açanları değil. merak etme sevgilim, bir daha kimse seni incitemeyecek. ben varım... sevgilim bak bana ben varım artık." derdin ellerin yüzümde...
o yaralar ki onları görünce ürkmeyeceksin, üzülmeyeceksin, sevinmeyeceksin de...
sadece bakacaksın sevgilim.
öyle bakacaksın ki, öyle titreyecek ki ses tellerin benimle konuşurken, içinde yalan olmadığını ben değil herkes anlayabilecek.
öyle susacaksın ki sevgilim, herkes beni sevdiğini bilecek...
öyle duracaksın ki, hayatımdaki tek gerçek olduğunu anlayacak insanlar.
ah öyle doğacaksın ki günüme, şafak vakti duyacak artık dualarımı tanrı.
seninle doğacağım her yeni güne.
ruh eşim...
er ya da geç karşılaşacağız.
çünkü bu hayatta herkes en az bir kere ruh eşiyle karşılaşır.
ben bunu anlayabilirim artık...
ben seni tanıyabilirim...
çünkü seni bulmaktan yılmadım hiç.
çünkü beni ben yapan senin varlığın.
çünkü seni kalbimde hissediyorum ve çok yakınlardasın biliyorum.
biliyorum bir yerlerde beni düşlüyorsun aynı benim seni düşlediğim gibi...
sende beni arıyorsun.
az kaldı sabret sevgilim...
seninle sonsuza dek birbirimizi tamamlayacağız.
sadece sabret ve beni bulmaktan sakın vazgeçme.
nefes aldıkça umut vardır.
seni umut ettikçe daha çok artan bir aşkla seveceğim."
umarım böyle biri vardır..22 Yorumla- +1 yıl
Yazdıkların çok etkileyici, etkilendim. Derin bir ruha sahipsin belli. Umarım bir gün bulursun ruh eşini.
- +1 yıl
:''')
En İyi Cevaplar
+1 yılEvet var. Eskiden böyle bir saçmalığa inanmazdım. Ama aşık olduğum adamla karşılaştığımda inandım. O beni inandırmıştı. Biz gerçekten aynıydık. Huy , davranış, sevdiklerimiz şeyler, saygılıydı, açık sözlüydü, dürüsttü, inatçıydı , hobilerimiz , fobilerimiz , olaylara bakış açılarımız her şey aynıydı. Aynı şeyleri düşünürdük. Birbirimize baktığımızda bile ne demek istedigimizi anlardık. Hayatımda ilk defa bana bire bir huy ve davranışlar olarak benzeyen biriyle karşılaştım. O da aşık olduğum adamdı. Yüz ifadesi, sinirlenmesi , gülümsemesi bile benim gibiydi. O güçlü , akıllıydı, büyüleyiciydi...
Biz çok benzerdik. Sanki benim kopyamdı. Ve onun bana her zaman dediği bir şey var " Sen bensin ben senim, biz aynıyız, ruhlarımız aynı güzelim " derdi. Ruh eşleriyle sadece bir kere karşılaşıldığını söylerdi bana. Kalmayı becerebilen , gitmeyen için harika bir şey olduğunu söylerdi. Ve biz bir arada olmayı bile beceremedik. Birbirimize başkalarıyla şans diledik. O yoluna ben yoluma... 😅19 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle :)
- +1 yıl
Nasıl ya? Nasıl ayrılabildiniz? Millet aldatmayı affediyor (taabi ki yanlış bir şey) siz nasıl ayrılabildiniz?
Kusura bakma cidden aşırı şaşırdım. - +1 yıl
Bazen ayrılmak gerekiyor, birbirini yormadan... O uzaklara gitmişti ve bir süre gelmiyecekti. Aramızda kopukluk olacaktı. Bunu biliyordum ve bu oldu. Ondan uzak durmayı çok denedim. Ama o benden hiç uzak durmadı. Biz çok denedik. Arkadaş bile kaldık. Ama arkadaş bile kalmayı beceremiyorduk. Birbirimizi ne olursa olsun kırmadık. Aldatma gibi şeyler olmadı şükür. Dürüsttüde. Fakat son zamanlarda aşırı kavga ediyorduk. O sinirliydi , bende sinirliydim. Aynı iki insan birbirimizi dengeleyemiyorduk. O inatçıydı, ben inatçıydım. Bir şeyler çekilmez hale gelmişti. Onu seviyordum, çok seviyordum... Değişik bir bağ vardı aramızda birbirimize kızsakta. Ama bazı şeyler beni uzaklaştırdı. Boğuyordu. Yoruldum. O da yoruldu biliyorum. Onu anlıyordum. İkimizde saçma şeylerden kavga eder olduk. Ve uzak durmak ikimiz içinde iyiydi. Belkide birbirimiz için doğru değildik bilmiyorum. Ama onun mutlu olmasını kalpten istiyorum. bu yüzden ona başka bir kızla şans diledim. "Beni severdin " demişti. Ama ona cevap bile veremedim. O da bana başka bir erkekle şans diledi. Başka bir şey diyemedi çünkü . Ne diyebilirdi ki... Bazen daha fazla üzülmemek için uzaklaşmak gerekiyor. O gülmeyi hakediyor. Ve ben onun yine güzel gülmesini istiyorum. Bu yüzden birbirimizi kötü hatırlamamak için uzaklaştık. Ve bağ koptu. Umarım mutlu olur ve her zaman iyi olur. @İstanbulByfnds1999
- +1 yıl
Anladım şimdi. Zormuş cidden. İyi olursunuz umarım
- +1 yıl
Bu artık mümkün değil. Ama yinede iyi dileğin için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Ayrı ayrı da olsa iyi olun demek istedim. Neyse srn iyi ol kısacası :))
- +1 yıl
Anladım teşekkür ederim.:) Umarım sende mutlu , iyi olursun.
- +1 yıl
Teşekkür ederim :))
Kişilik & Karakter konusunda 11,9b cevap paylaştı. Evet inanıyorum.
Çünkü bu anlattığın durumu insan arkadaşlarınla bile yaşıyor.
Mesala realdeki arkadaşkarımla kalabalık bir ortamda gözlerimizle anlaşırız. Çünkü o kadar birbirimizi anlıyoruz ki, gözlerimizin ne demek istediğini anlıyoruz.
35senelik arkadaşlarım.
Ve ruh eşimizde mutlaka vardır ama karşılaşırmıyız bilemiyorum.11 Yorumla
+1 yılYani bizim aramızda bu detayların hepsi var. Ama ben bu tanıma inanan biri değilim. Aradaki uyum ve çekim, karşılıklı olan hisler ve kalp kalbe karşı deyimine inanıyorum. Kimse kimseyle ruh eşi değildir bence. Aradaki aşk azalınca görürüm ben o eşi 😂
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
82
Cevap
18Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Vardır mutlaka ama Zor denk gelir ve birbirine uyumlu iki çift birbirini zor bulur..
Gördüğümüz duyduğumuz bildiğimiz kadarıyla birbirini tamamlayan, çiftler nadir denk geliyor.
Denk gelenlerde kıymetini bilmiyor ne yazık ki.11 Yorumla- +1 yıl
Henüz denk gelmedi bana galiba 😂😂🙄
+1 yılBenim neye inancım olduğunu artık bilmiyorum. Akışına bıraktım komple varsa da yoksa da benlik bir durum değil.
10 YorumlaRuh eşi diye bir şey tam olarak olmasa da ruh benzerliği diye bir şey kesinlikle var. Yani karakter ve kişilik olarak, düşünce yapısı olarak, duygu ve hisler olarak birbirine çok benzeyen insanlar olabilir. Ama ruh eşi diyince biraz daha sanki onun ikizi gibi, birebir aynısı gibi geliyor insanın aklına sanki. Bu yüzden ben ruh benzerliği diye düşünüyorum. Çünkü neticede ikiz, üçüz kardeşler bile birbirinin aynısı olamazken, farklılıklar olabilirken hiç bir insan birbiriyle eş-aynı olamaz diye düşünüyorum. Her insan tektir. Kendine has ve özgüdür.
Bu yüzden; ruh eşi değil, ruh benzerliği ve uyumu olayı vardır.10 Yorumlaİnsanlar kendisini duygusal olarak tamamladığına inandığı kişiye ruh eşi diyor ama bu bana biraz ütopik geliyor.
Ruh ikizi olayına inanıyorum, çünkü karakter ve duygusal olarak örtüştüğümüz, neredeyse aynı öze sahip olduğumuz kişiler mutlaka çıkıyor karşımıza. İkisi aynı gibi görünüyor ama farklı kavramlar aslında.10 YorumlaRuh eşinin varlığına inanıyorum elbette.
Lakin inanmak yetmiyor işte ona denk gelmek lazım.
Ehline denk gelmeyen ziyan oluyor.
Ehline denk gelmeyen her şey ziyan olur,
can da inci mercan da..."
Yani adam gibi sevene denk gelmez zor. Adam gibi sevmeyi bilen kişiye denk gelirseniz ne mutlu; denk gelmezseniz hayatınız boşa geçer, ömür biter...
Herkes farklı sebeplerden de olsa bir ruh eşine ihtiyaç duyar. Fakat ruh eşine giden yol bazen o kadar karışık veya uzundur ki ruhunuzu yorar. Bazen o kadar erken gelir ki birlikte büyümeniz gerekir10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
+1 yılRuh eşi diye bir şey olduğunu zannetmiyorum Çünkü galiba çok değer verdiğim hatta ruh eşim diyebileceğim insan gidipte başkalarına ve ben seni yakından tanımak istiyorum deyince artık ruh olaylarına da eş olaylarına son derece güvenim sarsıldı Erkeklerle işim olmaz artık
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAynı anda bir şeyler düşünmek, yapmak. Söyleyeceği şeyi ses tonundan anlamak. Bunların ruh eşi ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Çünkü kilometrelerce ötedeki arkadaşımla bile yapıyoruz çoğu zaman. Ruh eşinin daha tarifsiz, soyut, yakıcı ama bir o kadar dinginleştirici olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılRuh eşi ne ki ben ikiz alev olayına da inanıyorum.
Ruh eşinden daha güçlü bir enerji akımı. Ama bu biraz insanı hırpalıyor.20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ruh eşinin varlığına inansam da, ruh eşiyle muhakkak kavuşmaya inanmıyorum… belki bilmediğimiz bir yerlerde kendi hayatını sürdüyor ve hiç bir araya gelmeyeceğiz… çünkü bazı şeyler cesaret ve emek ister.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen artık hiçbir şeye inanmıyorum, güvenmiyorum. Hep sevdiğim, inandığım şeylerden darbe yiyorum. Herkes değişiyor, güzel günler çabuk geçiyor. O yüzden ne ruh eşim olduğuna inansam bile farketmiyor.
10 Yorumla Buna inanıyordum hatta bulduğuma da emindim ama olmadı. Son iliskimle birlikte aşka da sevgiye de evliliğe de inancım, güvenim tükendi sanırım. Ruh eşi diye bir şey var mı artık ondan da emin değilim
10 Yorumla
+1 yılKarşılıklı gerçekten sevince zamanla ruh eşi oluyorsun konuşmadan bile nedemek isteğini anlıyorsun hislerin tüm duyguların onunla bütün oluyor.. Gerçek sevgi böyle tabiki yaşaya bilene..
10 Yorumla
+1 yılRuh eşine ben genel olarak bakıyorum. İlla aşk olmak zorunda değil. İnaniyorum evet ruh ikizi olduğu gibi ruh öküzü de var.
10 Yorumla
+1 yılRuh eşinin ne demek olduğunu şimdi öğrendim.
İnanmıyorum öyle şeylere.
Farklı olmak daha güzel.10 YorumlaRuh eşi olduğuna inanmıyorum her şey insanın elinde zaten herkes karşısında şöyle böyle biri olsun diye benklentisi var ama kimse kendini sorgulamiyor
10 YorumlaKesinlikle inanıyorum çünkü göz göze gelince birbirimizin düşündüğü hakkında konuşmadan ifade edebiliyoruz.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 425 cevap paylaştı. Evet inanıyorum ama bu kişi bende yakın kız arkadaşım😄 karşı cinste inanmıyorum ne yazık ki, erkeklerden tiksinme modundayim💃
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılaşana kadar inanmamayı tercih ediyorum. Ama yine de onun beni tamamladığı, benim de onu tamamladığım bir sevgilim olsun isterim.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle inanıyorum alev ikizi diye bir gerçek var
20 Yorumla
+1 yılİnanıyorum ve karşıma çıkınca hissederim diye düşünüyorum
10 YorumlaBoş işler. Ruh eşi korkak çıktı mı bir anlamı kalmıyorm.
10 Yorumla
+1 yılİnanıyorum fakat bulması imkansıza yakın, umarım buluruz
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBende herkesin resmiyetteki eşinin ruh eşi olmasını diliyorum.
10 Yorumla
+1 yılVarsa da trip atar İlgisiz olur fazla naz yapar ve biter sonuçta 🙂
10 YorumlaBulmayı çok istiyorum aşk anlamında gerçekten. Ne diyim hayırlısı...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 528 cevap paylaştı. İnanıyorum hem de çok.. Bu bir gerçek.. Ruhların dansı..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılBence vardır ama herkesin değil veya herkesin varsa da herkes birbirini bulamaz
10 Yorumla
+1 yılBitek ben değilimdir heralde bu ruha sahip olan diye düşünüyorum 😃
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Evet ancak ruh eşini aşk ile bağdaştırıyorlar oysa alakası yok bunun aşk ile.
10 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum bence ruh eşim yok çünkümsü eşsiz bir ruha sahibim 👻
10 Yorumla
+1 yılEvet bence herkesin bir ruh eşi var, nadir de olsa denk gelenler şanslı..
10 Yorumlainanıyordum sonra baktım ne ruhh eşi ya bana batak eşi lazım
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. bunları yapabılen düşünebılen bırıyle karşılaşmadım ama bana bakınca bişiler anlatabılen bırısını tanıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle var böyle bişiy ben bu sitede buldum ruh eşimi ama çok geçti çünki ben evlenmiştim zaten hep böyle olur sen umudu kestikten sonra çıkar karşına o zamanda çok geç olur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRuh ikizine benzerliğine inanıyorum ama karşılaşma olasılığı çok düşük
10 YorumlaSen istesende istemesende öyle bir şey hayatına dahil oluyor. O an anlıyorsun ruh eşinin olduğunu. Ve zaten yanında yamacında mutlu olduğun kişi ruh eşindir zaten. :))
10 Yorumla
+1 yılİnanmak istiyoruz sanırım inanmaya ihtiyacımız var 24 e kadar bulamadım kismet 30 dan önce karşılaşırız İnşaAllah
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hayir inanmiyorum, bir aldatmaca..
11 Yorumla
+1 yılBen inanıyorum gerçekten sizin için yaratılmış bir çift göz var
10 Yorumla
+1 yılRuhumun eşi benzeri yok
10 Yorumla
+1 yılİnanıyorum tabiki 😉👍
10 YorumlaKesinlikle inanıyorum.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılİnanmıyorum bana denk gelmedi, geleni de görmedim
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet inanıyorum beni bulsun
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 674 cevap paylaştı.
+1 yılbenim ruh esim öldü galiba
10 Yorumla Benim ruh eşim yoktur
10 Yorumla
+1 yılİnanıyorum ama abartıldığı kadar değil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılinşAllah bazen buluyoruz ama beğenmiyoruz Of
10 Yorumla
+1 yılEvet ama nerede bilmiyorum keşke gelse artık
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnandığım an kaybettiğim gün oluyor
10 Yorumla İnanıyorum bir gün yanıma gelecek galiba
10 Yorumla
+1 yılİnanıyorum ama denk gelmek trilyonda bir ihtimal
10 Yorumlaİnanmak istiyorum.
10 Yorumla
+1 yılİnanıyorum ama bulmak zaman alacak gibi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılamin çok çok amin
ama inanmıyorum artık10 Yorumla
+1 yılEvet inanıyorum ayrıca bulduğuma da inancım tam
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılvardır ama beni bulacağına inanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir ya ben karşılaşmadım ama vardır
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBazı çiftleri görünce evet ama bazen de tam tersi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBul beni yiğido diyorum ruh eşime 😋
10 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı