şöyle dengeyi kurdum diyorum, pat bir şey oluyor ve dengem altüst olabiliyor. Çıkıyor sonra ruh ikizim Harley içimden. Sizin dengenizi bozan şeyler var mı?
Dengesizin biri olmadık bir şey söyleyip aniden motivasyonumu, modumu düşürüyor moral sıfıra iniyor bir anda. Toksik insan tipi! O anda elimde ne varsa alıp kafasına fırlatmak istiyorum delice, film şeridi gibi gözümün önünden akıyor bu fikir 😂 Geçenlerde bu duyguyu birine çokça yaşadım beni zorla zaptetti arkadaşlarım 😁😂 Düşünmeden konuşan bedelini de ödemeye hazır olmalı, uyuz insan tipleri hhhj 😬😬😤
Eskiden dengemi bozan en önemli faktör çevrem idi. Sonrasında çevremi daralttım ve hiç yanımda duracak arkadaş bırakmadım. Onlar olmayınca gene dengemi bozacak bir çok şey oluştu. Yalnızlık, zorbalık, haksızlık vb. Yani çok normal bir şekilde karşılamaya başladım bu durumu. Artık mutlulukla, şükürle yaklaşıyorum herşeye ve o dengesizlik arasındaki teraziyi oluşturarak daha az yıpranmaya çalışıyorum. 😊
Her şeyi kafaya takan, net olamayan, kararsızlıklarıyla boğuşan insanların yaşayacakları en temel problemlerden birisidir.. Benim dengemi bozan tek şey duygularım oluyor genelde.
Belli bir zeka seviyesi bile olmayan bir kesim var onlar işte 😅Sosyetik, sen beni biliyorsun yaaa XSirenHeadX vardı ya oyum işte, Gmaili silmiştim bu da gitti 😅eee nbr? 😂
var ya dövmeli bi resmim vardı profilde işte"ahh başım"der gibi başıma dokunuyorum kol da dövme görünsün falan diye ohooo resim arttıracakdın ama şimdi 😂
Dengemi en çok bozan şey isteklerimi karşılayamamak oluyor. Mesela almam gereken bir ürünü almazsam kafama takarım onu düşünürüm elde edene kadar, dengem bozulur sonra. Onun dışında normalde dengeli sakin bir kadınımdır.
olmaz olur mu çok, çevremdeki insanlar çok etkiliyor, insanlar dünyanın dengesini bozdu hatta herşeyin degesini bozuyor, çünkü insanların kendisi dengesiz
Damarıma basıp, hatasını asla kabul etmeyen ve sonra da bana, "ne var ki bunda, neden kişisel algılıyorsun" tarzında konuşan insanlar. Bi tane çarpasım geliyo
Planladığım şeylerin planladığım gibi gitmemesi. Her şey alt üst oluyor ve doğaçlama yapmak zorunda kalıyorum. Onda da ne kadar başarılı olabilirsem artık.