Yurt dışında yaşadığım ile ilgili yalan söylüyorum ne yapmalıyım?

Arkadaşlar sorunum çok büyük bunu kontrol edemiyorum önceden böyle değil di sanal ortamda felan yapıyordum şimdi rasgele gittiğim bir ortamda yurt dışından geldiğim ile ilgili yalan söylüyorum atıyorum Fransa'dan geldim kısa süreliğine felan diyorum bunu insanların ilgisini çekmek için yapıyorum vede gerçekten yurt dışında yaşamak istediğim için örneğin günü birlik bulunduğum yerlerde şu ülkeden geldim diye konuya giriyorum orada ki ilgiyi toplayınca kendimi çok mutlu hissediyorum gevsiyorum biraz insanlar bana beni de götür felan dedikçe daha da abartiya kaçırıyorum gel gidelim vizeni çıkarmana yardım ederim felan diye hatta kızın birisi ile böyle birlikte oldum sırf Avrupa'ya gidicez diye kandırdım beraber olduk sonra her yerden engelledim ne yapicam lütfen yardım edin düzelmek istiyorum tek çözüm gerçektende yurt dışına çıkmam mı yoksa psikologa mı görünmem lütfen yorumlarınız benim için çok önemli aranızda bu durumdan anlayan birileri cevaplarsa sevinirim boş yapacaklar şimdiden uyarıyorum durumum kritik
Yurt dışında yaşadığım ile ilgili yalan söylüyorum ne yapmalıyım?