Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Kin tutmak böyle robot gibi davranışlar ya da böyle işte insanlara uzak davranmak hani böyle bazı insanlar oluyor ya nasıl anlatabilirim aşırı soğukkanlı böyle hani normal bir şeyi bile kendisine uyumuyor diye böyle kaba kaba davranıyorlar ya bilmiyorum ya o kadar çok sevmediğim göze batmayan ama aslında her insanın yaptığı o kadar çok davranış var ki galiba gittikçe her gün insanlardan biraz daha uzaklaşıyorum ben de bu kötü bir şey yavaş yavaş kimseyle iletişimin kalmamaya başladı
Küsmek, kavga etmek ya da kırmak benlik değil. Küserim ama çok uzatamam. Sonunda üzülen de, haklı olsa bile barışan da ben oluyorum. Kavga ederim, laf sokarım. Hatta bundan keyif de alırım. Ama sonrasında pişman olurum. Sinirliyken kendime hakim olamayıp kırabilirim. Ama kırınca da pişman olurum. Kendime kızar dururum. Yani bu üç k'dan uzak dururum ๑
İhanet, yalan, başkalarının duyguları ile oynamak ve evlilik bana göre şeyler değil. Ha bir de değer vermek var tabi. Güvendiğim dağlara da kar yağdı, bundan sonra asla yapmam. Kime güvendi isem yalanları ortaya çıkıyor ya.
Değer bulmadığıma değer vermek, gelmeyene gitmek, aşık olmak, evlenmek, tamamen güvenmek, çok fazla duygusal olmak, ihanet etmek, içimden gelmeyeni söylemek, maske takmak, içi ayrı dışı ayrı konuşmak.. Ve daha bir çok şey bana göre değil..
Birine "hayır" demek, insanların duygularıyla oynamak, hayal kırıklığına uğrayacak türden yalanlar söylemek, birini mutlu etmek (bunu bir türlü beceremiyorum) iftira atmak vs benlik değil.
Eski sevgiliyle arkadaş kalmak bana göre değil ki bugün ayrılmak istediğini söyledi arkadaş kalak dedi bende ya varsın ya yoksun benim için dedim koydu bana ayrılması ama ben yapamam sildim her yerden
Pozitif bir etkisi oldu. Bana hayatta en çok sevdiğinin ve sevildiğin sandığın kişiye bile güven beslenmeyeceğini acı ve öldürücü şekilde gösterdi bu etkiden ne zaman kurtulacağım bilemiyorum.
Kesinlikle ve kesinlikle birliktelik yaşadığım insana en iyi şekilde değer veririm ama bağlanmak güvenmek evlenmek mantığımın onaylamadığı bir durumdur
Evlenmeden cinsel ilişki, sevgilimin başka kızlarla ortamlarda bensiz rahat takılması, barlarda takılmak her gün sürtmek, sebze yemek, metal dinlemek, matematik ve fen dersleri.