+1 yılDepresyon sürecinde olabilirsiniz depresif ruh hali içinde olan bireyler genelde böyle isteksiz olur bir şey yapmak istemez istese bile kendine özen göstermez önemsemezler bence yapınızla alakalı değil bu durum motivasyon eksikliğinden oluyor. Sizi hayata bağlayan ana unsurlarda kopmalar var gibi geldi hevesinizi fena şekilde kırmışlar ve sizi hayata küstürmüşler. Kendinize fazla zaman ayırın ama sevdiğiniz şeyler için zaman ayırın hep başkaları için koşturmayın biraz kendinize özen gösterebileceğiniz zamanlar yaratmaya çalışın.
021 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba evet ama yillardir böyleyim ben. Hep deniyorum izguvenim hic yukelmiyo suslensem bile. Narakterm hep asla kendime guvenemiyorum nolursa olsun
- +1 yıl
O zaman sizin kendinize olan güveni fena yıkmışlar gibi gözüküyor
Soran+1 yılKesinlikle toparlayamiyorum
- +1 yıl
Ne desem bilemedim yeni insanlar tanıdıkça bence biraz daha iyi hissedersiniz kendinizi yeni ortamlara girince mesela
Soran+1 yılOrtamim yok aşısizim biryere giremiom arkdsm yok 1 tane var sevdigim adam umut verdi gitti
Yanlizi.- +1 yıl
Yalnızlık zor, bir işe girseniz part time da olabilir meşgale olsun diye diyorum iyi olmaz mı
Soran+1 yılE kimse almiyor basvuru yapiyom yapiyom alan yok az önce yine 3 red yedim
Bir yer var beni aldi Ağustos icinnama onuda benn cok begenmedim- +1 yıl
Kötü olmuş şanssızlık denemeye devam edin yine de gazetelere bakın ilanlara internete bakın iş olsa bence biraz daha iyi olur en azından yalnızlık azalırdı zaman geçerdi bir şekilde
Soran+1 yılEn azndan parami kazanirdim ehliyet filan yapardim ama ida yok
Soran+1 yılSenge o begenmedigim isi kabul edeyim mi
- +1 yıl
Zoraki çalışmak da iyi değil emin olamadım siz bilirsiniz, aşırı kötü değilse deneyin baktınız içinize sinmedi sıkıldınız başka iş bakarsınız bence denemeye değer
Soran+1 yılYa onlarda aşı istiyor ben aşılı değilim ariyorum sormak icin 4 gundur geri arucam diyo dun aramadi. 1 haftadir sozlesme evde duruyo soru sorcam ulasamiyom
- +1 yıl
Eğer uzak değilse gidip bizzat yüz yüze sorun telefonla sorun oluyor genelde geçiştiriyor olabilir görüşün yüz yüze olumlu olumsuz bir şey bekliyorum diyin bakalım ne diyecekler
Soran+1 yılISTE PEK sokmuyolar iceri randevusuz hani corona varya birde aşısızim isim zorlasti
- +1 yıl
Aşı olmayı hiç mi düşünmüyorsun kararlı mısın olmamakta
Soran+1 yılGercelten istemiyorum basindan beri... peki sen?
- +1 yıl
Ben 4 kere aşı oldum olup olmamak sizin tercihiniz bir şey diyemem
Soran+1 yılEe birseye yaradimi
Soran+1 yılKim bilir dha kac kez olmalisin anlamsiz gelmuyor mu artk?
- +1 yıl
Sonu var mı bilmiyorum şu anlık işe yaradı ama bakalım hayırlısı
Soran+1 yılHmmmm hayrlsi
En İyi Cevaplar
+1 yılGüzel ve hoş görünmek için bir nedene ihtiyacınız olduğunu size kim söyledi ki? Daha iyi hissetmek ve kendinize verdiğiniz değeri görmek için bile evden çıkmayacak dahi olsanız güzel bir gün geçirmek için süslendikten sonra aynanın karşısında analar neler doğumuş ve demek bile size iyi gelecektir. Deneyin pişman olmazsınız (=
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin ama nebileyim iste insan hep neden ariyo
- +1 yıl
İlla bir neden arıyorsanız kendinizi iyi hissetmek güzel bir neden bence
+1 yılGenç kız olmak süslenmek demek değildir. Nasıl istiyorsan ohkeseyeler davranmalisin. Herkes farklıdır. Seni çok iyi anlıyorum ama , ben de okula başlamadan hiç arkadaşım yoktu ( şu an da yok gerçi ama yurtta kaldım için insan içine çıkmam gerkeiyor) ve hiç suslenmiyodum hiç önemsemiyordum kendimi. Gerçi hala öyleyim, insanın çevresi olmayınca hiç içinden gelmiyor maalesef böyle giyinip süslenmek. Ama bazıları da çok sever mesela evde bile giyinir süslenir makyaj yapar. Bunları yapmak insanın modunu yükselitiyor
00 Yorumla
+1 yılBu aralar biraz fazla düşünceli olup depresif bir ruh haline bürünmüş olabilir misin diye sor kendine bakalım. Bu şekilde kendinle ilgilenmiyor oluşunun altında bir sürü sebep yatıyor olabilir tembellik, üşengeçlik gibi ya da sadece canın istemiyordur, içinden nasıl geliyorsa ve kendini daha iyi nasıl hissedeceksen öyle devam et 👍🏼
01 Yorumla
Soran+1 yılYillardir boyleyim ve hic hosuma gitmiyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Sevgilin falan olsaydı iyi görünmek için süslenirdin
Arkadaşlarınla kafeye falan gitseydin de aynı şekilde
Bence yalnız olduğun için böyle
Ben de senin gibi sayılırım nasıl göründüğümü takmadan bir şeyler giyip çıkıyorum dışarı19 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen öyle. Arkadasimla bazennciktigimda yapiyorum 1 tane var ama onlada surekli girmiom gidincede biyere gidemioruz ki heryer kapali aşılı degliz bilmiom. ya cidden bunaldim bosunada suslenmek istemiyom
Soran+1 yılKiz usengeclikmi bunalim mi yillardir bilmiyorum guzel. seylerm. olmasina ragmen pasakli da giyinmek ayri tuaflik
Soran+1 yılEvet ya foto için susleniyolar ben anlamiyom ki birtek ben mi boyleyim acaba sdne susleniyonmu arada
Soran+1 yılKdjdjdd of of ben ne etcem
+1 yılSabah uyanınca duş almayı alışkanlık haline getir. Hem temiz ve enerjik güne başlarsın hem saçların bakımlı olur. Bir zahmet 2 dakikada makyaj yaparsın.🙂
04 Yorumla
Soran+1 yılAliskanlik haline getirsem yaparim ama iste aliskanlika getiremiyorum
- +1 yıl
Suyu genellikle herkes sever
Soran+1 yılYok ben
- +1 yıl
Merak etme bir aşık ol ger gün süslenirsin
+1 yılBakımını yapmakta da zorluk çekiyor musun? Depresyon başlangıcı olabilir ya da tembellik veya erteleme eylemi. Fakat çok farklı değilsin insanlardan bir yere çıkmayınca motive olmak zor oluyor. 🙏
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama yillaridr boyleyim
- +1 yıl
Karamsar karakterlisin o halde. Süslü olmak zorunda değilsin önce bunu tekrar et kendine umarım huzur bulursun
Soran+1 yılOlmak zorunda degilim ama seviyorum ve bunun ucin bir motivasyonum yok
- +1 yıl
Yengeç burcu musun?
Soran+1 yılHayir
+1 yılDoktora gitmek sosyal bir aktivite değil ki içinden süslenmek gelsin. Normal yani. Ben de bazen tek dişimi fırçalayıp çıkıyorum bazen de full makyaj çıkıyorum. Ortama ve moduna göre değişir.
00 Yorumla
+1 yılBenim de evde otururken bile süslenesim geliyor😁ama içten gelecek böyle şeyler zorla olmaz. boş ver nasıl rahat hissediyorsan öyle yaşa
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten sorun orada rahat hissetmiyorum. Bana yakisan süslü olmak seviyorum da. Sadece buna gücüm ve motivasyibum yok
- Kişilik & Karakter konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılal benden de o kadar ama ben kendi mi bildim bileli hiç makyaj sevmezdim. özel günler olacakta o zaman yapacam bakacam kendime gerisi paspal
02 Yorumla
Soran+1 yılBen seviyom ama fark irda
- +1 yıl
değişmeyen tek şey zaman
her şey herkes değişir
Boyle durumlar da benim de pek icimden gelmez ama öz saygimizin ilk temsili, gorselimizdir. Abartisiz duzgun olmak yeterli
01 Yorumla
Soran+1 yılOda yok bende
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılValla bazen görüyorum öyle, düşüyorum. Bu tarz kızları mı seviyom anlamadım ha. Geçen hastanede gördüm pijamayla gelmiş, düştüm sürüklendim hastanede
08 Yorumla- +1 yıl
Bn de böyleyim
Soran+1 yılHhsjdhhahahhaah pijamaylami
Ya bilmiyom ben aslnda susluyum ama iste bir guzel ozel gun bekliom. boyle. goz doktoru icin makyaj yapip. eve geldigimde. silmek bos geliyo hytmda bi macera yok- +1 yıl
Ne gibi özel gün bekliyon acaba shdjdjf.
Kendine bakmazsan özel gün için bi fırsat gelmez eline
Soran+1 yılYa okdr haklsn ki ama cidden byierede gidemiom. avm flb hicbiyer aşısizim ve arkadas da yok bende haklym. kendimce bakalada giderken suslebilmez ki ordami taniscam kocamla kalsin ya
- +1 yıl
Yav belli olmaz süslen az shfhdhf
Bakkalı beğenmedi kıza bak
Soran+1 yılTamam denicem ya napim madem oyle diyon
- +1 yıl
Yap tabi. Kısmetin nerden geleceği belli olmaz shdhdhf
Soran+1 yılDhrht haklsn
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılCanım belki genç yakışıklı bir göz doktoruna denk gelirdin süslen püslen bi dahakine
13 Yorumla
Soran+1 yılYok kiz kadindi jdjdjdj bizde nerde o sans
- +1 yıl
Yaaaa olsun beee belki bi dahaki sefere
Soran+1 yılTamam olabilir deniycem xkdjd
Kişilik & Karakter konusunda 479 cevap paylaştı. Bende esofman sweat takilirim bu rüküslük degil rahatliktir
11 Yorumla
Soran+1 yılAma o senin tercihin rahat hisediyon. Benim. tervihim. suslu olmayi. severim ama bos geliyo firsat yok
Baskalari icin degil kendin icin Iyi hissetmen icin guzel gorunmen lazim kendine bakman lazim
11 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama motivasyonum olmuyo bos geliyo altarafi goz doktoruna gitcem diyom
Yaşın kaç
Neden bu kadar dağınık ve hayattan kopuksun...
Nedeeeen?04 Yorumla
Soran+1 yıl21. Kucukken hep dislandim
2020de toparlabdm biraz hyatimin askini buldum sandim ilk defa sevdim cok surmedi gitti tekrar orada dustum toparliyamadim
Soran+1 yılHayir hicbises yok okul is evdeym öyle
Ahahhahahahhaha geçen seneye kadar bende böyleydim dedim acaba ben mi yazdım lan bunu
04 Yorumla- +1 yıl
Neyse aşkom bak şimdi gidiyorsun kendine güzel kıyafetler makyaj malzemeleri kişisel bakım ürünleri alıyorsun eve geliyorsun değişicem ben hırrr diyorsun sonra bir kere güzel giyinip süslenip çıkınca insanların sana baktığını farkediyorsun özgüvenin yerine geliyor ertesi gün daha da süsleniyorsun sonra depresif hallere düşünce yine eşofmana sarıyorsun ama o da ne rujumu sürmedim hemen ufak bir makyaj yapayım derken ne kadar güzel ve özgüvenli güçlü bir kız olduğunu hatırlayıp döner yemeye gidiyorsun
Soran+1 yılAskom birsuru makyaj kiyafet var zaten fjdjdj içimde var bu süslenmek şeyi severim ama motivasyonum yok iste hani şey diyorum markete gidicem bunami suslencem 5 dklik şey için yani hayatta dogru durust yaptigim aktivite yok olsa motovasoynum olur
Soran+1 yıl21
Yaşama sevinci elinden alınmış bir insan modeli imkanı var ama bişey yapmak istemiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılOff sen erkeksin ztn siz hep boylesnz benle kiyas ollmaz
Kişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Nasıl giyinmek istiyorsan öyle giyin, süslenmek zorunda hissetme kendini, ki bence sweat ve eşofman ikilisi çok iyi. Yani zevkli bir insansın bence.
00 YorumlaÇoğunluğun yaptığını yapmadım diye üzülme kendin ol emin ol daha iyidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende genel olarak eşofman sweat gezerim ama seninki biraz üşengeç ve hayattan bezme gibi
117 Yorumla
Soran+1 yılAy evetttt bnmki öyle cunku normalde suslenmey seviyom
Cevap sahibi+1 yılBende bazen bere takıyorum çıkarım renkli gjyinirim ama eşofman cok giyerim benim kışın Jean üşütüyo bence yaa
Cevap sahibi+1 yılBurçları sevmem de ne burcusun
Soran+1 yılAkreo sen
Cevap sahibi+1 yılOo akrepler çekici diye düşünüyorlardı az önce soru da 🤣🤣 benim yay ama yakınız sanırım. dogum günlerimizi akrepten sonra yay geliyor ondan galiba biraz rahatına düşkün birisi misin
Cevap sahibi+1 yılBende elbise vs alırım ama sonra bakarım eşofman severim arkadaş kolay kolay edinemem ve herkesle anlaşırım ama bilmiyorum yay dışında çok nadir anlaştığım insanlar oluyo 🤣🤣
Soran+1 yılEvet bayagi ndkdkdk sendemi
Kiz suslensem cekiciyim
Suslenmeye enrji yok
Cevap sahibi+1 yılBende aynıyım valla ama az da olsa özenli olurum eşofman da bile sadece rahata düşkünlük den oluyor bunlar genel de böyle bile dikkat çekerim 🤣
Cevap sahibi+1 yılEvet enerji yok 😭
Soran+1 yılKiz yok ben öyle saliyom ki paspal pasla geziyom ya evde bile milet oyle dolasmaz yuh ya
Cevap sahibi+1 yılBen evde pijama ile gezerim rahat severim evliyim eşim de öyle yani insan rahat olmalı yaa evde pantolonla gezenler var içim daralıyor benim 🤣🤣 bir şey olmaz paspas olsa üstünde güzel durur derler öyleyiz zaten
Soran+1 yılJuidkekej bende evde pijamaylayim. tum gun xkskkskd pijamalarinnguzelmi
Soran+1 yılKiz seni en szndan alan almis kismetini bulmussun bennnerde bulcam bu paspal halimle 🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yılGüzel aynen renkli giyerim koyunlu polar miki fare li falan
Cevap sahibi+1 yılOlsun ya seni de alan alır ama ben de bıktım her gün süslen makyaj amann
Soran+1 yılBazen yap cocuk yok mu
Esin seviyo ama böyle olsun
Cevap sahibi+1 yılYok hayır 9 Şubat da 1 sene olacak daha yeni evliyim açıkçası düşünmüyorum 🤣🤣 makyajsız da seviyorum eşim de öyle yani zaten önemli olan onun her halimle beğenmesi zaten fazla makyaj yapamam alerjim var
Süslenmek zorunda değilsin. Etrafta orada burada kadın süslü olacak her gün makyaj yapıcak düşüncesi olduğu için insanlar zorunda hissediyor. Doğal olmayı seçiyorsun karar senin.
07 Yorumla
Soran+1 yılSecmiyorum sevmiyorum ki boyle olmayi
Motivasyonum yok sadece yoksa süslü olmayi ben seviyorum
Soran+1 yılYillardir böyleyim
Soran+1 yılKocam ykk olsaydi suslenrdm
Soran+1 yılNerde gelecek kolay molay yok
+1 yılAbartıyı sevmiyosun mükkemel bişey bence bu bakkala dahi giderken gelin makyajı yapan insanlar tanıyorum
017 Yorumla
Soran+1 yılHayir sevoyorum. Sevdigim olsa yanimda suslenirim ama nebilim cok bos geliyo
- +1 yıl
Kanka yanlış anlama ama sen ayna karşısında kendini ne kadar güzel görürsen insanlarda seni o şekilde görür evet bakkala makyaj ile gitmek biraz abartı ama ne biliym öyle bakımsız kezban gibi gezen biriyle de kimse ilgilenmez
Soran+1 yılBiliyom kanka iste. Beni suslenirkeb gorsen sasirirsin zaten yapinca tam. yapiyorum ama motivasoynum olmuyo cidden cok anlamsiz geliyo hersey hergun evdeyim cikincada msrkte ya da doktors gidiyom bunun icinde makyaj yapilmaz ki ve kombin? Yoksa yapardim. seviyorum
- +1 yıl
Kanka yaşın kaç bilmiyorum ama kendine sosyal aktiviteler edinmelisin sürekli sürekli ev insanı bunaltır
Soran+1 yıl21im. Hicbi aktivitem yok napablrm ki
- +1 yıl
Bak sosyal cevre edin kendine bu illa erkek arkadaş olmak zorunda değil kız arkadaş cevren olsun hafta sonu çıkın gezin sinemaya gidin yemek yiyin ne biliym eğlenin birkikte
Soran+1 yılNerde bulcam arladasi ki
- +1 yıl
Kanka nası nerden bulucam allah aşkına sowpwodkwodkwpdke
- +1 yıl
Oturduğun semttin mahallen illa dışardan olmak zorunda da değil kuzenlerin gibi gibi
Soran+1 yılKuzenleeim cok uzak
- +1 yıl
Kanka hangi şehirdesin
Soran+1 yılKonya sen
- +1 yıl
İstanbuldayım ben
Soran+1 yılGel
Soran+1 yılSuslenrm belki
- +1 yıl
Belki değil kanka mutlaka süslenirsin
- +1 yıl
Daha önce gelmiştim konyaya gayet güzel gezmelik yerleri var karatay parkına gitmiştim
Temiz ol yeter, süslene süslene bu hayat bitmez en iyisini yapıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılAman erkkeler cok bakimli sanki senin gibi dolasan erkke zibilyon tane
00 YorumlaKarı olsaydım tam olarak sen olurdum kanka
12 Yorumla
Soran+1 yılJyjdjdj nie
Sendemi oylesin erkek halinle
Pasaklı birisin galiba
114 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılPasakli ne demek tam olrk
Soran+1 yılnasıl duzelcem
Soran+1 yılE oldu sonrada terk etti
Soran+1 yılYokki
Soran+1 yılNasil
Soran+1 yılKotu bisey yazmazsan niye kapatsinlar
+1 yılGüzel bir kızsın. Sadece kocana süslen.
01 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyon guzel oldugumu
Ee kocam da yok olsa suslenicem
+1 yılBezdin hepten hayattan
01 Yorumla
Soran+1 yılNapcam
Depresyon döneminde misin?
01 Yorumla
Soran+1 yılYillar dir boyle
bu nedir ya özel günler belirle
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ki hep gun ayni
En iyisi eşofman ya. Rahat bir de..
07 Yorumla
Soran+1 yılSevmiom
Soran+1 yılYok esofman sevmiyorumm. susu severim. ama. motivasyonum. yok
Soran+1 yılAma yakismiyor
Soran+1 yılEsofman bana
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende öyleyim vallaha kız arkadasım diyor bakımlı ol diye ama ben buyum vallaha hiç yapmacık olamam
09 Yorumla
Soran+1 yılYa benm sevglm. yok olsa yaparm
Cevap sahibi+1 yılNerde yaşıyorsun peki
Soran+1 yılHokanda
Cevap sahibi+1 yılBende orada yaşıyorum ciddimisin
Soran+1 yılCidimsn
Cevap sahibi+1 yılEvet yemın ederm ki
Soran+1 yılVay bn almnya
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılKonyada yaşıyormussun dalga geçer gibi Hollanda diyorsun
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSüslenme eşofman gayet yeterli
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Süslenmek itici. Doğal insan candır. Herkes süsleniyor. Bi farkın olsun
Soran+1 yılOf sogallik degl bu bakimsizlik
- +1 yıl
Temiz ol yeter
Soran+1 yılTemizden kastin ne
- +1 yıl
Her türlü. Kişisel temizlik. Bi de öbürü
Soran+1 yılOburu?
- +1 yıl
Nys o senin hayatin
- +1 yıl
Erkeklere bulaşmak yani. Senin hayatin
Soran+1 yılAnladm
Süslensen sevgilin de olur arkadaşın da
01 Yorumla
Soran+1 yılYav yok ikulda falan susleniyodm yinede yok sesizim diye
Bunun neresi acil mmk birey zinazlsi
01 Yorumla
Soran+1 yılAcil
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlur öyle
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunları yapmak zorunda değilsiniz
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılbohem bir dönemindesin sanırım.
03 Yorumla
Soran+1 yılYillardir boyleyim.
- +1 yıl
hımm 20'li yaşlarda olduğunu varsayarsak ciddi bir sorun olabilir.
Soran+1 yılEvet basdaym dha 20nin
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek misjn sen yoksa
01 Yorumla
Soran+1 yılHe
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇeki düzen ver kendine
08 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Hayır böyle kal
Soran+1 yıl@Copernicus neden
- +1 yıl
Iyisin oyle
Soran+1 yıl@Copernicus suslu istiyorum
- +1 yıl
Olmaaazzzz
- +1 yıl
Süslü cirkinnn. Doğal ol
Soran+1 yıl@Copernicus ya niye ama böyle diyonuz sonra hep suslu kkizkarl geziyonuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn güzeli taktıgın şeye bak akışına bırak
01 Yorumla
Soran+1 yılNe akisi
bazılarına bu salaşlık umursamazlık yakışıyo ama.
116 Yorumla
Soran+1 yılBana yakismuyo
Soran+1 yılYok yakismio
Soran+1 yılSuslu olmak istiy8lm
Soran+1 yılNe konusucagiz
Soran+1 yılBaska zaman olabilir ama bugun iyi değilim
Soran+1 yılTesekkur ederim
Soran+1 yılTakip attim
Soran+1 yılGeri takip at ben atarim
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yıliçin pörsümüş bacım senin
01 Yorumla
Soran+1 yılNie
+1 yılRahat giyinen kızlar daha çekici
114 Yorumla
Soran+1 yılTamamda guzel durmuyo
Soran+1 yılBana süs yakisiyo
- +1 yıl
Sen biraz ev kızı moduna girmişsin belli dışarı fazla çıksan normale dönersin
Soran+1 yılBiyere sokmuyolar aşısizim
- +1 yıl
Aşı ol knk ve sevgili yap böylelikle süslenirsin
Soran+1 yılSevgili nerde bulcam
- +1 yıl
Yaşadığın şehirde nerede olacak başka güzelsen birde daha ne olsun
Soran+1 yılTmmda benim. kafamda erkek yok bu dunyada tel 1 tane vardi terketti
- +1 yıl
Kafana yatan başka yok mu ya enteresan kilolu bir kız mısın acaba yoksa baya iddialı mi hayattan beklentin yok gibi konuşuyorsun 🙄
Soran+1 yılYok kafam gore asla yok bir o vardi oda gitti halbuki cok yakiaiyoduk
- +1 yıl
Nerede yaşıyorsun
- +1 yıl
Arayış içindesin sen
Soran+1 yılNe arayisi
- +1 yıl
Bilmemmmm
Dobarlan hadeeee
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyo
+1 yılDoğal severim,,
013 Yorumla
Soran+1 yılDogal degil bakimsizlik
- +1 yıl
Sen dogalsin
Soran+1 yılHicte
- +1 yıl
Kaç yaşındasın sen
Soran+1 yıl21
- +1 yıl
Nickin ne sitede
- +1 yıl
Adın ne
Soran+1 yılNe etcen
- +1 yıl
Merak ettim nickin ne kanya sen misin
- +1 yıl
Nickin ne senin
- +1 yıl
Cevap versene gizli üye
Soran+1 yılKanye deglim
Soran+1 yılHayir
+1 yılen normali belki de sensin
01 Yorumla
Soran+1 yılNiye
helal bee
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılBen deglim
+1 yılSen niye böylesin
03 Yorumla
Soran+1 yılBende size soruyorum
- +1 yıl
Yaşama sevincin kalmamış
Soran+1 yılEvet uzduler
- Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yıldoğallık güzeldir
01 Yorumla
Soran+1 yılBu dogallik degil bakimsizlik
- Kişilik & Karakter konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılo kız senmiydinn aaa
05 Yorumla
Soran+1 yılKim
- +1 yıl
hastanede gördüğüm eşof. swe. bakımsız kız aaaaaaa aaaa
Soran+1 yılYok
- +1 yıl
bahsetmişsin iştee
- +1 yıl
senssinn
boş ver nazar değer zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılAa nuyw kiz
Soran+1 yılNiye
Soran+1 yılSendemi boylesn
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBezmiş
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılBende senle aynı durumdayım
04 Yorumla
Soran+1 yılSen erkeksin siz ztn bakimsizsiniz
- +1 yıl
Ne alaka ln
- +1 yıl
Arkadaşım sevgilim yok anlamında dedim
Soran+1 yılÖyle
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
+1 yılBanada oluyor o
00 Yorumla Böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTakıl boş ver
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTakıl dedim ya. Sonra değişirsin kasma kendini
Soran+1 yılNezmn degisicem? 22 yasina giricem cocuk degilim millet 17de susleniyo
Cevap sahibi+1 yılDepresyonda olabilirsin. İçinden gelmiyor senin bu işler. Canın istemiyor çünkü.
Cevap sahibi+1 yılSeni süslenmeye iten bir sebebin yok.. süslenmek için seni güdüleyen hiçbir şeyin yok.
Soran+1 yılEvet. Tam bu. Yani seviyorum ama bos motivasyonum yok niye yapim diyorum durduk yere
Cevap sahibi+1 yılKendini aynada güzel gördüğün zaman mutlu olmak için yap. İllaki başkaları için yaşanmaz hayat. Kendin için yap, kalk kendine özen göster biraz kendinle ilgilen. Bırak miskinliği. Kendinle ilgilendikçe bir çiçek nasıl açarsa sen de öyle açacak daha da güzelleşeceksin. Sen bile şaşıracaksın kendi değişimine. Biraz yardımcı ol kendine. Tamamen bırakırsan yaşamak için hiçbir sebebi olmayan mutsuz bir insan olacaksın zamanla. En güzel yaşındasın ve o yaşa bir daha dönüşün yok.
Soran+1 yılOkadar haklisin ki... biryerden toparlanmak lazim... cok tsk ederum. deneyecegim. sen bakimlimisin?
Cevap sahibi+1 yılEvet. Ben çok fazla bakımlıyım asla kendimi bırakmam. Evin içinde bile hafif makyaj yaparım saçım düzgündür. Cildime bedenime bakarım. Yaşım 30 lu olmasına rağmen fit bir bedenim var bedenime bakarım. Ve bunlar beni mutlu eder. Lütfen daha bu yaşında kendine bunu yapma olur mu. Bak ben kendime böyle baktığım için yaşımdan çok daha genç gösteririm hep öyle derler. Sen de bak kendine inan mutlu olacaksın..
Soran+1 yılYaa evet en iyi isini yapiyorsun... öyle olmali zaten simdi degilse yaslaninca mi yapicaz zaten... evlimisin? Ya ben evli olsam bi motivasyonum olur eşim için yapari. Ama dedigim gibi hicbiyerede gitmuyom 5 dk market icin anlamsiz ve bos geliyo ama yinede zorlicam kendimi
Soran+1 yılMesela eskiden okul gidiyodum 6de kalktigimnicin 20 dk makyaj yerine uyuyodum ve yine ustume biseyler rastgele giyip gidiyodum
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgili yap
01 Yorumla
Soran+1 yılKimse yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendin için giyinebilirsin onları.
07 Yorumla
Soran+1 yılBos geliyo kendkm. gorunce nolyo ki
Cevap sahibi+1 yılHerşeye öyle bakarsan yaşam enerjin gider.
Soran+1 yılNapicam peki enerjim. zaten asla yok tum gun evdeyim
Cevap sahibi+1 yılDışarı çık kendine zaman ayır. Ben mesela tek başıma yemek yemeyi tek başıma bir şeyler bakmayı çok severim.
Soran+1 yılOzguvenlisindir. Ben hic sevmiyorum tek olmayi
Soran+1 yılYani tek cikmak disarda gezmek tuaf geliyo
Cevap sahibi+1 yılNe alaka ben çok severim
Amaaaan ne önemi var
01 Yorumla
Soran+1 yılVar
+1 yılYaşın kaç ki
01 Yorumla
Soran+1 yıl21
+1 yılGüzel konbin
00 Yorumla
+1 yılAferin sana.