Heyy!! Herkes bu başlık altına lütfen?

Selamlar. Bu sorum özellikle erkeklere! Karşı cinsin fiziksel kusurları olsa bile onu gerçekten sevebilir misiniz? Sevebilirseniz eğer, bunu sağlayan özellikler nelerdir? Mesela benim bir gözümde kaza sonucu oluşan sehlalik şaşılık arası bir durum var. Sabit değil ama. Gözüm çok yoruldugunda daha çok oluyor özellikle. Gözlükle kamufle oluyor bayağı. Hep gözlük takıyorum bende. Lensle de bu kamufle oluyor mu henüz tecrübe edemedim. Edenler varsa ve benimle paylasirsa inanın çok sevinirim. Yani siz böyle bir kusuru olan birisini sevebilir misiniz gerçekten? Sırf bu yüzden kimseyle görüşemiyorum. Aslında bu göz problemi olmasa dış gorunusum ortalamanın üstünde sayılır. Ama bu durum her şeyi mahvediyor işte:( karşımdaki kişi gozlerime baktığında benden soğur gibi geliyor. Gerçekten soğur musunuz? Kimsenin beni böyle sevebilecegine inanmadığım için kimseyle tanışmak falan istemiyorum. Aslında sadece sola bakarken kayma oluyordu bir gözümde. Ameliyat olduktan sonra ise sola bakışım düzeldi fakat bu sefer karşıya düz bakarken gözüm ara ara biraz kayıp sonra normale dönüyor özellikle yorgunsa. Gözlük bunu biraz engelliyor çok şükür ama gözlükle de nereye kadar:( ayrıca ameliyattan 5-6 yıl sonra farklı şekilde kaymalar oluşabiliyormuş gözde. Bütün bu durumlar beni öyle bunalttı ki anlatamam. Benzer tecrübeleri bizzat ya da cevresinde yaşayanlar Allah rızası için benimle paylaşsın. Bu konuda her türlü bilgiye cok ihtiyacım var. Bir de Halil Hüseyin Çağatay hoca bu konuda çok başarılı diyorlar. Kendisine ameliyat olan varsa lütfen yorum yapıp benimle paylaşsın. Ruhsal durumum çok kötü. Teselli cümleleri değil duymak istediğim. Gerçek tecrübeler ve görüşler lütfen. Hepinize teşekkürler.
Heyy!! Herkes bu başlık altına lütfen?