#SelamGençlik Düşünmemek elde değil, geleceğin belirsizliği ve geçmişi telafi edebilsek neler yapardık ve neler yapmazdık sorgulamaları ve dünyadan taşmış milyarlarca konu tam birer ustalar düşündürmekte ve endişelendirmekte. Çıkmaz sokakta gibi çözümsüz, köşeye sıkışmış hissettirmeleri ise en ürkütücü tarafı. İnsan en son resti çekip "aman be, anladık sizinle mi dertleneceğim, aldığım nefesin sefasını sürerim, hiçbir şey umrumda değil!!" demeyi tercih ediyor, burada bahsettiğim o insan benim gerçekten değmeyecek hiç bir şeye dertlenmiyorum. Kişi ve konu eliyorum. Kıymetlilerimden başkasını düşünmüyorum. Sadece kıymetlilerime odaklandım.. #TubaSueda
Geleceğe dair yoğun, derin düşüncelere sahibim. Geçmişe takılı kalmam. Kariyer ya da aşk hayatı da öyle çok düşündürmüyor beni. İnsan ilişkileri üzerine de az çok düşünüyorum. Zihnim boş durmuyor, bir şeyleri mutlaka düşünür vaziyette buluyorum kendimi.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Artık çok fazla bir şeyin üstesinde düşünmüyorum. Çünkü ne kadar çok düşünürsem, o kadar çok tersi oluyor. Sen istediğin kadar plan yap, hayatını düzene sok ama yine olacak olan oluyor. Engel olamıyorsun bazen. Her şey altüst oluveriyor.
Bizler orta ve alt gelir seviyesindeki insanlar olarak düşündüğümüz şeyler daha çok kendi kişisel gelişimimiz, bunu çocuklarımıza ne şekilde yansıtabildiğimiz ve gelecek kaygılarımızdan oluşur. Bizim gibi insanların sadece doğaçlama yaşadıkları bir A planı vardır. Hiçbir zaman da B, C, D planlarımız olmaz maalesef.
Beni en çok gelecek düşündürüyor. Günümüz şartlarından dolayı. Çocuklarımın ayakları üzerinde durabilmeleri düşündürüyor. Hayat şartları düşündürüyor. Bu covit ne zaman biticek bu düşündürüyor vsvs...
Bilmiyorum. Şu anda bir arabayı tek başıma yokuş yukarı iter gibiyim ve tepeye az kaldı. Başarabilir tepeye varırsam arkası yokuş aşağı ve koltuğa oturup çalıştırmak kalıyor. Bu yokuş tüm zorluklar ve isim veremem. Artık mutluluk ve huzur diliyorum ve bu yolda bana huzur veren ve destek olanlarla birlikte gittiği yere kadar.
Daha çok kendi mutluluğum. Sorumluluklarımın da her zaman bilincinde olup onlardan kaçmamak koşuluğuyla genel olarak eğlenmesini bilen macera ruhlu biriyim. Ben bu dünyaya bir defa geldim ve bunu da güzel yaşamak istiyorum.
Dünya düzenini düşünüyorum , her bir ülke savaş ve nükleer ☢️ hazırlık içinde ve şimdi dinliyorum maske yasağı kalktı açıklaması yapılıyor, taşlar aklımda yavaş yavaş yerlerine oturuyor.
gelecek ve kariyer hakkında düşüncelerim var iyi bir yerlerde olmak hayallerimi gerçekleştirmek ve bir çocuk sahibi olmak ona güzel yaşam kurmak şimdilik planlarım bunlar