Bende ozur dilemesi gerekiyorken gelmis bana ne diyor
''Sorrydemiyorum''
Size birisi bunu demis olsaydi tepkiniz ne olurdu?
''Sorrydemiyorum''
Size birisi bunu demis olsaydi tepkiniz ne olurdu?
kendini haklı gördüğündendir öncelikle hatasını fark ettirmen gerekir anlayamadığım ''sorrydemiyorum'' nedir ya haklı bile olsa böyle basit ve komik cevap mı verilir :)
Hakli olan benim o degil! Bana gelmis sacma sapan bir cevap verdi ve sinirlerimi daha cok kotu etii
haklı olduğunu anlatamamış ya da o arkadaş hatasını anlama yetisine sahip değil hadi anlatamadın ya da anlamadı bir nebze su götürür de karsındaki senden özür beklerken bide ergenler gibi sorrydemiyorum bak demeside işi ciddiye almayaşından ya da iQ sorunundandır
Onu guzel soyledin! peki bu durumda neyapiyim?
ilişkinizin durumunu bilemediğimden yorum yapamıyorum
Ben ne yapacagimi cok iyi biliyoum
:) bilemem uzun bir ilişkiniz varsa pire icin yorgan yakılmaz hatasını ve verdiği cevabın sacma oluşunu anlamasını sağla yok ilişkiniz yeni başlamışsa ve yorumlarda gördüğüm kadarıyla henüz bir buluşma olmamışsa buluşmayı bir kez daha düşün derim
Bakalim artik
Bende ozur dilemem hep eskileri acar guclu olan ben olurdum
Hatayi yapan odur ben degil ama.. Yinede insan ozur dilemesi gerekiyor..
Bende hata yapyorm ama herzaman uste cikan ben oluyorum :D beynini calistir vucudunu kullan ozur dilet ;)
Bende onu istiyorum.. şu an pesimden surukletiyorum onu.. Her seferinde mesajlar atiyor bana peki o duruma nasil getirebilirim onu? Bana ozurdilemesi icin
Mesela git bir gun bulus dudagndan optur sonra bida opmek isticek o zmanda eskileri hatrlat su konularda ozur dilemessen olmaz de o zman deli gbi yalvarir seninde egon tavan yapar rahatlarsn :) sonra ama ipleri elinden asla birakma hersey kadinda biter benim demek istedgm goster ama verme delirt sonra odul olarak yaparsn bsyler o da zaten anlar surekli her istedgni. Yapar tum sorun cozulur ben 3 senelik iliskideyim sevglmle ordan deneyimliyim :D yardmci. Olabildysem ne mutlu bana :*
Kendisi hic birzaman gormedim. Kolay kolayda bulusmam onunla.. baska bir onerin varmi?
Bulusmadiysan nie bu iliskiyi yurutmeye calisiyon ki once bir bulusun hersey o zaman yoluna girer bulusmadan once erkegin gotu kalkar herzaman bulussan kacirmaz seni gidin bir kafeye bir cay icin guzel bir konusma firsati olur olmadi hayatina razi olmalisin ama oylede o iliskiden bir yol olmaz yani
Peki bu durumda en dogrusu kendimden hic birsey duydurtmak en dogrusu olucak.
Bencede
Fikrin icin tsk ederim:)
Rca ederim + versen fena olmazdi hani :)
Verdim bile:)
Tesekkur ederm :)
Rica ederim:)
suçlu olduğu halde özür dilemiyorsa.. o odunu nereden buldun derim? :)
Kendisi suclu ben degil..
Anladim bende:)) peki ne yapabilirim benden ozurdilemesi icin;p
Cokkkkkkkk dogru diyorsun kardes! En dogrusu kendimden hic birsey duydurtmamak olucak:)
Gorurrrrrrrrrrrr o!
Cevap
14Cevap
Özür dileyebilmek erdemli bir davraniş. Tabi hataliysan.
Kendisi hatali ya ben olmus olsaydimmmmmmmm ohoo kiyamet kopmus olurduu
Bu durumda sen olmus olsaydin napardin? Pesinden hala gidermiydin yoksa kendinden daha birsey duydurtmazdinmi?
Eğer haksizsa ozur beklerim. Ben diliyorsam ve yeri gelince alttan alabiliyorsam aynisini karsidan da gormek isterim. Bana bunu vermiyosa soylerim. uyarmamis olmamak icin. Yok duzelmiyorsa yol veririm. Sonra pisman olsada faydasiz. Ki bunlari yazarken bile anilarim gozumun onunden geciyo. Yaptim yani.
Iyimis bende ozaman ona yol veririm defolup gider
Yazdigindan birsey anlamadim?
Bak simdi daha iyi anladim. Bende karar aldim bndan sonra bana yine mesaj atarsa hic orali bile olmicam..
kibirden başka ne olacak
Özür dilemeyi alçalmak olarak görüyoruz
Peki bu durumda ben napiyim?
bu durumdan nefret etsem de süründürecen biraz, ne yani bir ömür geçireceksenz ömür boyu böyle mı oalcak?
Guzel bir fikirr!!! Bende aynisini ederim o kolaydir baska?:)
aynısını ederim derken? yanlıs yanlıs ile düzeltlmez, sen su an haklı ıken haksız olma
Bundan once ne yazmistim ya onu diyorum
Gülücük. Tebessüm tebessüm ve bitiriş olarak gülücük
Anlamadim?
öyle bir mesaj gelse yukarda yazdıklarımı yapardım :D
eğer hatalıysam özürdilemeyi kendime bir borç bilirim beni küçük düşürmez özürdilemek yüceltir yani
hatali olsan bilemi?
Anladim anladim:)
herkes baska birsey diyor.
Ayenn oyle.
ben dilerim hatalıysam ama her erkek dilemez ego meselesi.
Bende ozur dilemesi gerekiyorken gelmis bana ne diyor
''Sorrydemiyorum''
kendini haklı görüyor demekki o yusden imkansız dilemez.
Oysa hatali olan o ben degil.
Kişiliğinde kendini beğenmiş demekki özrü kendini küçük düşürme gibi görüyor
Onu nasil yola goturebilirim?
Akli basina gelsinde!
kendini bir b. ok saniyoda ondan yoksa neden dilemez
Peki bu durumda en yapilmasi geriken hareket hangisidir?
En son gece mesaj atmisti ona sabah bir actim ve birsey geri yzmadim. Demin yine yazdi sadece mesajina baktim ve birsey geri yazmadim. Mesaj yazmasam ona iyi midir?
Beni cok uzdu.. o sebebten dolayi bunu ediorum. Ustelik birseyde ona geri yazmiyorum ya kim bilir deli oluyordur?
Abartmiyorum.. Hata li olan ben degilim odur.. Hatasini anlayana kadar boyle edicem!! Ustelik bana bunu dedi ''3 gundur naz ediyorsun..'' oyse ben naz etmiyorum tam tersi cok sinirliyim ona karsi!
ya durum farkli oldugu icin oyle diyorum.. Konuyu tam bilmiyorsunki kardes:)
Tamam tsk ederim!
Odundur o egolu odun =)
Cok guzel soyledinnnn = ))
Özür dilemek bir Erdemdir yazık dalgaya almış
Peki bu durumu sen yasamis olaydin napaardin?
Sevmedigini niye dusunurdunki?
Cok haklisin!!!
Rica ederim:)
ego tavan olduğundandır
Ego var onda..
belli
Aynen oyle.
sory ne la yarrrrrrrrrrr... derdim
Ozurdilemem demek oluyor
ne demek olduğunu biliyorum saf arkadaşım. sonuçta Türk olduğumuz için ülkemizde Türkçe konuşuyoruz. Ciddi bir konuda sory falan derse birisi bana samimi olduğum biriyse ağzına yapıştırırım. Yaş olarak 3 4 yaş büyükse benden vuramıyorsam eleştirilerimle itin gtune sokar çıkarmam orda bırakırım. sorry nedir a me ka ne zaman geçiş yaptınız
Pffffffffff. hou je bek man sukkel!
schokken
haksızsam dakka tereddüt etmem
Hatali olsan?
hmmmmmmm
ben diliyorum hiç bir sıkıntı yok
En iyisi! bana gelmis bunlari dedi Bende ozur dilemesi gerekiyorken gelmis bana ne diyor
''Sorrydemiyorum''
Küfrederdim yüzüne kArsşı
Erkek adam Özür mözür Dilemez O kadar
hataliysaaaa ozurdilecek!
Dilemiceekk o kadar :D Sözümün üstüne söz istemem :DD
ben hep dilerim
Aferin!
aferin diye eşşeklere denir ama yine de eyvallah
Ne alaka simdi?
ama öyledir bil diye söyledim
Tamam arkadas
Okuz olabilirmi
Okuzunnnnnnnnnnnnnn tam onde gideni bu..
T*şak geçiyor :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar