eşinize başkasının bakmasını nasıl karşılarsınız? baksın bırak hoşuma gidiyor mu dersiniz yoksa tepkiniz ne olur?
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 323 cevap paylaştı.
+1 yılAdam yolda karısıyla yürürken bir deli gelip birden karısını öpmüş :) adamda çıkarmış 10 tl vermiş deliye :) karısı adama kızmış bağırmış tabi kavga ederlerken deli de her öptüğünün kocası para verecek sanmış olmalı ki arkadan gelen çifte koşmuş o kadınıda öpmüş :) adamda çekip vurmuş deliyi :) öndeki adamda karısına dönmüş bak gördün mü zaten ölmüştü artık ben neden uğraşayım zaten sonu belliydi onun demiş :) işte ben çekip vuran oluyorum :) bakıyorsa dayağı hak etmiş :) beklemesini söyler sevgilimi bırakır hemen geri dönerim :) sevgilim ve karşımdakinin sevgilisi varsa o an kavga etmem ama cezasız kalmaz :)
29 Yorumla- +1 yıl
O ayrı bakmasından bahsediyorum :) hikaye üstteki :) öpmeye kalksa dudaklarını keser yediririm ona
- +1 yıl
:) sen ne yapsın erkek arkadaşına bir kız baksa öpse
- +1 yıl
Yolda yürürken arkadan geldi öptü Birden :)
- +1 yıl
Sevgilinin hoşuna giderdi ama :) bir tanede ona vur :)
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOkadar ızun süre bakıyorsa yanımdakindede sıkıntı vardır...
29 Yorumla- +1 yıl
İşte siyorum ya uzun süre bakıyorsa sıkıntı büyük. Adam karşılık buluyorsa bakar elbette.
- +1 yıl
Bakmaz güzelim bakmaz yanımdaki yüz vermesse kimse bakmaz..
- +1 yıl
Tabi erkeklerde az şerefsiz değil.. Evli kadınlara bakmak ne la?
- +1 yıl
teşekkür ederim buda sana 🌹 ☺️
Kocamın/sevgilimin dudaklarına yapışırım yarım saat öperim kadın iyice baksın o adam bana ait
Olmadı nereye bakıyorsun yavrum hayırdır derim bakışlarınla döverim olmadı daha da ileriye gittiyse saçını başını yolarım
Bak ya kıskançlığım neler yaptırıyor bana :D29 Yorumla
+1 yılnormal bakiyosa gozlerimi dikerim bana baktigi anda bir sorun mu var hayirdir derim deli gibi gozlerini portletip bakiyorsa masasina giderim gozlerine sahip cik derim
11 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
33Cevap
Çok fazla bakıyorsa şayet, masadan kalkarım adamın yanına giderim ve eşime dönerek yüksek bir ses tonuyla hanım babanı arasana, sonra adama dönerim ananı yolla hanımın babasına bir tanede senin için yapsın derim :) ve sonra allah ne verdiyse artık kırılmadık kemik kalmayana kadar döverim...
21 YorumlaNe mi yaparım? Masadan kalkarım, hiçbirşey olmamış gibi adamın bulunduğu masanın yanından geçicekmişim gibi yürürüm. O daha ne olduğunu anlayamadan savunma pozisyonu alamadan, boynuna tüm kulağına ve yüzüne tüm gücümle vururum. Haliyle bayılır kalır. Kulak denge merkezidir sert vurduğunuzda kişiyi sermsemletir ayakta dahi duramaz. ağıza vurduğunuzda ise çok fazla sinir yer aldığı için bayıltır. Vuracağın noktayı bilmen lazım..
11 YorumlaGozunun icine bakarim gozunu kacirmaz sucunu bilip kafasini onune eymezde mahcup olmaz hele hele bakislarima karsilik verirse kafayi kodugum gibi uzatirim yere burnunu kirarim yerdede kafasinin arkasina tekme vururum sonra hic usenmeden bir sag yanagina yumruk bir sol bir sag bir sol oldurmemeye ozen gostererek hasatini cikartirim. Diyeceksinizki yuzunu eger yaptigi hareketten utanirsa sesini cikarmazmisin? Evet cikarmam. Kalkar gideriz...
13 Yorumlailk önce yanına gider gözlerinin içine bakarım aynen söyle deirm kime bakıyorsun sen o da sanane diycek muhtemelen direk bogazına yapısırımm direek belki tekkme ama oldugum yerde saglam bir sey varsada direk kafaya geciririm
15 Yorumla
+1 yılneye bakıyorsun kardeşim sıkıntın mı var diye sorarım. Muhtemelen sinirli olacağım için ses tonum ve bakışlarımdan etkilenecek olan şahıs yok abi bişey kem küm edecek ve uzaklaşacak. Diklenirse de dalarım.
11 Yorumla
+1 yılMesele zevgilim de ona bakıyor mu?
O da bakıyorsa yüzüğümü çıkarır o bayana takarım.
Ay çoh atarlıyım -.-15 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar ayıp, yakışıyor mu bir bayana oha demek..
Kibar ol kız. - +1 yıl
Tişekkirler
Ben yanındayken eşime bakmışlarsa ben de bir sorun vardır zaten. Ben genelde sert gözükürüm ve dışarıda birnin eşime bakabileceğini sanmıyorum. Oldu da eşine bakılacak son kişi olduğumu anlamadı ben de sert sert bakarım sanki koşup tekme tokat girecekmişim gibi o zaman bakmaz. O zamanda bakarsa eşimi bir dükkana sokarım, emanet ederim. Tekme tokat girerim adama.
00 YorumlaYiyecek gibi bakıyorsa gerekeni yaparım ne yapacam.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaktığından iyice emin olmak lazım sonrası teferruat.. emin olmadan hareket edersen rezil olmak da var ki hemen bakmadım diye üste çıkabilir kişi..
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo zaman yapılacak belli.. birkaç tel saçından olacak dişi kişi:)
Benim yanmdaki kadina bakanın gözünün ışığını sikerimm
11 Yorumla
+1 yılnasıl bakıyor önemli ama..
Bende ona öyle bir bakarım ki gözümle taciz ederim yani o kadar kadın erkek farketmez...16 Yorumla- +1 yıl
eyvallah kardeş..
benden başkası benim gibi bakamaz yanımdakine ;) - +1 yıl
:)) haliyle
- +1 yıl
:-)
+1 yılOnce esimi o ortamdan uzaklastiririm sakin bir sekilde olay mahalinde sopa (v. b) cisim ararim uygun. Cisimle saldiririm
11 Yorumla
+1 yılSorman bile yanlıs yanındaki sadece eşin degil namusun baktığına pişman ederim...
11 YorumlaBakamaz bakacak insan benim sevgilim Esim olamaz zaten
11 Yorumla
+1 yılkusura bakmada o an inşallah silahım yanımda olmaz.
10 Yorumlabakanın bakan yerini sökerim bir daha kimseye bakamaz
12 YorumlaElimle hayirdir diye uyraririm cunku rajatsiz olurum yanii
13 Yorumla
+1 yılkadının bakması neysede erkeğin bakması bir kaç kemiğinin kırılacağı anlamına gelir
19 Yorumla- +1 yıl
hemcinsi çünkü aklına başka bir şey gelmez ama erkeğin bakması farklı tabi bayanda lezbiyen olabilir o başka
- +1 yıl
ewet kötü çok köötü
- +1 yıl
neden güldün kız
- +1 yıl
tafsiyeni dikkkate alacağma emin ol (:
+1 yılSevgilime sarilip o benim o benim diye bagiririm sksj
11 Yorumla
+1 yılDöverim Hastanelik Ederim Yerim Modernliği Gavatlık O...
15 Yorumla- +1 yıl
Benim Karım'a ya da Sevgilim'e Yanımda Bakacak He O Gözleri Yediririm Ona...
- +1 yıl
Sevgilim Benim Karım Gibidir Ötesi Yok...
+1 yılçok basit sandalyeyi ya da camdan dışarı ikisinden birini seçmeli derim ben
13 Yorumla- +1 yıl
bana göre yapılması gereken o
Gizli Üye(30-35)+1 yılTutup... neyse boşver çocuklara kötü örnek olmayaym :D
11 Yorumla
+1 yılben sinirlenince napacağım belli olmaz , lisede beni sinir eden çocuğa ana bacı söverek dalmıştım.
karşı tarafın şansı yok10 YorumlaFarklı bir cevap gelsin benden: sen yaşadınmı bu durumu yani tabiki kadın rolünde? :))
10 Yorumla
+1 yıltenhada kıstırırım saçını başını yolarım.:P
45 Yorumla- +1 yıl
:))
- +1 yıl
@BUZ-ADAM sen varken zorda :D
+1 yılLavaboya ginderirim yanimdakini
O zaman layyynnn derim00 YorumlaBakamaz, kiskanirim olay cikaririm.
11 Yorumla
+1 yılO ortamı terk ederiz..
11 Yorumla
+1 yılGözlerimle döverim kızı😂
13 Yorumla- +1 yıl
😄😄
+1 yılO kızı gö tünden tavana asarım
11 YorumlaYanindakine iyice sokulur nispet yaparım ^^
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatunu güvenli bir yere götürürüm sonra yanlarina gider sıkıntılarinı dinlerim , gerekli yerlerde takviye yaparim :))
00 Yorumla
+1 yılnasıl bakıyo onemlı olan o
19 Yorumla- +1 yıl
senin hayalgücünü konusuyoruz suanda
- +1 yıl
sence eleman nasıl bakıyo
- +1 yıl
yakalrsam o bakışları eleman için sıkıntılı süreç başlar
- +1 yıl
türküz sonuçta farklı bir durum cıkmaz
bilmem abartırsa döverim olmadı arkadaş çağırıırım :D
00 YorumlaHayvan gibi bakmıyordur umarım :s
13 Yorumlagiderim direkt.
13 Yorumla
+1 yıldön l*n önüne gebeş derim teperim...
11 Yorumla
+1 yılGiderim ağzını yüzünü kırarım.
10 Yorumla
+1 yılKafasını kaldırıma surtup kıvılcım cıkarırım :)
01 Yorumla
+1 yılDİŞLERİNİ ELİNE VERİRİM NET
10 YorumlaBakmazsak görmeyiz bu da bir gerçek
04 YorumlaYolarım onu
13 YorumlaCeker vururumm.. tak tak..
00 Yorumlaben sadece bakana bakıyorum o yetiyor zaten
00 YorumlaÇıkartıp ağzına veririm eic hakettim dimi :)
00 Yorumla
+1 yılAzina sicarim
10 YorumlaHoşuma gider
01 Yorumla
+1 yılanasını *
019 Yorumla- +1 yıl
benim hatunuma benim yanımda bakacak biri anasını karıştırırım dolaylı yoldan
- +1 yıl
Mecazı mürsel olarak.. adamla ilgilencem zaten
- +1 yıl
Kolay kolay bakamaz oyle kimse
- +1 yıl
sapıtana gerekeni yaparız
- +1 yıl
Tabi yanimdaki kadinin nasil davrandigida onemli.. orasi burasi acik gozu fildir fildir bir kadinsa bu sefer bakana degil yanimdakine bahane bulur onu mahvederim
- +1 yıl
Benimi test ediodun? :)))
- +1 yıl
Kac kisi verdi
- +1 yıl
Himm ben basta vermedim cunku benim gadinim oyle saga sola bakamaz fildir fildir o ayari basta veririm ben
- +1 yıl
Zaten öyle birini bulmak gerek birde kadinlar bakan erkekleri sevmez zaten 10 kisi baksa belkii icnden ikisnn baknasi hosuna gider o daa belkiii bn bayanm bak biliyorum bakan erkeklere elim tersyle carpasim geliyor rahatsız oluyrm bazende üstelik oyle mini etek falan giyinen bir tip değilim diyordunuz ya kadin neden acar diye kadin diger kadinlar icin acar yani en güzel olmak icin amaaa beceremez kas yapym derken goz cikarir :/ vede ozenti cok
- +1 yıl
Ben oyle dusunmuorum.. ozellikle sanal ortamlarda.. neden aciolar 2 tane daha fazla mesaj gelain egomuz artsin die.. kadin egosu icin acar
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Sizin yanınızda başka bir erkek/kadın eşinize bakıyor ne yaparsınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler