Kişilik & Karakter Yoruldunuz mu ve ya durağınızı bulabildiniz mi? Qwerqqq Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatta nefes alamadığınızı hissettiğiniz, gökyüzüne dahi bakmaya mecalinizin olmadığı zamanlarınız oldu mu? Nasıl atlattınız bu buhranlı dönemleri? Yoruldunuz mu ve ya durağınızı bulabildiniz mi? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
TeksasKaplanı Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Bazen kendimi yorgun hissediyorum bazen de enerjik belli olmuyor bana djdj 0 4 Yorumla Qwerqqq +1 yıl Hepimizde hafif bir dengesizlik söz konusu. Yorumla TeksasKaplanı +1 yıl Normal insan kalmadı bence Yorumla Qwerqqq +1 yıl Kesinlikle. Günümüzde normal kalmayı başarabilen insanlara anomal gözüyle bakılıyor. Yorumla TeksasKaplanı +1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla
Happlesquuen Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Valla atlattim bir sekilde ama yine nuksediyor sanki. 0 1 Yorumla Qwerqqq +1 yıl Herhangi bir imge görünce çağrışım yapıyor. Umarım izi dahi kalmaz.
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Yorulduk gerçekten 0 2 Yorumla Qwerqqq +1 yıl Kalkacağız ama inanıyorum ben. Yorumla Okan_Akarsu1992 +1 yıl Umarım hayat be Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bazen kendimi yorgun hissediyorum bazen de enerjik belli olmuyor bana djdj
Hepimizde hafif bir dengesizlik söz konusu.
Normal insan kalmadı bence
Kesinlikle. Günümüzde normal kalmayı başarabilen insanlara anomal gözüyle bakılıyor.
Kesinlikle öyle
Valla atlattim bir sekilde ama yine nuksediyor sanki.
Herhangi bir imge görünce çağrışım yapıyor. Umarım izi dahi kalmaz.
Yorulduk gerçekten
Kalkacağız ama inanıyorum ben.
Umarım hayat be