Bazıları bunu pek umursamasa da birinin hayal kırıklığı olmak, kimi insanlar için üzücüdür.
O kırıklığın içinde pek çok kırık vardır.
Can, ruh, akıl, hisler ve daha nicesi...
Peki, sen biri veya birilerinin hayal kırıklığı oldun mu?

Muhakkak olmuşumdur. İnsanlar çokça hayal kurarlar ancak çok azına sahip olurlar. Bazen de hiçbirine. Beni de hayallerine koymuş kişiler olmuş olabilir. Sonrasında işler istendiği gibi gitmemiş ve vazgeçmişizdir. Hayat bu ve bu çok normal. Bilerek ve isteyerek kimsenin hayal kırıklığı olmadım henüz. Yapamayacağım sözleri vermiyorum bir kere karşımdaki kişiye. Böylece çokça hayal oluşmuyor ve kırılması mümkün olan bir şey de olmuyor ellerimizde. Hayatı akışına göre yaşamak, hayal kırıklığına uğramamak için güzel bir önlem.
Hayal kırıklığı olmak iki çeşittir birincisi senin haberin olmaz kişinin hayaliyle ilgili ve bir hayvan gibi davranarak onun hayallerini kırarsın…
Bence bu bende çok olmuştur çünkü genel tavrım umursamaz ve hayvani.
İkincisi ben buna bir hayal kurdurayım sonra da hayallerini kırayım demişsinizdir ( kişi bunu haketmiştir çünkü. Bazen eril kişiler bunu hakeder çünkü) buna da çokça sebep olmuşumdur. Hayalini kurup kurup tepelerden en aşağıya atış aşaması bana haz verdiği için kişinin hayal kırıklığı olmuşumdur; oldum.
Onlar da kurmayaydı.
Sevgiler saygılar esenlikler Mandarinia..
Cevap
0Cevap
Olmuşumdur tabii ki ama yeter ki kendim ve ailem için hayal kırıklığı olmayayım...
Olmuşsam da haberim yok.. bilmiyorum yanii
olduğum söylendi birkaç kez 😬
Oldum istemeden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?