Normalde bir insanı sevmesek de saygı duyulması gerektiğini düşünürüm. Ancak diğer insanlara karşı saygısı olmayan birine saygı duymam. Kendi mutluluğu için diğer insanlara zarar verenlerin saygı duyulası hiçbir yanı yok. Bir insanı öldüren katillerin, tecavüzcülerin saygı duyulası hiçbir yanı yok. Sorunlarını konuşarak değil de şiddetle çözen birisinin nesine saygı duyuyayım? Bunun dışında kim olursa olsun saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum insanlara. Yeter ki karşısındaki insana saygısı olsun ve kimseye saçma sapan zarar vermesin...
Vicdansiz, toplum kurallarını ihlal eden, merhamet yoksunu, her şeyi dalgaya vuran, kötü niyetli olduğunu anladığım gibi gibi bir çok insana saygı duymam
Herkese saygı duyarım. Aslında saygıdan ne anladığımıza bağlı. Kimseye katılmak veya desteklemek zorunda değiliz ama o kişinin kişisel alanına girmemek zorundayız. Kelimelerimizle, tavırlarımızla, yaptıklarımızla insanlara saygılı olmak zorundayız. Seçim değil bu zorundayız.
İnsan olarak görmediklerime saygı duymam. Hırlıya-hırsıza Gaspçıya, zorbaya, tacizciye, katile, hak yiyene... kısaca topluma zararı olduğunu düşündüğüm ve toplumun huzurunu bozan kişilere saygım yok
Bana saygısı yoksa eğer bende saygı duymam Tabii ki. Bir de normal konuşurken bile küfür eden insanlar var, tamam bende ediyorum ama sinirlendiğim zamanlar. İki kelimemden birisi küfür değil. Bazıları böyle maalesef ve çok itici iğrenç duruyor, böyle insanlara da saygı duymam.
İnsanlara eziyet eden, ezen hareketler savurup kendi egosunu tatmin etmek için davranışlar da bulunan insancıklara da asla saygı duymam. Zaten böyle insanlarla muhatap bile olmam. Direkt uzaklaşırım.
Kişiye ayna misali yaklaşırım bana saygısı yok ise benimde olmaz. Bana saygısı olup başkalarına karşı saygısız olur ise o zaman uyarırım tekrar devam eder ise uzak tutarım kendimden.
Saygıyı, maske gibi takan insanlar olur onlara hiç haz etmem. Yapmacık oldukları çok belli bu durumda maskesini düşürmesini beklerim elbet düşer maskesi. Düşmeme gibi bir durum söz konusu değil çünkü kendi değil kendi olamayan elbet darlanır nefes almaya çalışır.
Düşüncesizdir, bencildir, ukaladır, başkalarına saygısı yoktur, kalın kafalıdır ve başkalarının düşüncelerine önem vermeyen biridir, insan ve hayvan haklarını gözetmeyendir, bunları geçtim kendisine saygısı olmayandır.. saygı beklemesin böyle kişiler.
Saygı göstermek zorunludur bana göre.. Bize yanlış gelse de fikir ve davranışları, katılmam ama anlayabilirim.. Bunun yanında bana saygı göstermeyen, gösterdiğim saygıdan olumsuz etkileneceksem kimse kusura bakmasın..
Saygı Çok Önemli Bi İnsanı Sevmezsin Kimse kimseyi Zorla sevecek diye bir şey yok Ama Saygı Gerekiyor Ama Karşında ki Şeref yoksunu pisliğin teki ise o kişi Saygıyi Haketmez Kendini Beğenmiş Ne dediğini bilmeyen Cahillere Saygı göstermem
Cahillik yapıp, bir de açıklama yapana karşı cevap bulamayıp da "he hee" diyerek geçiştirip, üzerinde "acaba haklı mı? Bir mantık süzgecimden geçireyim" diye düşünmeyen insan, çöp insandır.
dedigim dedik olana hak yiyene kendini ön plana cikartana liderlikden cok ego savasi yasayana adaleti olmayana :) butun ozellikler bizim ulkemiz icin fazlasiyla tanıdik :)
Bildiğim kadarıyla sevmek zorunda değilim ama saygı duymak zorundayım ama saygı duyulmaması gereken $erefsizlerde var mesela çocuk istismarcıları gibi diye uzuyor saysam roman olur.