Ama sinirlenince onu hiç demeyim.
İyi akşamlar arkadaşlar 😊

İnsanlara ilk yansıttığım durum neticesi ile her zaman çok sakin olduğum hakkında dönüş alırım. Ama ileri zamanda bir sorun olduğunda sinirli olarak algılanıyorum. Ve onlar için oldukça şaşırtıcı bir durum olduğunu söylüyorlar. Oysa içimde tam anlamıyla deli dolu bir insan barındırıyorum.
Selamlar,
Pek deli dolu bir tip sayılmam ya. Kendimi bildim bileli hep sakin ve stabil bir ruh halinde oldum. Duygusal tepkimelerimde bu doğrulukta oldu. Öyle aman aman patlayışlarım yok. Sakinliği seviyorum. Tamamen bana göre bir yaşam tarzı. Hem ruhum hem karakterim için biçilmiş kaftan diyebilirim
Bir an deliyim, bir an patlayacak kadar doluyum, bir an sakinim, bir an bakışlarımla öldürecek kadar sinirli. Bir anım bir anımı tutmuyor ve acayip kararsızım biliyorum. Ama çoğunlukla saçma sapan ve çocuksu fikirlerim olduğumdan kendime deli dolu'yu yakıştırıyorum. Aslında çalak derdim de neyse ๑
Deli doluyum, aşırı sakin insanlar beni tilt ediyor. İnsanın hiç mi kanı kaynamaz be. :D bu deli dolu hallerimi hiç bir şeye değişmem, kimsenin bozmasınada asla izin vermem.
Cevap
45Cevap
Çoğu zaman sinirli bir yapım var. Mesai saatleri dışında kimin yanına gittiğime bağlı olarak deli dolu ya da sakin olurum.
Valla varya galiba erkeklerinde günü var. Ayda bir kere sinirli asabi bir şey oluyorum diğer günler sakin. 😂
Ben sırf rakı balık yapmak için ıstanbuldan İzmir urlaya aynı gün gidip gelmiş adamım bu sayılırmı
Aşk diyoruz biz ona ama 🙈🙈
Çaktırma 🤣🤣
Tüh çaktırmasaydım keşke 🤣🤣🤣
Deli doluyum bir şeyi anlamadığım zaman ya da gözlediğim zaman sakin olurum genelde. Kedinin fareyi yakalayacak zaman durduğu
Sakin bir insanım ama arada sırada illa deliliğim tutar. Bakarsan abartı büyük şeyler değillerdir ama kendi çapımda işte…
yerine gore deli dolu yerine gore sakin o duruma kisilere gore degisiyor
Karar veremiyorum. Ruh halim sürekli değişiyor. Dengesizim.
Sakinliğim insanları deli ediyor benim deli olmama gerek kalmıyor 🙂
Kank içimden geldiği gibiyim. Nabza göre şerbet. Ortam neyse ona uyuyorum.
Modum değişir sinir olduysam kafamdan cıkmaz bazı seyler döküp yıkmam.. çılgında oluruz evellallah
Bende deli dolu romantik kibar kadınları çok seviyorum kafa dengi oluyoruz öyle 😁😃🤗😊
Arkadaşlarımın yanında deli dolu, iş yerinde sakin.
Deli dolu diyorlar ama içim bi sakin bi sakin anlatamam.🤫🤫
Bazen delidolu bazen o halimden eser olmayacak kadar sakin
Yerine göre delidolulugum yüksektir çok az zaman ise sakinim oda dinleme aşamasında anlamak icin
Mevsimler gibiyim sanırım. Özünden sakin samimi biri olsam da bazan huzur bazen hareket arıyorum.🙂
Çoğunlukla sakin biriyim, ee bazen de deli dolu olmak şart 😅😜
Deliyim doluyum bosaltaan var mi😂
Sevdiklerime deli dolu
İkisi bir aradayım. Bazen sakin bazen deli.
Genelde sakinim ama gerektiğinde ilgi gosteririm
Sıcak dolu, akıllı bir insan
Yalana gerek yok, sakinim.
Hayatı yaşıyorum diyelim
Coştuğum dönemler oluyor.
Sakinim.
Sinirden başka bir şey yok biz de.
Biraz deli dolu biraz sakin
Yanımda ki bile kafayı yer o derece 😂😂
Yanımdaki neyse bende oyum
Deli dolu
Önceden öyleydim de artık sakinim boş verdim
Deli dolu taraflarim kendini sakinliğe bıraktı..
eskidendi çok eskiden
Sakinlik bana baya uzak bir kavram
Gel git akilliyimdir 😀
Delilik kalmadı sakinim
Fazlasıyla sakinim
Ben ne delindoluyum ne de sakinim 😐
Sakin 😅ama bazen deli olabiliyorum 😂😂
Ne yaptığımı biliyorum nede yaşadığımı
Relax bir adamım, alkol içince deli dolu oluyorum
Genellikle deli dolu biriyim
Sakin ama yerine göre değişiyor. 😁
Gerektiği yerde deli dolu, gerektiği yerde sakin