matematiği yapamıyorum isteğim gidiyor üniversiteye hazırlanıyorum. bişeyler deyin de çalışasım gelsin :( ?
Cevabın nedir?
Yollar soguktur tipilidir zordur yeri gelecek yalniz kalacan yeri gelecek aglayacan yeri gelecek ellerin ayaklarin usuyecek ama bikmadan usanmadan her düşüşün bir kalkis devrimi olsun evet gun gelecek bu yolu bitireceksin yoruldum oturayim deyince arkandaki müthis
hmanzarayi goreceksin cektigin tum acilar sikintilar ayaklarinin altinda olacak ve o muthis manzarayi izlemek sana tum cektigin sıkıntilari unutturacak simdi karar senin o dagin tepesindemi olmak istersin alttan omur boyunca pismanlik duyarak bakmakmi istersin?45 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın :) çok güzel anlattın , ben nedense hep alttan bakmaya uğraşıyorum hç çabalamıyorum zriveye çıkmak için :( beni motive edecek seyler bulamıyorum hayatta :( belki bundandır
Soran+1 yılteşekkür ederim :) elimden geldiğince çalışmaya çalışacam , mecburum :)
Soran+1 yıl:) :) :)
En İyi Cevaplar
Üniversiteye gitmezsen iki seçeneğin var.
1. Ev de kalmak (kız kurusu vs. )
2. Evlenmek.
2. a. Zengin bir koca
2. b. Fakir bir koca
2. b. a. Asgeri ücretle sende çalışmak zorunda kalırsın.
2. b. b. Kuru pilava talim.
Hayat acımasız ve seni de zor günler öper.
Çalış, Çalış, Çalış.23 Yorumla
Soran+1 yılgüzel teşekkür ederim :)
Soran+1 yıl:))
Bak şimdi matematiksiz olmaz her şey ekmek parası bile matematiktee ona göree eeğer matematik yaparsan güzel bir üniversiteye gidersn istediğin bir mesleği okursn mesleğin olunca değerli olursun sürekli sınırsız alışveriş yaparsn kimsenin eline bakmazsn kendi paranla bğendiğin topuklu ayakkabılar giysiler takılar her şeyi alırsın hayat böyle parası olan güçlüdür sende güçlü olursun :) inş motive etmişimdr
18 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten iyi motive sağol :D konu alışveriş olunca :D
Soran+1 yılvalla bugün iyi bir motive oldum matematiğe kucağıma aldım küfür gibi rahatsız edici :D ama yenecem onu :D sonuçta dediğin gibi mesleğimiz olmalı ki istediğimizi alalım :D
Soran+1 yılben değil o beni sevecek ;) :D
Soran+1 yılbiliyoruuumm :( :D
Bende matematigi hic yapamiyodum lise 1de, sonra cok iyi bir matematik hocasi geldi dersimize sevdirdi. Simdi matematik bolumundeyiim:) bence bir amacin olsun once ve herkes okulunu okurken senin dershane koselerinde surundugunu dusun:(((((
011 Yorumla
Soran+1 yılyaa matematiği yapabilesem hevesim gitmez ama olmuyo :( :(
Soran+1 yılsevdiğim çok konu var :) ama o konulaarın içine sürekli başka konularda girince deliriyorum :(
Soran+1 yıltamam öyle yapmam en doğru olacak :) ama zor seviye geinceçözebilir miyim ki :/ antremanlarla matematik kitabım vardı onun hepsini bitiriyordum zor soru bankasına geçince çoğunu çözemiyordum :/
- +1 yıl
Kolayla basla onlarin seviyeleri genelde kademe kademe artiyo ama cozumlu olanlardan bahsediyorum. Yapamadiklarinin cozumlerini iyice anlamaya calis onlari anladiktan sonra zor olanlarinda mantigi ayni oluyo zaten:)) Yine yapamazsan hocalarindan ya da iyi bilen arkadaslarindan sorularinin cozumlerini mutlaka ogren:)
Soran+1 yılevet öyle yapayım teşekkeür edeirm :)
Soran+1 yılayy çok tşekkür ederim canım sağol :) benim derdim hep matematik zaten :D
Soran+1 yılçok teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
29Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an matematikle uğraşmazsan ya iktisat kazanacaksın ya maliye. Sürekli matematikle uğraşacaksın. Ama sadece 1 sene matematikle uğraşırsan hukuk pdr vs kazanacaksın ve 4 yıl boyunca matematiği çoook az göreceksin belki hiç :)
219 Yorumla
Soran+1 yılayyyy inşaallah yaa :) ama şu sorunu nasıl çözecem bilmiyorum konuyu anlamama rağmen soruların hepsini çözemiyorum ki :(
Cevap sahibi+1 yılsoru çözerek aşabilirsin bunu. Gerçekten 0 matematiğim vardı. düşün mezun grubuydum ilk sınavda son kurdaydım. Öyle bir asıldım ki anlatamam :) Şimdi Ankara üniversitedi PDR öğrencisiyim :)
Soran+1 yılayyy maşallah yaa darısı başıma ben de pdr istiyorumm :) pekş 1 yılda mı yaptın bunu?
Cevap sahibi+1 yılyani lise bitti o yıl kazanamadım. 2. girişimde kazandım. çok ciddi söylüyorum 0 matematikle başladım. senin şu an benden daha iyi olduğuna eminim :)
Soran+1 yılvalla mı yaa kimse sorsam benim amtematiğim iyiydi diyolrr pdr filan kazananalar :( benim matematiğim orta çok kötü değil sadece korkuyorum :( nasıl kazanadın ne yaptın desene lütfen :( :( ben de mezunum :( ?
Cevap sahibi+1 yıl2. senemde ofise başladım. Yani adanada ofis deniyor. Böyle en fazla 6 kişilik sınıflar işte. Resmen birebir gibiydi onun çok etkisi oldu. Birde üst kurlara bir matematik hocası giriyordu. çok yakışıklıydı :DD: Sırf adama yakın olabilmek için sınıf yükselmeye çalışıyordum. 2 sınıf yükseldim bir baktım gerçekten yapabiliyordum artık :D sonrası zaten zevkli hale gelmeye başladı. önündeki 1 buçuk 2 ay gerçekten pes etme anlamasan bile pes etme kalkma o masadan. sonra göreceksin sende yapabildiğini
Soran+1 yılkaç ayda gelişme gösterebildin :) ?
Cevap sahibi+1 yılYani 2. sınavda bir üst kura geçtim. aradan 1 ay geçti bir daha yükseldim. bir kaç ay sonra 2 sınıf birden yükseldim öyle gitti
Soran+1 yılben de yapabilir miyim acaba yaa :/ matematiğim 0 dı dedin dimi. nasıl çalıştın günde kaç saat matematik?
Cevap sahibi+1 yılya ben ofisten gelirdim yemek yiyip yatardım saat 8 gibi falan uyurdum. Sonra gece 2 3 gibi kalkardım sabaha kadar ders çalışırdım. Çok uykum olursa biraz uyuyup tekrar ofise giderdim. Yani gerçekten çok çalıştım ilk başlarda çünkü 0dı. Utanarak söylüyorum işlem yapamazdım ya :D vallahi çok kötüydü durumum :D ben yaptıysam sen her şartta yaparsın
Soran+1 yılinşşaallah yaparım yaa :) peki yapamadığın sorularda ne yapıyordun yapmaya uğraşıyor muydun yoksa hemen hocana mı gösteriyordun?
Cevap sahibi+1 yılUğraşıyordum baya. biriktiriyordum hepsini. sonra hocaya götürmeden bir daha bakıyordum. çünkü bazen o an düşünemiyorsun. yapamadıklarımın yarısını yapıyordum nerdeyse. devamını da hocaya götüryordum
Soran+1 yılanladım :) inşaallah ben de senin gibi başarabilirim :) pdr nasıl bölüm bu arada? pdr istiyorum ama psikoloji ile onun arasında kararsızım :/ gerçi o puanı alsam gerek yok ikisi de olur ama ben yine de sorayım :)
Cevap sahibi+1 yılpsikoloji ilk tercihimdi pdr ikinci :D psikoloji daha iyi. pdrnin yaptığı her şeyi psikoloji yapıyor. ama psikolojinin yaptığı her işi pdr yapmıyor
Soran+1 yılhaa ayani psikoloji daha iyi :) ama daha yükse puan işte :D neyse hayırlısı keşke puanım yüksek olsa da pdr ye gitsem psikoloji olmasa da olur :)
Cevap sahibi+1 yıl. Kendine psikolojyi hedef seç. yine oldu da kötü geçerse sınavın pdr cepte olsun :) pdr diye hedef seçersen sınava yakın ekonometri falan dersin :D
Cevap sahibi+1 yılNeyse canım başarılar sana. emin ol yaparsın. hiç bırakma yapamasan da kalkma o masadan. pes etme
Soran+1 yılyok Allah korusun yaa :Dekonometri olsa bu yıl giderdim :( ekonometri puanı düşük ama çok zormuş :( evet ben hedefimi yüksek tutayım artık ne kadar olursa :) umarım olur :)
Soran+1 yılçok tşekkkür ederim canım :) umarım başarırım en azından elimden geleni yapmalıyım :)
Şunu veya bunu yapamıyorum denmez. Bir kere matematik temelin iyi değilmiş demekki ondan anlamıyorsun. Mesela ben sayısalım ama türkçeyi iyi yapıyorum ama matematik ve fen konu eksiğim var. Bu matematik yapamadığım anlama gelmez. 1 saat çalışıyorsan 2 saat çalışacaksın. Derste iyi dinleyeceksin. Kendin çalışarak anlayamazsın
03 Yorumla
Soran+1 yıldershaneye gitmeyecem bu yıl o zaman ne yapayım öleyim :D
- +1 yıl
Motivasyonunu düşürmek istemiyorum ama ben 3 aydır dersane yokken ders çalışmadım. Şimdi başladı hem dinliyorum hem tekrar ediyorum. Yani maddi durumunuzu bilmiyorum ama bence son bu sene yazılman gerekiyor. Çünkü rakiplerin çok güçlü. Handikap olmasın bu ama yinede çalış sen
Soran+1 yılgeçen yıl gittim yararlı olmad b yıl yüzüm yok :D
ileride hayatında kesişeceğin kişisel şuanda yol alıyor.. durmaksızın adım adım teker teker sürekli olarak kendini geliştiriyor öğreniyor çalışıyor.. zira hayatınızın kesiştiği iş görüşmesinde ya da x bir önemli anda başarılı olabilmek için.. sen ders çalışmadığın sürece biraz geride kaldın şimdi onlar rahatlayabilir..
00 Yorumla
+1 yılCam kenarına oturur çekirdek çitler kısmetlerini beklersin ya da esra erola gidersin👊 annem kız kardeşimi böyle tehdit ediyo sıkıyosa motive olmasın😄
011 Yorumla
Soran+1 yılhahahah iyi ama tam motive etmez böyle :D
- +1 yıl
Valla gayet motive olmuş bir şekilde çalışıyor 😉
Soran+1 yılmaşallah o zaman devam etsin :)
- +1 yıl
Sende bir işe yaramadı belli oldu😂😂😂
Soran+1 yılyok yaramadı :D
- +1 yıl
Hadi yaparsın sen! Çık burdan git test çöz kazan üniversiteyi yat aşağııı👊💪👏😎😉
Soran+1 yılyook yatmak yok 4 yıl boyunca sıkı çalışacam kazanırsam inş :)
- +1 yıl
Üniyi kazan ünide yat 😎 bak bana yatarak sınıf geçiyorum😉
Soran+1 yılben de kazanayım da bakarım :D şimdi gidip ders çalışayım :d
- +1 yıl
Git çalış dersini çabuk😂😂😎
Soran+1 yılhahahah :D öyle yapacam
+1 yılşu an SEN burada TAKILIRKEN RAKIPLERIN TEST COZUYO
CUT11 Yorumla
Soran+1 yıloff ağır oldu :D
+1 yılYa aynı ben. Bir de 2. senem bu benim bu sene bir daha gireceğim sınava. Ah şu matematikk ahh !
05 Yorumla
Soranbenim de öyle mezunum :( Allah yardım etsiz ne diyeyim işimiz zor :(
- +1 yıl
Ya vallahi şu an ders çalışıyor olmamız lazım biz buralardayız. Ama yok arkadaş olmuyor, açıyorum soruyu yapıyım diye iki kalem oynatıyorum yapamıyorum hevesim kaçıyor.
Soran+1 yılaynen yaa :( :( ben de öyleyim :( ama pes etmemek gerek :(
- +1 yıl
Evet etmemek gerek ama olmuyor işte :(
Soran+1 yılevet :( :(
+1 yılNe gazından bahsediyosun ya. Çalışcaksın işte başka bir çaren yok bunu kafana sok
03 Yorumla
Soran+1 yılişte biliyorum ama olmuyo :/ motive lazım ama çalışacam bugün inşaallah yapamasam bile deneyecem
- +1 yıl
Benimde hiç içimden gelmiyodu. Kitabın kapagını bile açmak zor geliyodu bilirim ama kimseden çare bekleyemezsin sadece kendin calısıp yapabilirsin. Çalıştıktan, anladıktan sonra ders eglenceli gelicek sıkılmıcaksın merak etme sadece biraz çaba, gayret istedigine ulasırsın umarım
Soran+1 yılinşaallah yaa ben de öyle umut ediyorum :)
en cok istediğin bişey olacakmıs gibi düşün bunun sonunda o zaman calısmaya baslarsın bu yolun sonunda senin istedigin bişey olucakmıs gibi
07 Yorumla
Soran+1 yılolacak zaten :D istediğim bölüm :) ama işte çalışrısam :)
Soran+1 yılbilmem benim en çok istediğim şey şu an üniversite kazanmam :)
Soran+1 yılbaşka şansım yok zate n :( umarım başarabilirim
Soran+1 yılolsun inş. takmada olmuyo :( gidip çalışayım en iyisi sağol :)
+1 yılDers çalışmayanın anası babası ölsün.. Ben diceğimi dedim.. Gerisi sana kalmış
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah seni biidği gibi yapsın bu nasıl bişey yaa :D Allah korusun :(
- +1 yıl
çalış işte
Soran+1 yılçalışacam:)
- +1 yıl
Aferin :)
Bana en iyi gazı babam verirdi :) babanın belki faydası olur :) tabi hayattaysa
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah başımızdan eksik etmesin :) kimsenin etmesin içinde benim de :) valla babam karışmıyo anca dalga geçsin benimle :d
Soran+1 yılsenin hayatta değiil mi :( ? Allah rahmet elesin öyleyse :( :(
Soran+1 yıl:)) önerin için sağol sen de : )
+1 yılders calısmassan
annenın babanın yuzune bakamazsın01 Yorumla
Soran+1 yılönemli olan benim geleceğim zaten :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim durum kötü ve o halde dershaneye gidiyorum.. Paraya seviyorum emeğe acıyorsun ve içimde bitmek bilmeyen çalışma isteği var. Üniversiteyi kazanıp hayatımı kurtarmak zorundayım
03 Yorumla
Soran+1 yılinşallah herkes kurtarır içinde biz de :(
Cevap sahibi+1 yılInşallah
Soran+1 yıl:))
Gizli Üye(30-35)+1 yılgaz veriyim canım ama kilosu 100 tl 5 kavanoz :DDddDDDdd
12 Yorumla
Soran+1 yılhahahahah :D
Cevap sahibi+1 yıltatlı şey :DDdd
+1 yılKazanan lar ne halt yiyor ki
Hepsi aynı çalışan da aynı çalışmayan da yerinde sayıyorlar
Önemli olan torpil olması15 Yorumla
Soran+1 yıltorpilim yok öleyim mi :D alın terinin tercih ederim torpl yerine.. önemli olan bu hayat değil ölünce o torpilliler ne olacak acaba hakkımıza giriyorlar !
- +1 yıl
Torpil bul torpil boş ver çalışmayı
Üç beş puan al tamam iş biter
Soran+1 yılyaa he he tamam sen öyle yap ya da yapmışsındır bilemem.. böyle motve gerekmiyo bana..
- +1 yıl
Ya o zaman hadi git işine çalıs
Soran+1 yılçalışacam
Özel ders almalısın. Overlok makinesi ayağına geldi özel matematik dersi verilir :)
00 YorumlaTamm Sana Gaza Verelim
019 Yorumla
Soran+1 yılyaa yazım yanlışlarını geç yaa :/
Soran+1 yıl:( .
Soran+1 yılben mezunum zaten :D bu yüzden daha yük var üstümde :(
Soran+1 yılinşallah ama bilmyorum :(
Soran+1 yılbir anda geçip gider o 200 gün :(
- +1 yıl
Ama sen cok karamsarliga gorumulmussun bole olmazki :) sakin olcan once bir dusun 200 gun boyunca onunde hep ayni konular istedigin kadar tekrar edebliceksn ne calisman gerektigini biliyosun konulara hakimsin suanda, zaten baslamana gerek yok pazartesiden itibaren iyi bir program olusturup baslayabilirsin
Soran+1 yılevet hakllısın :) ama işte bir anda hevesim geliyor sonra bakıyorum içime öyle birşey oturuyor ki içim daralıyor çalışsam da yapamam gibi geliyor :( matematik kabus oluyo :( bir de yetişmeyecek 200 gün az gibi geliyo :D :(
Soran+1 yılherkesin genel sorunu matematik :D yapabileceğime inansam daha çok sarılacam derslere ama kendimi artık inandıramlyım günler geçiyo :/
Soran+1 yılyaa şöyle bir sorunum var herşeyin bilincindeyim yaparsam ne olacak yapmazsam ne olacak herşeyi biliyorum kendime diyorum ama sürekli bişey oluyo ders çalışamıyorum :D arkadaşlarım uzak yaa gelmezler hem arkadaşlarımla çalışınca muhabbete dalıyorz :D
Soran+1 yılhaklısın şu 2 ay içinde gelişme gösteririsem kolay zaten gerisi :)
Soran+1 yılçok sağolasın :D
+1 yılCaliskan kizlari erkekler seviyomus
12 Yorumla
Soran+1 yılbana ne erkeklerden beni sevgilim var o yeter :D
- +1 yıl
Zaaaa caliskan kizlari severler heres sever
senden bir cacık olmaz kızım.
011 Yorumla
Soran+1 yılniye? her insan matematikte iyi mi yani.. böyle mi insanlara yaklaşıyorsun.. küçümseyerek.. senden de kusura bakma insan olmamış amca
Soran+1 yılhaa gaz vermek anlamında :D kusura bakma o zaman :D haa kışkırtarak gaza vermek :d babam da yapar bazen :p :D kızıp ders çalışırım belki diye :D
Soran+1 yılanladım teşekkürler :D ben gidip en iyisi ders çalışaym :)
Soran+1 yılevet belli oluyor :D sağol
Soran+1 yılgidiyorum :p :D
Soran+1 yıl:D :D
S. git okuma p**evenk bana mi okuyosun :) hem herkes okucak diye bise yok.
120 Yorumla
Soran+1 yılsenin gibi seviyesiz biriyle tartışayamacam , terbiyesiz olmayı marifet sanan bir gerizekalısın o kadar.
Soran+1 yılhe he zaten adam olmak da ders çalışıp çalışmamakla oluyo.. sana insan bile demeye dilim varmıyo... belki ders çalışamıyorum ama inan senden akıllı olduğum kesindir.. xper için mal mal şeyler yazma. defol
Soran+1 yılyaa herkesin ilgi alanı yeteneği farklıdır ama senin bunu kafan almaz.. kiminin sayısal yeteneği vardır kimin sözel.. ama bu salak bir eğitim sistemi olduğunu için herkes aynı şekilde yarışmak zorunda... ve sonuçta insanız birimiz yapar birimiz yapamaz.. bunu için insanları yadırgamanın küfretmenin anlamı yok tabii ilk insan olman lazım bunları anlaman için.. ancak boş boş konusursun.. herşeyin önünde tabi rahatsızınız çalışmıyorsunuz diyorsunuz kimsenin hayatını bilemezsin elimden geldiğini yapmaya çalışıyorum işte. yardım yerine kösteklik yapmaya geldiysen hiçç gerek yok boşuna tartışmayalım
Soran+1 yılmadem sen de benim gibi diyordun ne diye insanları yadırgıyorsun.. istek olmadığını nerden biliyorsun.. yapamıyorum sadece ve tavsiye almak istedim buna karışamazsın.. cevap vermene gerek yok bundan sonra senin düşünce yapın değişmez kavgaya meyillisin.
Soran+1 yılöyle yapmalıyım başka çarem yok zaten.. bu yıl son benim için.
Soran+1 yılama nedense yapamıyorum , ama zorlayacam artık ne kadar yapabilirsem
Soran+1 yılben gideyim çalışmaya çalışayım en iyisi :)
Soran+1 yılyok önemli değil :) kötü gibi duruyomussun ama degilmişsin :) sağol bu arada :)
Soran+1 yılyok sağol ben başımın çresine bakacam artık :)
Soran+1 yılsağol , sen de :)
Dersaneye gidiyormusun
00 Yorumlayak bir sigara keyfine bak
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tembel tembel ders çalışmıyor ıyk
22 Yorumla
Soran+1 yılçalışacamm şimdi
+1 yılders çalışana koca varmış :D
03 Yorumla
Soranayy nasıl heveslendim !! bu ne be insanın ders çalışası kaçıyo :D
- +1 yıl
sen onu erkeğe de bak çalısırsan kız var de nasıl çalışıyo. D
Soran+1 yılama işte bu kız için pek geçerli değil :D
çalışmazsan bhok temizlersin
03 Yorumla
Soranhahahahah :D sağol yaa :D
Soran+1 yılanladım :D ama daha ççok çalışsaım gitti :D
ne olmak istiyorsun ya da ne olacaksın?
00 Yorumlasen aslansın kaplasın yaparsın bunu
01 Yorumla
Soranhahahahah :D :D
bir şeyler ye kafan çalışsın önce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDers çalış evlenelim :D
08 Yorumla
Soran+1 yılyok istemez sağol :D evde kalırım daha iyi :D hem eş adayım var benim :p :D
Cevap sahibi+1 yılVuuv o zaman es adayın ders çalışmazsan başkası ile evlenecek bu nasıl? ¬¬)
Soran+1 yılo öyle bişey yapmaz ki :D
Soran+1 yılbence eşten gitme sen :D motive olmuyom öyle
Cevap sahibi+1 yılTabi tırstın :D ya giderse ya sen matematikten kaldın diye terk ederse :D
Soran+1 yılhahahah :D öyle bir salak var mı ki :D seven insna ne olursa olsun terketmez
Cevap sahibi+1 yılBu lafını unutma !
Soran+1 yılben büyük konuşmuyorum ama öyle bir insan olmamalı. yani seven inan iyi günde yanındaysa hiç olmasın daha iyi. Allah iyi insanları karşımıza çıkarır inş. benim çıktı diye düşünüyorum Allah yüzümü kara çıakrtmasın
Gizli Üye(30-35)+1 yılders calısmassan benım kucagıma oturursun bak cabuk ders calıs çabuk :P :P
02 Yorumla
Soran+1 yılyaa ne gerizekalı insanlar var yaa ne diyeyim ki Allah akıl fikir versin.. senin gibi seviyesizleşmeyecem seviye yerlerde yaa. insanlık ölmüş yazıklar olsun.. Allah sizin gibilerin belasını versin ne diyeyim.
Cevap sahibi+1 yılahaha guleyım barıııı salajkk :) :)
+1 yılGamze senmisin :-D
06 Yorumla
Soran+1 yılyok hayır o da aynı dertte :D
- +1 yıl
Bn ona bir iki yöntem demiştim aklındaysa sanada söylesin uugulayın kesin çözüm ;-))
Soran+1 yıltanımıyorum ki söylesin :D sen söyle :)?
- +1 yıl
Sen mesaj at skmtı olmazsa anlataym
Soran+1 yılburdan anlatamıyon mu :D engin bilgilerini kimseyle paylaşmıyon demek :D tamam atarım o zaman mesaj
- +1 yıl
Aynem öyle ;-)
- Kişilik & Karakter konusunda 960 cevap paylaştı.
+1 yılAyni durum
00 Yorumla
+1 yılÇalışma la çalışma
00 Yorumla
+1 yılbirşeyler
00 Yorumla
+1 yılevin adresini ver
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılacı yok rocky
00 Yorumla
Devamını Gör(20)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Ders çalışma isteğim yok bana gaza verecek biri lazım..!?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler