Yapman gereken bir şey var ve sen elinden geleni yapmana rağmen sonuç alamadığında, "olduğu kadar" deyip bırakabiliyor musun yoksa oldurana kadar zorlamaya devam mı ediyorsun?

Selamlar.. Sınırlarımı ve kendimi zorlamayı severim ama tamamen konunun ne olduğuna bağlı.. Hayatım boyunca belli başlı okul ya da iş konularında hırslı bir yapıda oldum diyebilirim.. Fakat daha duygusal konularda damarıma basılmadığı sürece hırstan uzağım.. Keyifli akşamlar..
Öncelikle şunu belirtmek gerekir. Bir konuda bir hedefim veya sorumluluğum, görevim varsa o hedefe ulaşmak veya o işi başarmak için var gücümle çalışırım, mücadele ederim, gayret gösteririm. Bütün çabama ve gayretime rağmen olmaşışsa bunda da vardır bir hayır derim. Ama bu sözü asla karşıma çıkan ilk zorlukta pes edip geri çekilerek söylemem.
Elimden gelen herşeyi yaptığıma eminsem hep bunu derim. Çünkü demezsem beceriksiz gibi hissederim.
Valma olursa Ekime kadar. Olmazsa, Kasım, Aralık falan. Sjsjsj
Ahah😂😂
Yine mükemmel cevaplar.😒😂😂
Bende de yok, söylerken de zorlanıyorum zaten o kadar yok.😒😂😂
Çok değil biraz.😒
Ayrıca buna niye bu kadar mutlu oldun? 😒😂😂
Ahahaha😂😂😂 ya git şurdan be.😒😂
S harfimde daha çok sıkıntı var, fark eden olursa içimde ki yılan çıkmaya çalışıyor boşverin diyorum.😒😂😂
Ahahah😂😂 Normalde söyleyemiyorsam demek ki, burada da kimle konuşuyorsam inadına -su eki ekliyorum ismine ya da nickine napabilirim.😪😂
Şükriye Hayriye fark etmez bizim gibilere Sılaşsu.🤷♀️😂😂
Ahah😂😂🥴
Cevap
24Cevap
Evet hep öyleyim... Birşeyleri denerim ve olmuyor ise ben geri dönmeyi bilirim. Hayat aşırı hırs yapmak için biraz fazla kısa geliyor bana.
Hayat insanı hiçbir zaman olduğu kadar kısmında bırakmaz
Merhaba,
Hayatta yapmak, ulasmak istedigim hicbir şey icin zorlamadım. Bu azimsiz biri oldugumdan degil tevekkulu fazla biri olmaktan kaynaklaniyor bir şey olmuyorsa daha iyisi beni bekliyor ya da hayirlisi degilmis diye dusunurum zorlanan seylerin sonu pek iyi olmuyor en azindan benim için öyle. Bir kapi bana kapaniyorsa ardindan on tane aciliyor bu belki benim sansim bilemiyorum tabiki.
Zorlayarak elde ettiğim hiçbir şey yok..
Zorla güzellik olmadığına inanırım..
Bir şeyin oluru varsa, olacağına inanıyorsam olduğu yere kadar, yani hâl diliyle "Ben istemiyorum" gibi net bir şey duyana, görene, hissedene kadar şansımı denerim..
Baktım ki artık istenmiyorum, ikinci şansımı denemem bile..
#Vesselam
Bırakırım, çok istiyorsam çaba sarf ederim... Ne zaman vezgeçme istediği doğarsa o zaman olduğu kadar derim.
Kendimden emin olayım, yeteri kadar çaba sarf ettiğimden emin olayım.
Ben bir şeyin olabilme potansiyeline bakarım.
O son potansiyeli ya zorlarım ya da gücüm yettiğince zorlarım...
cut.
Olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu mu? Bu hayatta hiç bir şey eksik ya da yarım değildir. Ya başarılı olursun ya da olamazsın bu bu kadar.
O kadar rahatım işte.
Elimden geleni yaparım ve olmuyorsa da uğraşmam. Buraya kadarmış. Sınırımı hep bildim
Sonuna kadar uğraşırım ama olmazsa şayet olduğu kadar derim
olması gereken budur.
insan olduğu kadar olmadığı kader derse daha az üzülür
Olduğu kadar diyip çekiliyorum ama sonra nasıl oluyorsa yine kendimi o işin başında buluyorum.
Dışardan çok rahat biri gibi gözüksem de, içeriden çok takıntılı ve huzursuz biriyim.
Bir şey olmadığı zaman sövüyorum ben. İlla olacak yani, hırslıyım zaten.
Çabalıyorum motive olmuşsam sonuna kadar 💪🏻 Tuttuğumu koparırım ben, kafama koyayım yeter ki
Oldurana kadar devam en sonunda artık ben yaptım yapacağımı der çekilirim kenara ve kabullenirim
2022 deki mottom bu, basit yaşa.😊Bazen haddinden fazla kendime yuklendigim oluyor cunku.
sahibim yöneticim bu işi bukadar mı yapabiliyosun dediğinde tereddütsün evet diyebiliyorum
savaşırım..
sonuna kadar emek veririm..
sonrasında ise olduğu kadar, olmadığı kader derim..
Oldurana kadar uğraşıyorum
Hep diyorum. Olduğu kadar olmadığı kader
Olduğu kadar der zorlamam efendim
Bazen sonuna kadar bazen olduğu kadar
Olana kadar çabalarım vazgeçmek zayıfların işidir
Değilim. İlla bulurum bir eksik
Oldurmam olmadıysa nasip der geçerim.
Ya olacak, ya da olacak. 😂
olduğu kadar olmadığı kader diyoruz artık :)
Elden ne gelir
Derim bunu öğrendim
Yerine göre evet
Olduğu kadar derim
Değilim
Olursa olur, olmazsa da vazgeçmesini bilmem gerek
Sahip değilim mecburum
Sahibim
Konudan konuya değişir
Evet çok rahatım.
Evet
Evet 🙂