Yapmaya çalışıyorum Şu an sevgili bulmaya çalışıyorum ama ciddi değil. O güzel/Ben yakışıklı vesaire 18 videolarında yer alması vesaire tabii çok zor tanımıyorum tanışmıyoruz
Bizim apartmanda ki kıza benimle video çeker misin dedim korktu kapıyı kapattı aslında niyetim kötü değildi neyse kalbim çıktı yerinden dedim ula manyak burası Türkiye gittim dışarıda biraz oturdum düşündüm aptal berkay burası Türkiye dedim sonra araba geldi biri indi adam dedi video çekecekmişsiniz dedi bende evet dedim yalan söylemedim çünkü ben daima dürüst bir insanım korkmadım yani kim kimle dedi vesaire erkek arkadaşı olduğunu bilmiyordum kız evde yalnız hep çünkü bir köpeği kedileri var adam suratıma bir yumruğu vurdu bir hırpaladı karşılık vermedim çünkü haklı kötü bir niyetim olmadığını söyledim yani kötü niyetim olsaydı kapıyı kapatmadan girerdim adam diyor annen nerede ula 25 yaşındayım anneme şikayet edecek öldüreydin beni niye bıraktın ki orada öyle öyle gözüm fena morardı
Sonra kızla göz göze geldim bana bakamıyor kaçıyor Ben kötü bir insan olsaydım sabıka kaydının tecavüzle dolardı bu ne ki...
Maalesef Türkiye yaşıyorsak evden çıkıp fırına ekmek almaya gitmek bile başlı başına bir çılgınlık sayılır. Çünkü o gittiğiniz fırında sizi ne bekliyor bilmenizin imkanı yok. Yani her an her şeye gebe. Ekonomik nedenler ortalama bir Türk insanın çılgınlık yapmasına imkan vermez.
Tabi ki bende isterim paraşüt ile uçaktan atlayayım. Canım kebap yemek istediği zaman kalkıp Adana'ya gideyim. Fakat dediğim gibi bunlar bizim gibi insanlar için çılgın değil lüks niteliği taşıyor.
#SelamGençlik 🖤 Rüzgarın ona yaraşan, sadece rüzgara yakışan eylemi olan esmek aklımda olmasın. Akıla düşünmek yaraşır, her eseni yapmak akılsızlıktır hem de bireysel ve toplumsal hukuk haksızlığa uğrar. Nedense o esenler çoğu zaman hayır ve iyilik içermez. Ya kendimize ya da birilerine zarar verme riski oluşur. Çoğu zaman kul hakkı yönünden de zulmedenlerden olunur. Bir de şunu söylemek isterim, akla esen şerdir, kalbe esen şifadır diye bir gerçek var. Akıl ya a*ptalca ya da zalimce davranmaya meyillidir. Kalp ise, eğer vicdanlı ise doğruyu ve iyiyi seçer. Çoğu zaman kalpleri ve sezgileri güçlü insanlar akıla yani bilgiye erişemediklerinde doğruyu kalpleriyle bulurlar. Aklın az veya çok olmasını aklın kendisi değil, kişinin zekası belirler. Akıl çok a*ptal da olabilir, dahiyane zeki de. Net.. #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🖤
Aklımızdan geçen o kadar çok eylem planı var ki.. Bunlar kimi zaman çok uç kimi zaman daha makul şeyler.. Hepsini hayata geçirmek için gerekli olan şartlar ve imkanlar elbette her zaman mümkün değil.. Çoğu sadece hayal olarak kalıyor içimizde.. Aklimiza her eseni yapmak gerçekten büyük lüks olurdu.. İster miydim, kesinlikle isterdim.. Bir-iki günlüğüne gidip farklı bir şehirde kalmak bana iyi gelebilirdi.. Uzun zamandır görmek istediğim birine gitmek de olabilirdi.. Herkesten uzak bur yerlerde özgürlüğü dibine kadar yaşamak da..
bazı hayaller için paran varsa imkanda vardır. bazıları için zaman lazım. ve bazıları için hanımdan izin lazım. vallaha ben öyle her eseni yapamıyormuşum lan. bende özgürüm diyordum.
tabi ki de alır çantamı çıkardım. annemlerde tatile çıkmam için banka hesabıma yüklü bir miktarda para gönderirdi. keyfime bakardım (RÜYAMDA TABİİ Kİİ)