Sana göre ölmeden önce mutlaka yapılacaklar listesinin başında ne olmalı?Bütün ekstrem sporlarının yapmış olmak isterdim.. Bir kaç tane dövvme ve o oluyor zaten... Balon seyahati yapmış olmalıyım... Kuzey ışıklarını görmüş olmalıyım... Çapır bir motor sahibi olmak... Karavanla dünyayı gezmiş olmalıyım...
Hayal işte.. Ne kadarı gerçekleşebilir, emin değilim. Belki sadece hayal olarak kalacak.. Önce Türkiyenin 81 ilini de gezmek, sonra belli birkaç ülkeyi.. Yalnız değil tabii. Yanımda en sevdiğim olmalı..
Evliliğe sıcak bakmasam da bir kızım olsun isterdim.. Nasıl olacaksa artık..
Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
Sizinle hem fikir olduğum şeyler var ; "Bütün ekstrem sporlarının yapmış olmak isterdim.. Bir kaç tane dövme ve o oluyor zaten... Balon seyahati yapmış olmalıyım... Kuzey ışıklarını görmüş olmalıyım..." Tüm bunlara ek olarak ta Dünyayı dolaşmak isterdim.
Yapmak istediğim bir çok şeyi yaptım şükürler olsun.. Yani şu an için başka bir planım yok ama yaptığım şeyleri yine yapabilmek isterim.. Keyifli günler..
😂 paraşütle atlamak, arabayla hız sınırını dibine kadar zorlamak, dağ tırmanışı, rafting, dövme, piercing, iş konusunda istediğim yere gelmek, aşık olmak.. Kısaca kendim olmak.. 🤘
Yamaç paraşütü konusunda iyi egitim alıp bolca kendi paraşütumle uçmak Güzel bir karavan, kafa dengi güzel bir hatunla yil boyunca gezi ve tatil. Baağzı 18+ deneyimler 🔥🔥 Doğada istedigim gibi konforlu güzel bir kulübe..
-Orta Asya'ya gitmiş olmalıyım. -Kuzey ışıklarını görmüş olmalıyım. -Motor sahibi olup turlara çıkmalıyım. -Bahçeli, küçük ve şehir dışında bir evde yaşıyor olmalıyım. -Ve bunları keyif aldığım insanla yapmalıyım. 😇