Kişilik & Karakter Şu sıralar neyin hasretini çekiyorsunuz? ouzinyo Takip Et FenomenMaster Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bir kişiyi anlamak neredeyse imkansızdır ama anlamaya çalışmak güzel bir davranıştır. Siz anlaşıldığınızı düşünüyor musunuz? Sizi anlayan var mı? Şu sıralar neyin hasretini çekiyorsunuz? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Bugün sadece uykunun hasretini çekiyorum 😴😴😬😂 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bir kişinin o da corona olmuş üzüntülüyüm😞 ben onu anlıyorum sanırım o da beni 😍 1 0 Yorumla
Elofiy-9 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Eski mental sağlığımın çok özledim kafam gitti 😭😭 1 0 Yorumla
kelam58 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Küçüklüğünü geçtiği sokaklar zayıf olduğum günler 1 0 Yorumla
GeriDöndümBebek Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Adil Yıldırımın 1 2 Yorumla ouzinyo +1 yıl 🙄🙄 Yorumla GeriDöndümBebek +1 yıl Noldu Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Huzur 1 0 Yorumla
BiRMeraklıGenç Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı. Para. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bugün sadece uykunun hasretini çekiyorum 😴😴😬😂
Bir kişinin o da corona olmuş üzüntülüyüm😞 ben onu anlıyorum sanırım o da beni 😍
Eski mental sağlığımın çok özledim kafam gitti 😭😭
Küçüklüğünü geçtiği sokaklar zayıf olduğum günler
Adil Yıldırımın
🙄🙄
Noldu
Kaybettiğim dostlarımın
Onun.
seks in
Temiz havanın
Sevdiğimin sesini😤😤
Mutluluğun
Huzur