Bir yemek kokusu olur, anne/baba kokusu olur, sevgilinin kokusu olur yani daha başka neler var neler 😈🥳 Ne koklamak size keyif, huzur, mutluluk veriyor?
Kokularda çok hassasımdır ve benim için önemlidir. Güzel olan her koku huzur verebilir.
Ve bir çok koku var bana iyi gelen. Sevdiğim bir insanın kokusu, kahve kokusu, yasemin çiçeği kokusu, sevdiğim bir parfümün kokusu, duştan yeni çıktığımda kendi kokum, yağmur anında olan koku, orman kokusu, portakal kokusu aklıma gelenler şu an. Bunları gerçekten çok seviyorum. Bir de saçma ama bayıldığım kokular var. Benzin, uhu, badana, oje kokusu gibi. Onlar da ayrı zevk veriyor 😆
Toprak kokusu Oje kokusu Ekmek kokusu Kavrulmuş soğan kokusu Nane kokusu Lavanta kokusu Yasemin kokusu Taze çekilmiş kahve kokusu Bu böyle sonsuza kadar gider...😅
Kokular duyularımızı harekete geçiren önemli bir etkendir. Hisseder, hayal kurar, özleriz. Her kokunun üzerimizde ayrı bir etkisi ve cazibesi vardır.. Tiner kokusu da hoş gelir, bal kokusu da. Vajina kokusuna bayılırım mesela, yağmur sonrası toprak kokusu yine öyle. Kitap kokusu da ayrıca hoş. Parfümler, şaraplar, ya da kebap...