Insanları Bence böyle bir kalıba koymak çok yanlış bir şey olsa gerek bu yaşam şartları ile doğru orantılı vardır nice 17 18 yaşında İnsanlar Gördüm açık ve net benim bir Holding'in başına geçip yönetebilecek kapasiteye sahip her ne kadar İstisnalar kaideyi bozmaz desen bile bunlar var ve ne 40 yaş üstü insanlar gördüm ki çocuk ruhlu konuşmasında Mehmet insanları Bence böyle bir kalıba koymak çok yanlış bir şey olsa gerek bu yaşam şartları ile doğru orantılı vardır nice 17 18 yaşında İnsanlar Gördüm açık denesene bir Holding'in başına geçip yönetebilecek kapasiteye sahip hernekadar İstisnalar kaideyi bozmaz de sen Bir de bunlar var ve ne 40 yaş üstü insanlar gördüm ki çocuk ruhlu konuşmasında Meymenet yok Burada tabii ki Belki bilimsel olarak yaş önemli ama her zaman geçerli değil Onu anlatmaya çalıştım
Peter panın farklı açıdan bir hikayesi vardır. Peter pan, çocukları kaçırarak onlardan şeytani bir ordu yaratır. Varolmayan ülke avolonda. Aslında, kötü kolarak billinen kaptan james, peter pan'ın kandırıp kaçıramadığı tek çocuktur.. O nasıl giriş erkek çocukların 🙄 Nerede nasıl davranacağını bildiği sürece sorun olmaz. Sevgilisinin yanında çocuklaşsın. Dışarda olgun davransın.