Uçuk çıkmış dudağımda sinirden 😑

Kafaya taktığım şeyler her zaman olmasa da bazen rüyama giriyor. Mesela geçen gün bir tartışma anını rüyamda tekrar yaşadım hoşuma gitmeyen bir durumdu. Bende şöyle oluyor rüyanın rüya olduğunu biliyorum eğer güzel ilerleyen bir rüyaysa sonlandırmak istemiyorum korkma gibi bir durum olursa uyanmak için çabalıyorum bu genelde bir yerden atlama gibi oluyor yere çakılıyorum pat diye sonra gözlerimi açmışım 😄 Her kafaya taktığım olay olmasa da bazıları rüyama giriyor rüya olduğunun farkındaysam uyanmak için ordan burdan atlamaya çalışıyorum.
Evet, giriyor.
Mesela bir diziye kapılıp gidiyorsam o diziye dair rüyama birkaç şey giriyor. Çünkü diziyi ya çok izlediğim için ya da üzerine fikir yürütüp durduğum için zihnim o diziyle alakalı şeylerle dolu oluyor. Saçma ama böyle. Bilinçaltından kaynaklı. Neyi çok düşünürsen rüyalarında o yer alıyor.
O kadar rüya gören biri değilim ki...
Gördüklerimde genelde çok hayıra yorulacak şeyler olmuyor, fazla derin uyuduğum için bende hatırlamıyor olabilirim fakat önceden çok fazla görüyordum, son bir kaç yıldır böyle.🤷♀️
Olmaz mı ya gün içinde traktör desem rüyamda traktör görüyorum şaka gibi. Adı lazım değil biri var, arkadaşla onun mevzusu geçti tak rüyamda gördüm geçen. Her şey mi bilinçaltıma işleniyor anlamadım ki
Cevap
35Cevap
Giriyor ya bazen çok güzel olsa da hoş değil :D
Bilinçaltımda olan ne varsa rüyamda görürüm
Pek rüya gören biri değilim ya da hatırlamıyorum derin uyku anında gördüysem..
Beni etkileyen olayları nadiren de olsa çok sonra görürüm..
Eğer stresli ve üzücüyse; uçuk ya da bir adet sivilce çıkabiliyor yüzümde..
Evet çok sık görüyorum ve çoğu günlük hayatta mutlaka karşıma çıkıyor. Rüyanın tersi olur derler ama bende aynısı oluyor dün gece rüyamda komşular televizyonu ayarla diye beni çağırıyorlardı
Evet bazen de daha kafaya takmadan fragman olarak rüyamda görüp sonradan kafama takıyorum (sanırım psikolok randevusu almalıyım)🤯
Gerçekte yaşayamadıysam rüyamda yaşarım, uyanınca yarıda kaldıysa devamını görmek için tekrar uyumaya çalışırım falan filan
Evet, ben de öyleyim hatta bazen rümaya girmesini istediğim kişileri geceden düşünürüm a gece rüyama girerler xd
Gerçekte cevabını karşı taraftan alamadıysam yaşadığım olayla ilgili, rüyamda sanırım zihnim netleştirmek adına cevapları alacağım rüyalar görmeme neden oluyo. Ve ben olayı çözmüş olmanın rahatlığıla uyanıyorum.
Gündüzleri fragman geceleri film çekiyorum takıntılarımla😒😒😒
Genelde gece yatmadan önce düşündüğümüz şeyler rüyalarımıza girer.
O kadar takmam kafaya yatar uyurum sabah geçmiş olur
Ölüm hariç herşeyin çaresi var
Dün rüyamda Sabaha kadar öğretmenimle kavga ettim bende
Çok sık olmasada görüyorum.
Rüyamda da kurtulamıyorum. 🙄
Bilinç altımın ceremesini çektiğim sayısız gece oldu
Evet ve uzun süre siniri bozuk bir şekilde etkisinde kalıyorum
Hayatımda olmayan bir çocuğu son bir haftadır rüyamda görüyorum kafayı yiycem gerçek hayatta çocuk beni gördüğü yerde kaçıyo
Bazen, ama rüyamda çoğunlukla tecavüze uğrayıp taciz ediliyorum. Gerçekleşmemesi dileğiyle, amin.
bilinçaltı çorap çekmecesi gibi mk tabiki rüyalarıma da yansıyordur
Daha çok bastırmaya çalıstığım duygular giriyor rüyama
Çok fazla takarsam haftalar boyu rüyama girdiği oluyor, abartısız
kafaya taktıkları herkesin rüyasına girer zira rüyalar bunlardır
Heye o kadar incir dedim dün gece seni gördüm rüyamda
Benimde genelde hep girer altında hep bir şey ararım. Ama olmaz
Evet 😒 nefret bir durum
Evet. Sinir bozucu. Ama ucuk cikmiyor allahtan 😅
Üzgün olduğumda kabus gördüğümü fark ettim.
Evet.
Bir şeyi kafaya takarsam çoğunlukla girer
Hayır, kafayı yemedim henüz
Oeknrüya görmüyorum. Görüyorsamda hatırlamıyorum
Evet.. Mutlaka etkisi oluyor.
Yok ancka uyuyorum 🤣
Giriyor yapmak isteyip yapamadığım şeyleri görüyorum rüyamda 👌
Uzun zaman oldu rüya görmeyeli..
Evet bilinç altima yerleşiyor hep
Girmez mi bine bin katarak giriyor hemde :D
Evet, bazen..
hiç çıktıkları yok ki :)