Üstüne gelindiğinde kudurur musun, kudurtur musun? Bazıları vardır sürekli bir laf sokma peşinde olur sessiz kalıp kurdurmalarını izlemek çok daha zevkli gibi. Kudur kudur beybi alla beni pulla beni.. 🦁
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Umursamayan bir yapım var. Umursasam da belli etmem. Kudurtan sayılır mı bilmiyorum çünkü o amaçla yapmıyorum. Yapısal bir şey. Biten ve giden kişilere gönderme yapmak benim tabiatıma aykırı. Sanki hiç hayatımda olmamışlar gibi davranmak en uygunu.
Çok pis adam kudurturum. Tıpkı Tarkan gibi. Lafı ortaya atmış ve köşeye çekilmiş. Bknz: "geççek"🎶. Yıllardır bu taktiği uygularım. Semeri ortaya koyarım anıran (söylediğimi üzerine alınan) "ben eşşeğim" der, semeri üstlenir ve kendini o konuda ifşa eder
Sessiz kalarak kudurtan tarafım daha çok, öyle anlarda tek kelime dahi çıkmaz ağzımdan. Sinirlenince suskunlaşan biri olduğum için, karşımda ki insan o tavırlarımın üstüne daha fazla çıldırabiliyor ama yapçak bişi yok.🤷♀️
Kimse umrumda olmadığı için kudurmuyorum, ilgilenmiyorum skmsonik insanlarla. Kimseyi kudurtmak gibi bi çabamda olmadı. Kendi kendilerine bi köşede kuduruyorlar, ilginç.