#SelamGençlik Cidden yaşamak telaşına düşmüşken ben artık kendimi devasa bir havalimanında gibi hissediyorum. Müthiş bir şekilde tuhaf bir duygu bu. Jetlag gibi. Sanki şöyle bir durum var evet yıllar geçti ama benim yıllar içerisinde yavaşça açığa çıkan karakterim esasen ta doğduğum günden beri içimde bir işlemci çekirdek gibi saklanıyordu!! Garip bir şekilde tepkilerime, duruşuma bakınca aslında bu hep bendim, şimdi de benim diyorum. Muazzam bir evrensellik duygusu hissediyorum. Tüm zorluklarına rağmen üstelik. Dev bir ağacın ufak bir tohumu gibi. Karakter en başta içimizde saklanan ve sonradan açığa çıkan bir olay sanırım. Yani biz eklemiyoruz. O bizden çıkıyor, hiç değişmeden, dönüşerek.. #TubaSueda
Kendime adıma yaşanmışlıklar ve takıldığım bir kaç anımı değiştirmiyor. Bazılarını hatırlayıp mutlu oluyorum, bazıları üzülmeme sebep oluyor ama bunların hiçbirinin benden gideceğini ya da unutabileceğimi düşünmüyorum. Onun dışında her şey değişiyor. Düşünceler, fikirler, bakış açısı, konumun hatta hayatında ki insanlar dahi sabit kalmıyor bazen... Bu yüzden olabildiğince tutunmamaya çalışıyorum herhangi bir dala ya da kendimi kaptırmak istemiyorum herhangi birine. Tutunmaya ihtiyaç duyduğum zaman kendime tutunuyorum, anneme tutunuyorum o kadar. Körü körüne bir şeylere gitmenin sonucu çokta iç açıcı olmuyor benim için çünkü...
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Geçip giden yıllar bir tek annem ve babamı değiştirmedi. Bizim muhabbetimizi. Yani annem babam ve kardeşlerim arasında muhabbet hep aynı. Bunu hayatımıza sonradan dahil olan insanlar olmadığı zamanlarda daha iyi anlıyorum, hatta anlıyoruz. :D annemin bize olan sevgisi, babamın sinirli ve tripli halleri “siz eskisinde böyleydiniz” dedirtiyor. Sadece yaşlanıyoruz, zaman geçiyor ama içimiz aynı.
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Yılların değiştirmediği hiçbir şey yok gibi aslında. her şey değişime o kadar açık ve müsait ki🤷 Bazı insanlar değişmez ama. Kötülük ya da iyilik içlerine işlemiştir. Asla değiştirmez onları geçen yıllar. Aklıma bir tek bu geldi değişmemek ile ilgili.
Yıllar sadece karakteri değiştirmiyor. Çünkü karakter insanın genetik kodlamasına işlemiştir. Ne olursa olsun, bebeklikten ta ölüme kadar asla değişmiyor. Biz sadece değiştiğini düşünüyoruz. Fakat hep derinlerde bir yerde gömülü olarak kalıyor. En ufak bir şey de geri çıkabiliyor. Bunun dışında her şey değişir. Hiçbir şey sabit olarak kalmaz. Şehirler, ülkeler, coğrafya ve geri kalan hiçbir şey sabit kalmıyor. Bazı insanlarında duyguları değişmez.. Hissettikleri hep aynı kalabilir. Biraz da insana göre değişen bir durum.
Mr. Wilson: How come you ask so many questions? Dennis Mitchell: I’ve only been around for 5 years. There’s a lot of stuff I don’t know.
Yıllar bazı insanların öğrenme merakını değiştirmiyor.. Doğanızda ne varsa o sizin yaşamınız oluyor. Sadece hayatınızda güzel bir kadın eksik olabiliyor.