Teyzem Tuvaletten sonra ne taharetlenme ne elini yikamak ne terlikle girmek hiçbiri yok. Öylece çıkıyor. Yalın ayak alaturkaya basıyor. Pis elini de yüzünde gezdiriyor kaç defa kızdım 1000 defa uyardım yine aynı şeyleri görünce vurdum. Napayım beni günaha soksun mu devamlı yoksa susayım böyle pis mi kalsın. O mikrobunu yaysin mi etrafa.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İnanmıyorum ya o ne öyle 😝😝😝😝😝😝resmen pislik yani 😣 insan o evde kafayı yer ya 😣 neden böyle yapıyor peki hiç sordun mu
Kafayı yedim zaten. Ve herkes bana kafayı bozmussun diyor. Biri değil tüm ev tımarhane
Evet ama neden öyle yapıyor ki ona takıldı kafam bir insan niye pis pis yaşar anlamıyorum yani
Teyzem biraz dengesiz ama annem de öyle aklı yerinde ama pasaklı
İşin zor ne diyeyim 🤐 en azından kendi eşyalarına dokundurtma başka ne diyeyim bilemedim madem annenler bu durumdan şikayetçi değil o zaman evden ayrılmaktan başka çaren yok gibi ancak o zaman kurtulursun bu pasaklılardan 😩😵 evlen git bence
evlenmekte istemiyorum kpss çalışma da sıktı off😑
E ne yapacaksın ya peki o tımarhanede yaşamaya devam mı edeceksin yani 😄
Evlen mutlu ol bence
1 insana bile tahammülüm yok ne evlenmesi. Kendi paramı kazanıp tek başına yaşamak istiyorum
Olur mu öyle şey yahu? Ay hiç hijyenik değil. Nerde yaşamış bunlar. 🤢 Yiyeceklere felan dokunacak bu 😳
Ya dokunuyor kafayı yedim sorma birde anam buna yufka açtırıyor kavga ediyorum isyan ettim artık bu kadarına katlanamiyorum evden kaçıcam o olcak
Sizinle mi yaşıyor? Aklım almadı ya
Bizimle yaşıyor offf. Evine de bırakamıyoz devlet maaşını kesti. Evde memur var diye. Biyerlerine batıyor memur tamam kendileri bok gibi milyonları yer
Bence bir destek alın. Gerçekten kötü bir durum. Ben sinir krizi geçiririm. Psikologla felan görüşsün. Bu ne bee
sinir krizi geçirmekten kafayi yedim. evdeki adiler de anlamıyor üstüme geliyor beyin olmayan boş kafalarını skimm. destek alacak para da yok bunlarda. para gider diye içleri gider
Adresi verde o evi karantinaya aldıralım yeni bir varyant ortaya çıkabilir.
Ansnjakdlwkdmskaknd
Kusucam 🤢
Niye böyle yapıyor? Seni düşünmüyor ama kendi de mikrop kapabilir. Ayakları da mı üşümüyor anlamadım ki.
Çok kötü durum 🥺 peki bir sorunu falan var mi teyzenin
Hayır çok kötü bi durum ya
Ne hayır
Yani o pisliğe alışma elinden geldiğince uyar onu
Biyerlerimi yırttım nafile kfam beynim patladı bende insanım. Anlayan da yok beni. Ben demedikce yapmıyor. Her zaman her dk onun peşinde kosanam. Tuvalete girince bak şuna diye anneme kızıyorum öylece çıkıyor tahartlen elini yıka diye bağırıyor annem anca o zaman yapıyor. Ders bile çalışamıyorum konsatre olamıyorum lanet olası yaratık. Artık isyan ettim. Allah beni delirtmeye çalışıyor heralde
Allah kolaylık versin vala sana
Haklisin ama siddet gerekmez
Delirdimm. Yav her dk her Tuvalette gidiginde başında bekçilik mi yapcam. Biz demeyince yapmıyor. Öylece çıkıyor yıka elini diye bağırınca girip taharetleniyor elini yıkıyor
Tamam kizma
Ulan bu ne taş devrindemi yaşıyosunuz
Bizim ev tas devri ya. O değil kimse ses etmiyor bir tek beni rahatsız ediyor diğerleri hepsi pasaklı pislik bok mideliler sesleri çıkmıyor. Kafayı yedim yav zaten takıntılı insanım. Sinirden artık kariyi kovuyom anam bana beddua ediyor tımarhane
Herkes dışardayken çilingir çağır kilidi değiştirt kimse giremesin yoluna koyamadığın herşeyin a**** koy
Ay kocası ne diyor bu duruma
Kocası yok evlenmedi. Koca koca diye yanıyor kocayı biliyor temizlikten haberi yok
Hahaha demek ki kızmış sen ona bir koca bul da azalsın ya
Anam vemiyor ya deli diye. Namaz kılar mı deli olan. Namazı da kildirma o zmssn. Farz değil ona
Hahaha ne vermiyor kime kildiririyor
Koca bunu napsin 2 günden kapıya atar diyor
Yok ya atmaz bence verin gitsin
55 yaşında
Abow o yaşa kadar kimse ile olmamis mi ya yuh artık
O yüzden ateşi içine sığmadı ya işte anama da bqslicam artık birsuru yaşlı adam var birine versek ne olacak ki
He verin gitsin ya artık kurtulun
vermiyor deli anam. şunu kim napsınmis
Üzüldüm ya keske verse
Arkadaşım dan kaynaklı mi sizce hayatımın aksiligi? ↗
İyyy iğrenç. mkk
Bizd3 kayseideyik🤣
Abovv noruyon yavv 🤣🤣sil o postu rezil etme canimm memleketi gadasini aldığım 🤣
Kayseri zaten rezil xkdkdns
Al benden de o kadar 🙃
Sen nerde oturuyon ben kadir Has kongrenin orada
Gizliden ciksana
Napiyonuz kayseri'de
@Çikopit sürünuyok
6 ayliğina ben de kayseri'deyim arkadaş olsanıza bana
@Çikopit Napican boklu Kayseri'de. Bana iş bulun düşünürüm znekxjsjss
Ailem burada. Atanana kadar ben de burdayim şimdilik, İstanbul 'dan 2 ay önce geldim. okuyor musun ne yapiyorsun?
@Çikopit az kaldı ya okul bitmesine. Uzattım da biraz.
Ha sen hâlâ lisede misin
@Çikopit yok be lise uzatılır mi🤦
Ne okuyorsun
O ne beee
Arkadaşım dan kaynaklı mi sizce hayatımın aksiligi? ↗
Misss