İstediğiniz şekilde cevap verebilirsiniz; "-mutluydum, mutsuz oldum. -borçsuzdum, borçlu oldum." Gibi gibi... Siz 5 yıl önce neydiniz, şimdi ne oldunuz?
5 yıl önce büyük bir yara almıştım.. O yaranın etkisinden kurtulmak için çaba gösteriyordum ve sağlık sektöründeki işimde çalışıyordum.. Hey gidi günler be zaman aktı geçti kahveci.. İhtiyarlıyor muyuz ne 😃 Şimdi sektörü değiştirdim ve biraz daha rahatım o zamanlara nazaran.. Şükür.. Keyifli akşamlar..
Güzel soru.. Şöyle bakınca 5 yıl öncesi ile bugün arasında pek bir fark göremiyorum. Sadece yeni bir okuldan mezun oldum ve birkaç belge daha aldım. Birde yeni bir işe başladım. Buda bir insanın hayatında olan gayet rutin şeyler. Yani çok bir fark olmamış gibi. Bedensel olarak biraz daha kilo aldım. Saçlarım daha da beyazladı. Siyah olan sakallarıma aklar düştü. Kendimi daha da yaşlanmış hissediyorum sadece. 5 sene değil de.. 50 sene geçmiş gibi..
5 yıl önce eşim kaçtı gitti efendim ve ben 3 hastalığı aynı anda yaşadım.. 10 ay boyunca insan yüzü görmedim.. Sadece yataktan balkona, balkondan yatağa gidiyordum.. İşim gücüm yok.. Sigaramı bile babam almak zorunda kalıyordu... Daha sonra ALLAH lutfetti bende iyileştim.. Şimdi ise Yıllar sonra ilk defa belediye ye girme şansı yakaladım efendim.. İşim şimdilik var ama bi geleceğim yok maalesef
5 yıl önce çaylaktım, fevri davranışlar gösteren, duyarsız, akılsız, uçuk kaçık serseri modda egosundan geçilmeyen, empatisiz, her konuda dik başlı, yürüyen sinir, isteksiz, memnunsuz, kendi bildiğini okuyan aptal biriydim. Şimdi ise halen eksik olmama rağmen daha çok iyi durumdayım. Kendimi nasıl geliştirdim, nasıl değiştim halen inanamıyoğreee
Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı.
Hayata bakış açım yetiştiriliş tarzım ve bulunduğum ortamlar gereği hiç değişmedi. Ağaç yaşken eğilir cümlesinin vücut bulmuş haliyim desem yalanı bir tarafa gömmüş olurum. Yapmış olduğum mesleğinde bu konuda etkisi göz ardı edilmeyecek kadar etkisi var.
Bile isteye gerçekleri görmek istemeyen, kendini kandıran, manipüle edilen bir insandım, şimdi ise kendimi ve insanları okuyorum. Sorguluyorum kendimi ve seviyorum bu kızı. Şimdi daha güzel yaşamak 🎈
Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Bundan beş yıl önce Türkiye deydim bekliyordum yani okula filan gidiyordum geliyordum sürekli sınavlar filan vardı gerçekten artık zor geliyordu falan sabrımı kaybetmeye başlamıştım artık bundan beş yıl öncesinde. Şu anda da aynı değişen tek şey ülke
5 sene önce çocuktum şimdi 18'lik genç bir kızım :D. Aslında çok şey değişti çok şey yaşadım 5 sene deyip geçmemek lazım. Yazsam roman olur, yazmıyorum sadece 2 satırlık bir görüş olarak kalsın :D