Kişilik & Karakter Bu sabah keyfiniz yerinde mi? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor GüN AyDıN..☕Bu sabah keyfiniz yerinde mi, nasıl güzel bir gün)) Bu sabah keyfiniz yerinde mi? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sabah çok mutlu uyandım, güzel bir geceydi ondan olsa gerek...Keyfim yerinde spora geldim, tek başıma pardon pekmez ile spor yapıyoruz... 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Benim her sabah keyfim yerindedir. Bozanlar ya da bozmaya calisanlar hayatımda olamaz zaten. 1 0 Yorumla
Alaradeniz35 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Günaydın 😊 az bulutlu diyelim.. Kahvemi içiyorum bende.. 1 0 Yorumla
MotherCat Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Biraz asabi uyandım bu sabah insallah gün içinde böyle devam etmez 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. çok şükür halimize , güneş tepede gülümsüyorsa keyfim yerindedirgünaydın 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Eski günlere döndük yine iyi değil pek 1 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Değilll!Başım çok ağrıyor, tatsız tuzsuzum 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Pek değil. 1 0 Yorumla
Prensesbirkiz31 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Şuanlik her şey mükemmel kahvaltı yapacam 1 0 Yorumla
u _Süveyda Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Harikayım akşama doğru daha da iyi olacağım. 1 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sanırım pek değil. Günaydın ☕ 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Bomba gibiydim 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Yerinde yerinde. 1 0 Yorumla
-kum- Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 848 cevap paylaştı. Normal 1 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Yerinde şükür 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yine değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Sabah çok mutlu uyandım, güzel bir geceydi ondan olsa gerek...
Keyfim yerinde spora geldim, tek başıma pardon pekmez ile spor yapıyoruz...
Benim her sabah keyfim yerindedir. Bozanlar ya da bozmaya calisanlar hayatımda olamaz zaten.
Günaydın 😊 az bulutlu diyelim.. Kahvemi içiyorum bende..
Biraz asabi uyandım bu sabah insallah gün içinde böyle devam etmez
çok şükür halimize , güneş tepede gülümsüyorsa keyfim yerindedir
günaydın
Aynen böyleyim
Eski günlere döndük yine iyi değil pek
dağ gibiyim ama bir yanım hep gölge xd
Değilll!
Başım çok ağrıyor, tatsız tuzsuzum
Pek değil.
Şuanlik her şey mükemmel kahvaltı yapacam
Harikayım akşama doğru daha da iyi olacağım.
Sanırım pek değil. Günaydın ☕
Çiçekten hallice 😀
Değil
Bomba gibiydim
Çok şükür yerinde..
Hayır
Yerinde çok şükür
Günaydın yarı yarıya
Bımba gibi
Yerinde yerinde.
Normal
Evet 😍