Dediğin gibi bir haksızlık olayı ile karşılaştım. Bunu beni çok iyi tanıyan birinden gördüm. Normalde böyle şeylere pek takılan biri değilim ama çok sevdiğim bir insandan gelince çok zoruma gitmişti. Yapmadığım ve asla yapmayacağım bir davranış üzerinden bir yargılamıştı.
Gösterdiği tepki ve takındığı tavır kendisinden yeterince soğumama sebep olmuştu diyebilirim. Üzerinden aylar geçmesine rağmen bu olayı hala sindirebilmiş değilim. Düşündükçe ve aklıma geldikçe hala üzülürüm. Çok saçma bir neden ile birbirimizi kaybettik.
Evet bikaç ay önce çok sevdiğim biri tarafından zaten genellikle çok sevdiğimiz insanlar tarafından haksız bi muamele gördüğümüzde sindiremeyiz diğer türlü zaten iplemez kimse
Onun cinsel sorunları yüzünden terkedildim ve çok ama çok zoruma gitmişti 4 ay oldu bu olay yaşanalı ama düşündükçe halen tüylerim diken diken olur
En yakın arkadaşımın dolduruşa gelip başkalarının lafına inanıp eski sevgilisini sevdiğime inanması ve nikahına, nişanına beni çağırmaması (başkasıyla evlendi) 🙂
Psikopatin biri arkadaşıyla birlikte taciz etti benimle çıkmazsan buradan bavulunu al git dedi karşılık vermediğince insan içinde sözlü tacizler ettiler güldüler ve kimse tepkide göstermedi bulamamak için adım boş yere çıktı o şerefsizlerin yüzünden Allah iki dünyada da çıkarsın ciğerleri parçalanarak ölsünler Rabbım kabir azabı çektirsin