Doğru ve net bir iletişim kurduğumu düşünüyorum. Dinlemeyi bilirim, empati kurmaya çalışırım, sıra bana gelsin modunda olmadan iletişimi devam ettirmeye çabalarım. Doğru anlaşıldığım sürece, doğru anlamaya gayret ederim. Yani aynı hassasiyet bana gösterilmediği zaman iletişimim çok da sağlıklı olmaz. Kendimi veremem, konuşmak için konuşurum, dinlemiş olmak için de dinlerim.
Evet istediğim ve elektriğimin uyduğu insanlarla çok iyi şekilde iletişim kurabilirim.. Karşımdaki insanı da kendine adapte edebiliyorum bir süre sonra :D Keyifli geceler..
İletişim konusunda oldukça güçlü bir tarzimin oldugunu dünşünüyorum.. Gerek yazarak gerek konusarak gerekse yüz yüze.. Hatta bakışlar ve davranışlarımla bile istedigim ya da istemedigim coğu durumu anlatabiliyorum..
Her şeyin temelinde bu vardir zaten.. Güçlü iletişim ve anlatma şekli yani uslup, çözülmeyecek sanilan bircok sorunu çözüyor.. Ne istediğimi iyi bilir, cirilciplak anlatirim bunu da rahatca soru isareti birakmadan..
Net, keskin ve kararlı bir ses tonuyla karsiya verilen mesaj kadar, bize geri bildirimi de oldukca önemli.. Bazen ne kadar anlatsak da alabildigi kadardir maalesef..
Evet, bu konuda kendime fazlasıyla güvendiğimi söyleyebilirim. Kendime has tarzım, kelime oyunlarına hakimiyetim ve kelime haznemin genişliği sayesinde istediğim zamanlar oldukça ikna edici biri olabiliyorum..