Matrix filmini izleyenler bilir NEO nun sonlarda kendini keşfettiğini, farkına vardığını gördük. Yapabileceklerimizin farkında olalım. Motivasyon olmalı hayatımızda diğer türlü bir adım atacak hevesimiz olmaz. Buna engeller daha çok yakın çevremizdekiler oluyor , bunları çıkartmak lazım.
Mutsuz olduğumuzda, Ruhsal olarakta tükenmiş olduğumuzda çevremizdeki değer verdiğimiz kişileri üzebiliyoruz. Halen içimizde O derinlerde bir enerji deposu, bir umut ışığı varken, O ışığa gitmelerini isterim.
Kendimi iyi hissetmek için bir şeyler yapmaya zorluyorum. Başaramayınca salıyorum.
Bazen içinde bulunduğumuz durumu yaşamak gerekiyor ki üstesinden gelebilelim. Ama benim önerim yürüyüş yapmaktan yana.. Çünkü insan yürüdükçe daha mantıklı düşünebilerek kendisine çıkar bir yol bulabiliyor.
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Mutsuzken, kendimi bi yere salıp bırakasım oluyor. Kimseyle muhatap olmak istemiyorum. Bütün gün saçma sapan romantik komedi filmleri izleyip vakit öldürmeyi, dışarı çıkıp veya internet üzerinden saçma sapan alışveriş yapmayı :D severim. Banyoyu doldurup içine uzanır hayatı sorgularım bazende. 😃 Sanırım mutsuzluk seviyesine bağlı. Çok uzun süre mutsuz kalamam ben, ailemle birlikte yaşadığımdan sorguya çekilirim :D bi iki muhabbetten sonra onlar keyfimi yerine getirir. Ah Karadeniz insanı ne sempatik
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Aylardır mutsuzum hiçbir şey yapmıyorum artık yani evdekilerle kavga etmeye başladık hiçbir şey aramıyorum ciddi ciddi yani yaptığım hiçbir şey yok mesela yediğim yemeğin tabağını bile kaldırmıyorum o derece artık bıraktım diyebilirim hayatı o kadar umursamıyorum ki çevremdekiler korkmaya başladılar
Yemek yiyemem iştahım kesilir. Hiçbir yere dikkatimi veremem. Kalabalığa giremem kendi kabuğuma çekilirim. En sevdiğim aktivite ise boş boş tavanı izlemektir🙄
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bir şey yokmuş gibi yapamam. Tamamen kapatırım kendimi bit süre. Yemek yemesi, bir iş yapması kısacası canım hiç bir şey yapmak istemez. Sadece uyumak isterim.
gerçekten ağır geçirir insan, fakat cok mutlu olduğun zamanlarda bile boşa düşebiliyorsun. mutsuz iken kendi adıma söylüyorum, kulaklık ve spor kıyafetlerimi kuşanıp nefes almadan koşmaya çıkıyorum. düşünüyorum ve kendi kendime yorumluyorum. bence gayet güzel oluyor
Hayatın bir anlmı olur sence. İnsanın kendi nispetince imkanı vardır. Mesela Arabası vardır, evi vardır. Ama mutsuz isen bunların bir faydası yoktur.
Bir çay içerken bile insan bazen tek başına keyif alamaz. Karşında sana tebessüm edecek birini arar, beraber çay içmek istersin. Muhabbetin demini ararsın. Çyın taze de olsa, demi de tam olsa tek isen bir tdı olmaz. Olmuyor azizim , olmuyor.
Ben mutsuzken halsiz oluyorum genelde. Ayağa kalktığımda oturmak bile işgence oluyor mesela şu an o kadar olmasada mutsuzum. Ayağa kalksam çabuk yoruluyorum. Telefona bakmaktan başka yapacak birşeyim yok. Sıkılıyorum biri olunca mutlu oluyorum ama istemsizce mesela yaşıtım olunca mutlu oluyorum. Ama genel olarak hep yanlızım buda ben mutsuz, canı sıkkın biri yaptı.
Öyle anlarda kendime bile katlanamıyorum ben, hiçbir şey yapasımda gelmiyor. Sadece günümü bitirmeye odaklı oluyorum, kendimi zorla uyutuyorum falan işte.😒
Gülmem. Gülümsemem. Zerre kadar iyi ve neşeli hissetmem. Daha da bir sessiz olurum. Gerginlik de cabası. Kimseyle konuşmak istememeyi saymıyorum bile. Sonrasında kafam dağılsın diye bir şeylerle uğraşmaya çalışırım ama hiçbir şey işe yaramazsa vurup kafayı yatarım.
Yemek yiyemiyorum direkt iştahım gidiyo yataktan çıkmak istemiyorum normalde çok sık dizi film izlerim mutsuz olunca izlemek istemiyorum çok zor geliyo. Sadece yatıyorum müzik dinliyorum
yemek yiyemem, işimi yapamam.. araba bile kullanırken zorlanıyorum :)
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Hiç bir sey yapmak istemem, fakat istesende istemesende hayat devam ediyor. Ağladiktan sonra kalkip işime dönerim. Olumsuz intihar gerisimin sonunda kalkip işe giderim. Hayat