Onu anlamanın bir yolu yok.. Olgunluk yerine göre tercih ettiğim bir eylem.. Benim bir yanım daima çocuk ve bunu yansıtmaktan da çekince duymuyorum.. Keyifli günler..
#SelamGençlik Çözüme daha esnek, daha geniş ufuklara açılarak, hatta sıkıntıya sebep olana nanik yaparak anlıyorum ruhsal olgunluğumu. Bu arada bana da abla denmesine biraz bozulur gibi olsam da artık bununla da dalga geçebildiğimi neşeyle farkettim. Dert değilmiş ablası😅Bırakınız desinler. Bak teyzeye yokum cidden😅Sadece abla, doksan sekiz yaşıma bile gelsem😅#TubaSueda
Sen yine o "abla" tabiriyle barışmışsın. Ama ben kaç yaşına gelirsem geleyim ayhh bide teyze dediklerini hiç hayal edemiyorum düşüncesi bile kötü sizi tebrik ederim 🤭🤭
O diyenlerin istisnai mallığı zaten. Genellikle abla ve abi söyleminin alt metninde "sana güvendim, sempatimi kazandın, sözünle bana yol göstermene varım" cümlesi okuyorum ben. Mesela karşı tarafın sana "canım" diye hitap etmesi daha sinir bozucu..
Hımm bak bu değişik bir düşünce tarzıymış farklı ve mantıklı geldi. Ufkumu açtı aslında biraz da esnaf ağızlı olanlar da var aralarında adam benden büyük bana abla diyor.
Onların sorunu boş ver/never mind😅 Bir de toplumumuzda hanımefendi sözü daha çok gergin anların lafıdır. Abla derken bir taraftan adam benden sana zarar gelmez beni bir kardeşin bil de demek istiyor esasen..
En güvendiklerimden güzel bir darbe yiyip dip yaptıktan sonra kendime gelip, artık eskisi kadar içten gülümseyemediğimi farkettiğimde…Bir eski arkadaş hep hayattan asla keyif alamıyorum derdi. Nasıl oluyorda bir insan hayatı sevmez ki diye düşünürdüm. Şimdi çok iyi anlıyorum onu, gün doldurmak için yaşamak nasıl bir şeymiş diye…