Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
Tarih olarak İstanbul seyahati diyebilirim. O dönemler hem eski arkadaşlarımı yıllar sonra yeniden görmek hem de izlediğim özgürlüğe kurda süreliğine olsa kavuşmak, bana çok güzel hissettirmişti. Mutluluğa çoğu zaman oldukça uzakta olduğumu düşünüyorum. Hayatımın merkezine oturduğum bir şey varsa oda mutluluğun özgürlükten geçtiği. Birilerine hesap vermeden ya da itaat halinde olmadan yaşanan hayat insana iyi gelir bana göre. Ancak genelde baktığımız zaman insanlar hep birisine ayak uydurmak zorunda hissediyor. Aksi halde yalnız kalmaktan korkuyor. Bu çok gereksiz geliyor bana
En son ne zaman mutlu hissettiğimi hatırlamıyorum bile. Çünkü son 2 yıldır o kadar uzak kaldım mutluluktan.
Ama her zaman mutlu bir olay denilince aklıma 2012 doğum günü gecem gelir. Galiba hep o yer edinmiş zihnimde. O gün hiç beklemediğim bir şey olmuştu. Her zaman onu hatırlarım. Normalde insanların başına belki sık sık gelebilecek şeyler benim için mutluluk olabiliyor. Belki de küçük şeylerden mutlu olabilen biri olduğum içindir. Ama bunun manevi değer ile alakası var. Beni o gün mutlu eden şey her hangi somut bir şey değil de, tamamen sevdiğim hatta uğruna öldüğüm insanın yanımda olmasıydı.
İnsanı ufak bir söz bile mutlu edebiliyor. Mutluluğa giden bir sürü yol, yöntem, kural var. Bazıları kalıcı, bazıları ise anlık mutluluklardır. Benim hayatımda anlık mutluluklar çok daha fazla. Bunları mutluluktan saymıyor değilim ancak insan hayatında kalıcı bir mutluluk istiyor. Gerçekten mutluyum diyebilmek adına...