Sevdiğim insanın zihnini okumayı isterdim. Az çok tahmin ediyorum ama onun zihninden kendimi tamamen görmeyi isterdim. Eğer o olmasaydı annemin zihnini okumayı isterdim. Her defasında soruyorum istediğin bir şey var mı diye yok oğlum diyor. Sağlığınız diyor. Ama ben biliyorum ki istediği bir şeyler var söyleyemiyor. Onun zihnine girebilsem keşke.
İnsanların davranışlarına bakıp biraz olsun zihinlerini okuyorum, bazen saklamaya çalıştıkları mimikler de kendilerini ele veriyor ve gözler kalbin aynasıdır kesinlikle. Kalbten kalbe giden bir yol vardır kesinlikle. Kimsenin zihnini okumak istemem. Okumadığım halde bazen içten içe inciniyorum, okusam kimbilir neler olur
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bunu önceden yapmayı çok merak ederdim. Acaba aklından geçenler ne ki diye. Şimdi soruyu okuyunca düşündüm "acaba kim olurdu" diye kimse gelmedi. Gelenlerin ise zaten hal ve hareketleri gösteriyor ne düşündüklerini. O yüzden zihin okumayada gerek yok.
İşime gelmiyor olabilir😬😬. Ama bak bi de şu yönden düşün ben yedim ama yerken helva anılarımızı düşündüm. Yerken hem seni düşündüm hem mutlu oldum 😬😬🤦♀️🙈🙈😂♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️