Güncellemeler
+1 yıl
Hesabımı soranlar olmuş toplu cevap olsun @burcusennn
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
İnatçı, doğru ve doğru olduğuna inandığım her şeyle savaşan, azimli, tutkulu, cesur, eğlenceli, hareketli ve sarsıcı
Bir ben var benden içeri.
Nasik coseceksin
Artık sana yanlış yapan insanların üstüne mi gitsen Diyorum? Onlara güzel bir ders ver. Çok hassas merhametli bir kalbin var. O yüzden çok üzülüyorsun çoğu zaman belli etsen de çoğu zaman bunun yükünü tek taşıyorsun
Takdir ederim. Ve tesekkur ederim. 🤝
Doğru mu
Ziyadesiyle yerinde bir tespit 👍
Bilmem var işte gereksiz bir kişiliğim
Anlatacak çok şeyin var. Dertlesecek birileri olsun istiyorsun hayatında herşeyden çok bikmissin. Sevdiğin üzüldüguj biri var
Pek tutmadı ama canın sağolsun. Ama son sözlerin herkesin kaderi
Hayır mesela ben sevdiğim biri yok üzüldüğüm kırıldığım biri de yok ben anlık üzülür sonra hayatıma devam ederim
Galiba bende öyle biriyim
Söyle sürprizli olsun
Çok kirilmissin hakkını çok yemisler
Merhametli sessiz dinleyici ve duygusal
bütün sürprizi bozdun
Sosyapatım. İstesende çözemezsin.
Söyle bakalim
Genel olarak güzel bir kalbin var. Ama zaman zaman insanları kırmaktan da cekinmiyorsun. Her zaman haklının doğrunun yanindasin. Ama insanlar çıkarları doğrultusunda hareket ettiği için seni anlamiyorlar. Dedikodunu yapan birkaç kişi var bu grup da olabilir. Onlara dikkat et bir arkads çevrenden ve baba tarafından biri var sırf senin kötülüğünü istiyor tatlı dilli cadı biri
Teşekkürler
Söyle bakalım
Peşinden koştuğn beklediğin bir kız var. Ailevi sorunlarla da uğraşıyorsun son zamanlar da iyi olduğun kadar sinirlisin de bira z
Baştan aşağı yanlış
😄😄
Olur
Kötü alışkanlıklarin var vazgecmelisin. Geçmiş zaman da Birini çok mu üzdün sen?
Ne gibi kötü alışkanlıklar
Ağzına geleni söylüyorsun cekinmiyorsun. Alkolde kullanıyorsun sanki
Sigaram bile yok. Olmadı neyse iyi denedin yinede. İyi eğlenceler
Biliyordum sigara bile kullanmadığını. Profil sana ait ise mutlaka o çayın yanında bir paket sigara da dururdu. Çok yorumladim diye seninkini biraz salladım kusura bakma
Sorun değil makarasına merak etmiştim zaten. Profil bana ait evet çay ve kahve seviyorum yanında bir şey kullanmıyorum.
Evet. Gerçek keşler çayı ve kahveyi asla sigarasız içmez bilirim
kimim ben
Komik bir kişiliğe sahipsin etrafında ki insanlar tarafından sevilirsin. Sözlerinle insanları güldürsün ama bir kendine derman olamadın be. Artık mutlu olma vakti. Zamanında çok değer vermiş uzulmissun ama şöyle de güzel bir şey var artık aklın başına gelmiş kendini değiştiriyorsun
o palyaço benim dimi
Palyaço demeyelim
ne diyelim batman mi diyelim
Söyle bakim
Hayır sana bakmam sen geçen beni çok sinir etmistin bir yorumda öyle hatırlıyorum
Geçen dediğin dün mü?
Valla hatırlamıyorum senin ne yazdığını bile hatırlamıyorum. Ama sanki kötü bir isim olarak kalmışsın aklımda. Bir olay olmuştu
Bence biriyle karıştırıyorsun nick benzerliği olabilir. Genelde insanlara nazik ve kibarımdır biri bana sataşmadığı sürece.
Söyleyebilirsin.
Son zamanlarda yanlız kalmışsın. Bu seni her ne kadar uzsede bir yandan mutlu güçlü biri yapıyor
Evet son zamanlarda biraz yalnız kalmak istedim bu kendi isteğimdi ama. Yakın olduğum bir çok kişiden uzaklaştım. Bu beni üzmüyor. Ama üzen başka şeyler vardı evet. Artık kendimi üzmemeye çalışıyorum. Çünkü kendimi seviyorum. Ben değerliyim. Ve keyfim önemli. 😄Bu beni mutlu ve güçlü biri yapıyor doğru. Yorumun için teşekkür ederim 🙂
Rica ederim
Sen ne anlarsin ama genede soyle
Böyle dediğin için bakmicam. Ama libidon yüksek. Her kıza aynı yaklasilmaz adamına göre muamele edicen sana bu kadar yeter 😄
Vayy medyum hanimdan inciler
Ama seni sevdim ben
Geldim
Duygusalsin merhametlisin ama artık hayatına bir sınır koymuşsun geçmişte yaşadığın sorunlardan dolayı kimsenin bu sınırları aşmasına izin vermiyorsun.
Hadi bakalım
Kadınlar tarafından çok dert yanıyorsun. Ama bu kısa sürüyor güçlüsün ne yaşarsan yaşa çabuk ayağa kalkıyorsun
haha :D pekala teşekkürler
Doğru dimi 😄
Kadınlar çok üzüyor beni :D
Söyle bakalımm
Aşırı düşüncelisin fazla detaycisin. Bu durum seni kırgın bir kişiliğe de sokuyor çabuk uzulebiliyorsun
Medyummusun yoksa beni taniyomusunnn jdhdhshsjs😅😅😅
Hayır tanımıyorum doğru dimi
%100 diyemem ama %75 dogru diyebilirim.
E yani olsun o kadar 😄
Medyum memişi aklıms getirdin jshchsjsj🤣
Nasıl soyleyeceksin
İnanma yapamazsın🤣
Güzel bir ilişki yaşamak hayalin. Hatta mutlu çiftleri görünce ozeniyorsun ama kiskanma durumu yok sende. Ve sıradan ilişki değilde direkt ciddi biri istiyorsun. Boş iliskilerden çok sıkılmışsin useniyorsun biriyle uzun bir ilişki yaşamaya. Seni de zamanın da kırmışlar
Yok artık der susarım 🙄
Doğru mu 😄
Doğru valla nokta virgül kadar
Fal falan bakıyomusun sen
Evet
Lütfen bana özelden ulaşırmısın
Geldim aha
Aşırı duygusalsin. etrafinda kötü niyetli çok kişi var bu merhametin kullanılıyor. Artık kendini kullandirtma kalbine yenik düşme. Daha çok gözyaşı dokersin 🥺
Gizleyebildiğimi sanıyordum ahsgfj
Doğru mu 😄
Evet, teşkürlerss🧚♀️
Bekliyorum heyecanla
Herşeyi çok kafana takiyorsun aslında her ne kadar umursamaz dünya umrunda değil havalarına girsen bile. Ama yine de güçlü bir karakterin var. Guvenini kazanmak kolay değil
Sen ciddi misin gerçekten öyleyim
Cidden mi
Sallicak yine jajaj
İnsanlara olan inancını kaybetmişsin. Zamanında kötülük görmüşsün dilin yanmış. Çok tedbirli davranıyorsun. Ama bu da seni üzer mutlu olamıyorsun bu durumdan dolayı
Tutmadı knk sen yorumlama
Sus be yalancı. Sırf lafının arkasında kalmak için böyle dedin 😄
Ne alaka lan gram uymuyor bana kafana göre salliyorsun
Yorumlara bak da herkesinki tutmuş
Erkekler her kıza yağ yakmak için doğru der zaten
Yooo kızlara bak sen
Onlar beni alakadar etmez yanlış diyorum yanlışsss
Bilmiyom
Söyleyemezsin