Durgunluk hissi şu anda yaşamıyorum ama bazen durgun olduğum oluyor. Gününe ve o günün yoğunluğuna göre durumlar değişiyor bazen çok enerjik olurken bazen durgun olabiliyorum. Uyku vakti yaklaştığında normal oluyorum genelde uyuyamazsam müzik açarım müzik dinleye dinleye uyumaya çalışırım iyi gelir ya da televizyon açar onun sesiyle uyur kalırım. Her zaman durgun olan biri değilim ama bazen yorgunluktan yoğunluktan durgunluk hissi geliyor bir süre sonra kendi kendine gidiyor yerine enerjik hale bırakıyor genelde uykuya yakın bu his geliyor.
Evet bazen boşluk hissine kapılıyorum mental anlamda.. Sanki o an dünya yansa umurumda olmaz.. Herkesin var hayatın yorgunlukları altında durgunlaştığı anlat.. Bana iyi geliyor durgunlaşmak zaman zaman.. Sonrasında enerjimi toplayıp kendime geliyorum.. Keyifli günler..
An itibari ile hazırlanıyorum spora gideceğim. Öğlen arkadaşlar gelecek yöresel yemekler yapacağım ve kendimi enerjik hissediyorum. Yoğun bir hafta ve böyle zamanlar bana iyi geliyor...
Evet bu aralar fazlasıyla yaşıyorum işlerin yoğunlasan temposundan mi yok sürekli monoton bir şekilde aynı duyguların etrafında dönmekten mi bilemedim. estas tan hermosa hoy😁😁😁