Genelde akraba ortamında bu duyguyu fazlasıyla yaşıyorum. Yani elimde olsa oradan yok olmak isterim. Bana göre dünyanın en samimiyetsiz ve çekilmek ortamı. Bu yüzden bana dar geliyor. Sanki insanlar ve duvarlar üstüme geliyormuş gibi hissediyorum.
Çaresiz hissettiğimde, o his benim içimi çok fazla darladığı için, bulunduğum yere sığamıyor gibi hissederim. Onun dışında, haksızlıga uğradığında ve hatta hakkımı savunamadığım zamanlar içten içe hop oturup hop kalkarım, oyle ki bu durum rüyama bile giriyor. Haksizliga, ön yargıya saygısızlığa tahammül edemiyorum. Gerçekten de bulunduğum yer dar geliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Genelde hiç denecek kadar az. Evin içerisinde o an orada bulunmak istemediğim insanlar varsa , kendimi sokağa bırakmak isterim. Evden ne kadar uzak, bana o kadar iyi gelir.
Sürekli ait olmak istediğin yere kafayı takarsan, bulunduğun yerin tadını çıkaramazsın. Diye bir replik vardı bir filmde. Eğer ki ait olmak istediğim yere kafamı çok takarsam olduğum yer bana o zaman dar gelir.
Kapalı ve kasvetli havalarda. Sinirliysem ve moralim bozuksa. Gerçekten hiçbir yere sığamıyorum. Darlanıyorum böyle zamanlarda her yer dar geliyor bana...
#SelamGençlik Taşmaktayımdır olduğum yerden Bana dar gelemez ben fazla gelirim Ruhum bilir nerede olduğunu bedenimi beklemekten sabırsızlanıyordur Son bir sabır kalmıştır olsun der ben yine taşarım olduğum yerden.. #TubaSueda