Ablam var. Beraber yiyip içmek bir yandan da sohbetin dibine vurmak iyi geliyor kal gızz az daha otur diyorum hatta keyifli vakitler geçiriyorum sayesinde beraber araba felan da yıkıyoruz o zaman da vaktin nasıl geçtiğini anlamıyorum meseöla yoruluyorum felan ama tatlı bir yorgunluk oluyor sonra beraber yemek yiyoruz oh miss 10/10 aktivite yani her türlü saatler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum yani onunla kıskanın develer benim ablam birtane hehe hadi kaçtım ben çauv💃
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Evet elbette var. Olmalası zaten başlı başına huzur demek. Konuşmaya başlamak bile gerekmiyor iyi gelmesi için. Varlığını bilmem yetiyor, iyi olduğunu bilmem en güzel memnuniyet sebebim. Elbette bana konuştuğumuz zaman ilaç etkisi yapıyor, o kısım ayrı. Ama insan sevildiğini, önemsediğini ve değer gördüğünü bildiği zaman, artık o kişiyle yanyana olsun olmasın, her dakika konuşsun konuşmasın, onun yüreğinde olduğunu biliyor ya, işte bu yetiyor ona. Yüzümü değil yüreğimi güldürüyor, alışık olmadığım bir şey yaşatıyor bana. En iyi gelen şeyim o benim.
Birinin bana iyi geleceği fikrine çok uzağım çünkü insanların işine yaradığın sürece sana iyi gelirler.. o sebeple de bana iyi gelen başka şeylere odaklandim.. mesela negatif enerjili insanlardan uzak kalmak, yalnizlık hissini de demlenmeye kullanıyorum.. iki uçlu bi durum bu çünkü neresinden bakarsan ona göre ruh halin yön alır.. pozitif veya negatif olursun.. baktığın pencereyi güzelleştirmek bütün mesela.