Hayatımı ve kendimi salıyorum ne yapacağım?

Benim doğuştan gelen sosyal fobim var , sosyalleşmekden o kadar korktum ki okulu liseyi bıraktım zamanında ve evime kapandım bilgisayar oynadım yedim içtim millet ne yapmış herşeyi izledim sonra bu iş keyfe dönüştü kendimi becereksiz olduğuma inandırdım ve zaman içinde gerçek oldu , kendime hiç bakmadım sağlığıma bile çok kilo aldım boyum kısa kaldı çatlaklarım çıktı , saçım dişim hepsi kötü durumda buna rağmen bir kurtuluş yolu aramadım battı balık yan gider misali tatlı tatlı batıyorum ancak ölüm değişiklik olacak gibi , hiç arkadaşım yok , şehrimi hiç tek başıma doyasıya gezmedim dolaşmadım hobi aktivite yapıp eğlenemedim zaten sevgilim hiç olmayacaktı ve olmadı bundan sonrada olmayacak , artık her ne kadar istesem de bu olaydan hemen çıkamıyorum beynime işledi , herşeyi çok takıyor çok üzüyorum kendimi böylece akıl ve ruh sağlığımda bozulmaya başladı ama buna rağmen sosyal fobim korkum sosyalleşmek o kadar fazla ki , hala hayatı ve kendimi salmaya devam ediyorum kendimi yok edene kadar yerimde olsaydınız ne yapardınız , şu an kiloluyum saçım kötü dişlerim yok boyum kısa çatlaklarım var engelli damgam var lise mezunu bile değilim 26 yaşındayım 1 arkadaşım yok sevdiğim hiç yok , dışarı çıkıp gezemiyorum sürekli yıllardır her gün bilgisayar başındayım odamdayım işin kötüsü bir işe girip ordan başlasam bu seferde rahatım kaçacak ve sosyallik gözümü korkutuyor hoş olacağı da yok zaten
Hayatımı ve kendimi salıyorum ne yapacağım?