Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
Boğa burçlarının özelliklerinden biri de güvenilir olmaları. Hem sadık hem güvenilir olarak biliniriz. Sır tutabilirim. Başkaları hakkında ileri geri konuşmayı sevmem. Benimle alakalı, bana zarar verme amaçlı bi durum yoksa kimin ne halt yediği umrumdışı. Hani bir laf var ya “bana dokunmayan yılan bin yaşasın” kuyruğuma basılmadığı sürece her şey bende kalır. Ölene kadar
Ben de sessiz sakin kendi halinde olmayı çok seviyorum. Canımı yakanın canını hin ummadığı şekilde yakarım ruhu bile duymaz. Sırsa o benimle mezara gider. Sadakatimizi kimse sorgulamasın lütfen. Kalleşliğe hiç gelmem
Kesinlikle sır konusunda çok hassasiyet ve özen gösteren biriyim. Bu yüzden de düşmanımın bile sırrını sonuna kadar tutarım, en sinirli anımda bile asla satmam onu, sırrını açığa çıkarmam asla. Benim için çok önemlidir bu tarz şeyler.
Hatta nedense yeni tanıştığım insanlara bile, beni çok tanımamalarına rağmen bir güven veriyorum sanırım. Yeni tanıştığım insanlardan bile bana sırrını veren olmuştu. Senin kalbin yüzüne vurmuş sanki, seni sevdim falan diyip içten bir şekilde kendilerini anlatan çok insan tanıdım. Bu da benim için tabi ki güzel bir şey.
Bilinenin aksine bana denilen bende kalır aslında. Çoğu kişi hakkında birçok şey biliyorum. Asla ondan alıp ona götürmem. Amaaaa ortada bir haksızlık görürsem uyarımı da yaparım. Özellikle kadınlara karşı yapılan küçük düşürücü eylemlerin önüne geçmeye çalışırım.