Sizin geç kaldığınız ve milletin baharı yaşarken, kışı yaşadığınız konu nedir?
Savana'nın 48° sıcağında koşmuş ama avını kaçırmış, harareti 88° olan, bir adım daha atsa çatlayıp ölecek çita gibiyim. Ele yorgun, ele mağrur, ele mağdur.

Tamamen şanssızlığımın kışını yaşıyorum. Şimdi çok başka bir yerde, ya evli mutlu çocuklu falan ya da bekar olsam bile bambaşka bir hayat içinde olabilirdim.
Şans diye bir şey yok, insan kendi seçer falan derler ama hayır gerçekten şans var. Yani olmayan bir şeyi ne kadar zorlayabilirsin ki. Bunun tamamen kader ve şansla alakası var. Şansa ve kadere tam olmasa da inanan biriyim. İnsan bazı konularda kendi kaderini evet kendi belirleyebilse de, bazı konularda belirleyemez. Benim de öyle oldu. Tamamen kaderimin kışını yaşıyorum.
Tamamen şanssızlığımın kışını yaşıyorum. Yaşıtlarımın üç dört yaşlarında çocuğu oldu, ben daha sevip sevilebileceğim bir kişiyi bulamadım. Bu yaşıma kadar aşktan uzak kaldım. O duyguyu hiç tam anlamıyla tadamadım. Ya sevdim ama sevilmedim, ya da sevildim ama sevemedim. İkisini bir arada hiç yaşayamadım. Bu da şanssızlıktan başka bir şey değil 🙄
Onun dışında yaptığım bazı seçimlerin de kışını yaşıyorum. Önümde hayatımla ilgili iki seçenek var ise hep yanlış olanı seçiyorum. Buna nasıl dur diyeceğim onu da bilmiyorum 🙄
Cevap
3Cevap
Seçimlerimin 😄
Aslında öyle aman aman bir kış yaşadığım falan da yok.
Evet bir dönem ağır yaşadım ama yediğim ayazı unutmadım.
Arada çok güzel bir ışıltılı yaz yaşadım.
Sonra yaz da bitti şimdi bahardayım. Ama benim baharım yaşıtlarımın baharından değil.
Onlar ilkbaharsa ben sonbahar olabilirim.
#Cassie
Bazıları ajanslarda çalışmaya başladı bazıları nişanlandı bazılarının çocuğu oldu , bense bu sene depresyona girdim ve işim yüzünden psikoloğa gidemiyorum , her şey için geç kalmış ama her şey için erken gibi gelebilir mi bir insana?
Millet deli gibi alemlere akıyor ben evde kös kös oturuyorum hafta sonları. Çıkacak adam yok napiyim kendi kendime mi eğleneyim. Öyle işte. ☹️
Hicbir şeyin kışını yaşamıyorum. Zaman zaman evet yerin yedi kat altında yaşama isteği geliyor ama bu benim hayata karsi nankörlugumden sükürsüzlugumden kaynaklanıyor. Hala bahardayim hala yazdayım
Belkide kışı daha çok sevmiştir bu yürek baharlar çok uzaktır da kışı kabullenmiş tır artık. Baharlarini hayallerinde yaşarken kışın Ayazını hissetmiyorumdur bile
Yaşıtlarım da baharı yaşamıyor ya, en azından benim çevremdekiler öyle, hep birlikte kışı yaşıyoruz 😑
Hic bir zaman tam anlamıyla baharı yaşamadım ki hep kıştayım :( yaz geliyor olsa ne olur insanın gönlü üşüyorr 😏
Yaşıtlarımın büyük çoğunluğu da benim gibi baharı yaşamadı bence. Daha doğrusu yaşayamadı.
Bana hep sonbahar 😊
Herkesin baharı da mutluluk anlayışı da farklıdır.. Ondan oluyor demekki..
Onların yaşadığı baharı yaşayamadığımın kışını...
E bende baharı yaşıyorum. d öyle konu yok
Baharı yaşayan yaşıtlarıma bakmaya geldim.
Düşündüm de sadece basit bir konu var
Herşeye geç kaldım ben ya bunlar hep kış bana😅
Kimse baharı yaşamıyor sadece benden şanslı olanlar sadece çocuk sahibi olanlar
Kışını ayrı baharını ayrı...
yok ben hala bahardayım :)
Sınavım var bu yüzden 🥲
Kıştan hiç çıkmamışa bahar sorulur mu
Sağlık sorunları var ya bir bitseydi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?