Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Maalesef evet. Genelde duygusal bir yapım yok yani sürekli ağlayan biri değilim, narin değilim. Ama gel gör ki karar alırken beni duygular yönlendiriyor. Bu seferde haliyle yanlış kararlar alıyorum ve bu kararların sonucunda da hep hüsrana uğruyorum. Zorluklar çekiyorum ama nafile iş işten geçmiş oluyor. Her insan için geçerli bu durum. Her insan seçimleri ile hayatına yön veriyor. Kararlar bizim hayatımızı değiştiren başlıca unsurlar. 15 düşünüp 1 karar vermek lazım aslında.
Gençlik yılların çok sık yaptığım davranış biçimiydi. Fakat yıllar geçtikçe insan ister istemez daha çok olgunlaşıyor ve ona göre kararlar alıyor. Bende bu şekilde geliştiğimi düşünüyorum. Artık böyle yanlış kararlar almıyorum. Çünkü karar verecek hamleler yapmıyorum. Kendime çok fazla seçenek sunmuyorum.
İnce eleyip sık dokuyorum diyebilirim. Artık hata yapma lüksüm yok. Yanlış yapmak yerine hiçbir adım atmamayı tercih ediyorum. Yani insanız birde illa ki hata yapacağımız günlerde gelecek. Önemli olan ders alabilmek.
Merhaba Yanlış kararlar verdiğim elbette ama bu sürekli oldu mu diye sorarsan? Elbette hayır. Kimi zaman doğruyu bulabilmek ve görebilmek adına hiç olmayacak şeyler yaparsın, hiç inanmayacağın kişilere inanır ve sanırım kendi yolunu açarsın. Sonrasında esas doğruyu, gerçek arkadaşı, sahici insanları sunar önüne hayat. Ve o zaman anlarsın ki, tercihlerin sana hep bişeyler öğretmek ve gerçeği öğrenmen için var. Ben de zaman zaman bu durumun içine düşüyorum ve ders alıyorum yaptıklarımdan...
Yanlış kararlar vermeyen tek bir canlı yoktur eminim.. Yanlışlarımı da seviyorum ben.. Beni ben yapan her şeyi seviyorum.. Doğru ya da yanlış.. Keyifli geceler..
Yok hayır çok düşünürüm ve o kadar çok yanlış kararlar seçimler yapmadım beynim sürekli düşünme halindedir doğrusu neyse onu yaparım eğer doğruyu bulamiyorsam yakınlarımdan yardım alırım bilgi alırım ben hiç bir zaman o kadar büyük yanlış kararlar seçimler almamisimdir yapmak istediğim bir şeyi uzun uzun düşünürüm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğru sandığın kararlar yanlış seçimler olabiliyor kapının arkasında ne olduğunu kimse bilmiyor insan oğlu hatasız olamayacak
Bakara 214 : Yoksa sizden öncekilerin çektikleriyle karşılaşmadan cennete girebileceğinizi mi sandınız? Onlar öylesine yoksulluk ve sıkıntı çekmişler, öyle sarsılmışlardı ki peygamber ve yanındakiler, “Allah’ın yardımı ne zaman gelecek?” demeye başladılar. Bilesiniz ki Allah’ın yardımı yakındır.
Maalesef ki yaparım. Hatta yanlış olduklarını bile bile hem de. İyi niyetimden ve duygularımın kurbanı da olunca olumsuz durumlar ne yazık ki yaşıyorum. Bu sorunu gerçekten çözmem gerekiyor.
Yapıyorsam bile cezasını ben çekeceğim o yüzden sorun yok. Ayrıca yanlış seçimler yaptığımı ancak yaşayarak göreceğim Geçmişte oldu elbette bu tür kararlarım
sürekli yanlış yapan insan güçlenmez. sürekli yanlış yapan insan aptallığa doğru bir adım daha yaklaşıyordur. çünkü insan sürekli hata yapmaz, hata yaptığı şeylerin üzerinden 1 daha geçiyordur farkında değildir. canım. insanı güçlendiren hata, yaptıktan sonra bir daha asla yapılmayan şeylerdir.