Küçüklüğümden beri tutuyorum. Küçükken biraz içine kapanık bi çocuktum, bu yüzden günlük tutmak iyi gelirdi. Bence günlük tutmak, bir bakıma kendinle konuşmak gibi.
Büyüdükçe de sadece günlük tutmayı değil, yazmayı da sevdiğimi fark ettim. Bu sayede hikaye yazmaya başlayıp kendime yeni bir hobi edindim✏
Küçükken her gün yazdığım bir günlüğüm vardı. Sonra neden yazmayı bıraktım hiç hatırlamıyorum. Konuşabildiğim çok fazla kişi var diye ihtiyaç duymadım sanırım.
14/15 yaşlarımda günlük tutardım 😀 her gün yazardım sevgili günlük diye başlayarak hatta bi gün hiç unutmuyorum balkonda oturuyorum ve günlüğüme yazıyorum arkadaşımmış gibi o gün bi akrabamın oğlunun bana aşık olduğunu öğrenmiştim teklifi dahilinde ve bu olaya o kadar şaşırmıştım ki cümlelerimi bile hatırlıyorum “sevgili günlük bugün çok garip bi olay yaşadım osman bana aşıkmış teklif etti inanabiliyor musun okula giderken hep onunla okul servisinde sohbet ederdik şok oldum sende şok oldun mu?” ahahahaahahahhahahahahahahahahahaha ya şu an bile kahkaha attım tek aklımda bu kalmış kimbilir daha neler yazmıştım bilmiyorum onu sonra atmıştım yırtıp keşke dursaydı 15 yıl sonra şu anlarda okumak isterdim ergen beni neler yaşamışım diye detaylı olarak 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Aslında severim. Tutmak gerekir geçmişle tek bağlantın olur. Bazen çok düşünmeme rağmen hatırlayamadığım o kadar çok şey varki. Çok önceleri tutardım sonra ne olduysa bırakı verdim. Bilmiyorum kötü anıları hatırlamak istemedim belki. Bir şeyleri yazarak not almak hafızaya daha net yerleşmesini sağlar. Belkide bu yüzden bıraktım. Hatırlamak istemedim.
Onun yerine telefonumda şifreli bir yere yazarım daha güvenilir olur. Yinede teşekkür ederim. Ya merak ettim hikaye yazmaya başladım dedin ya yazdığın yer wattpad mı?
Kitap fiyatlarında gereksiz bir artış var bir kitabı okuyamaz olduk artık. Birde fark ettiysen Wattpad'ta yazılanlar kitaplaştırılıp satılıyor biz sadece daha önceden okumuş oluyoruz o kadar 😄
Evet ya😸 Bi okuduğum kitap vardı adını hatırlayamıyorum şu an, uzun bir süre okumamıştım sonradan baktım basılmış yayınlanmış falan . Kitap haline gelince de wattpad'den bölümleri siliyorlar, ona üzülmüştüm 🤦🏻♀️