Devamlı olarak geç cevap veriyor. Diğer arkadaşlarımla bu kadar konuşmuyorum. 4 günde 1 konuşuruz. Ama hep geç cevap verir. Ben de onun gibi geç cevap veriyorum artık. Bu arada Instagram'da aktifken, WhatsApp'da yazıma cevap vermediği oluyor. Nedendir sizce? Uzun süre yazmayınca da yazar bu arkadaş, 4 günde 1 mesela.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Off aynı durumu yaşıyordum berbat bisi aklında da kalıyor onda ister istemez ama umursadigindan değil sebebini bilmek istediğinden
Yani stratejik de ilerliyor olabilir taktiktir bilemezsin ama ben o yazmadıkça yazmamıştım bana niye yazmiyosun diye dönmüştü yıkılmıştım orada 🤣
Madem iletişim halinde olmayı istiyosun başlatan taraf sen ol yani e dimiİncileri dökülüyor bunların kendilerini bir halt sandıklarından yani değmez salla
Bu olayı ikinci kez yaşıyorum. İnsanları kolaylıkla sildiğimden kendime hakim olup silmimeye çalışıyorum 😁😁 böyle de dediğin gibi yazmak ile yazmamak arasında kalıyorum. Yazmamak en mantıklısı galiba 😆
Yorumunu çok beğendim doyurucu olmuş.
Rica ederim. Aynı durumda olmamiz peki 😅 dahası bunu aşmak için bu kisiye bu yaklaşımım sonucu aynı durumu yaşamanız ironik shsgakaj
Yarım saattir yorumunu anlamaya çalışıyorum, kırılmaz isen açıklar mısın? Senin yorumlarını çok önemsiyorum şuanda o yüzden.
Ben de okuyunca anlamadım hak verdim şu an 😄
İnsanları kolaylıkla silebildigini söyledin ya bn de aynıyım manasında dedim. 2 günde bağlanan insanlara falan anlam veremiyorum kaldı ki şimdiye kadar kimseye duygusal bir yakınlık hissetmedim. Zorlasam da olmuyor yani hani
İlla dalgaya vuracak bir yer çıkarıyorum olmadı kendimde 😅 işte bu bahsettiğim kişiye de bu sefer adam akıllı yaklascam ciddiye alcam diye yanasdim ama bu da ters köşe yaptı fanı gibi bn konuşmaya zorluyorum o da teşrif edip konusuyormus gibi hissettim. Olay ve durum bakımından benzerlikten ötürü şey etmiştim ben efeniim
Duygusal olduğumdan 2 günde güveniyorum, sonra da acı çeke çeke bırakıyorum ben de 😜
Silmekte rahatsizlik duymayan birinin duygusal olması ilgincmis 😅 tutturamamisim o zamn bn 😜
Gerekli olanı yapıyorum ama üzülüyorum 🥲
Sağlık olsun kıyma kendine yok yere insanlar için
Elimde olmayan bişey kişiliğim bu yani kırılgan biriyim ömemjbzööl
Ama dikkat ederim sağol
Valla hiç de öyle biri değilmişin gibi geliyor ne yalan soylim 😄
Öyle olsun. Ne demek 😌
Bilmem nasılım 🤣
Mevcut bilgiler dahilinde nasıl olduğunu bilecek kadar bir yorum yapamıyorum maalesef 😅 bir onseziydi sadece benimkisi
Hesabıma tıkla orada bolca yorum yapmışım ben insanları öyle tanıyorum burdan mözebjseles
O kadar enerjiyi kendimde görmüyorum gecenin 2 sinde ama genel hatlarıyla iyi bir profil izlenimi bırakıyor 😅 nöronlarım sinaps yapmıyor sanırım Yatiyim en iyisi iyi geceler namuhendis bey 🙋♀️
🫡🫡🫡
Bazıları yazişmadan yoruluyor veya başka işleri olduğu için hemen cevap veremiyor. Kendini ağırdan satıyor veya naz yapıyor
Sence ne önerirsin bunun için?
Belki dile getirebilirsin sorarak
Veya aynısını yaparsın
Soruyorum da bahane uyduruyor. Belli ama Instagram'da aktif. Diyor ki işim vardı veya misafir vardı gibi bahaneler.
Off benimde öyle arkadaşım var bende hep kararsizim ama en doğrusu hakettiği değeri vermek
O sana nasil davraniyorsa ayni davranacaksın
Kendi hobilerine hedeflerine odaklanıp
Önemsememiş gibi yap sende
Yani arayı aç diyorsun.
Yok arayi ac demiyorum öz değerini koru diyorum
Trip olarak da yapma
Sadece sende yoğunsun ve herzaman dakik cevap veremezsin
Senin de önceliklerin var
O seni değersiz hissettirirse sende ona biraz geç ama yinede ayni şekilde yaz yani trip yapmadan
Anladım, karşılıklı rol yapıcaz 🥲
Sen ne tavsiye edersin 😅
o zaman geç cevap vermesine alışman lazim
Ben daha fazla öz değer acısından demiştim
Ne kadar değer görüyorsan o kadar değer ver
Anladım
Önemseme öylese
Sağol öyle yapıcam 🥲
Sıkılmıştır.
O zaman neden 4 günde 1 benimle konuşuyor?
Kız mı bu arkadaşın?
Evet
Konuştuğu başka birileri daha vardır. Arkadaş sonuçta flört değil, çok umursama derim.
Anladım. Mantıklı dediğin.