Başkasından geçindiğin zamanlar oldu mu? Özellikle sigara konusunda otlakçılar düşmanımız resmen. Bu sene resmen dilime 'Valla son dalım var kanka' yalanı dolandı. Yalan yuva yaptı ağzıma. Yanlış anlama dinlenci değilim varsa 1 dal zıgara verir misin? 🦁
Bir dönem yapmıştım otlakçılık demeyelim de sigara kullanmıyordum o aralar arkadaşlar tutardı al yak bir tane diye tabi bu dediğim 2010 yılları falan ki sigara şimdiye göre çok ucuz kimse 1 çöp sigaranın lafını etmezdi.
Böyle tuta tuta beni de alıştırdılar 10 yılı aşkın sigara içtim aktif olarak son zamdan sonra yeter dedim bıraktım. Sigarayla doğmadım onunla da ölmem! Hırslı bir insanımdır sigaranın beni esir alıp kendime verdiğim sözü bozmasına izin vermeyecek kadar hırslı. Şükür bıraktım.
Sigara otlakçılarına gelince evet sinir bozucu olabiliyor 1 tane ister verirsin ama her yaktığında elini uzatan tipler var ki sinirleniyor insan özellikle son dönemde herkes sarma içmeye başlamıştı. Ver bir kalite de ciğerimiz açılsın diyen el uzatır oldu. Hayır siz sarma içiyorken neden ben zararlı çıkıyorum. Mantıksızlığa bakar mısın? Adam sigara çok pahalı diye sarma içiyor ver bi kalite diyecek kadar rahat neden çünkü cebinden gitmiyor..😂 Son sözüm sigarayı bırakın gençler sanıldığı kadar zor değil emin olun bırakınca sinirlenip ona buna çatıyorum!
Dişetlerim ağrıyor! Seviyorum tadı çok güzel kokusuna bayılıyorum... gibi mantık dışı bahaneler sunan beynine dur de yeter. Tadı güzelmiş... Yalan hiç güzel tadı yok yemek gibi 1 tabak önüne tütün koyayım ekmek arası yap ye o halde 😂😂😂 Kokusu güzel falanda değil yemin ederim b*k gibi korkuyorsunuz.
Kendimizi kandırıyoruz başka bir şey değil kandırma ve emzik gibi elinde dolaşma at gitsin...
Hayır, yapmadım. Yapmam da, aşırı gururluyum bu konularda isterse en yakın arkadaşım olsun isteyemem. Hadi bi kerelik istersin de sürekli sürekli çok yanlış bir davranış. Sürekli aynı şeyi yapanlarında karşıdaki insanları enayi yerine koyduğunu düşünüyorum. Hadi o anlık ihtiyacın vardır istedin, daha sonra neyse o şey artık, ee git al. Kimse sürekli sen otlan diye sigara vs almıyor ki. Paran yoksa da içme. Bu kadar basit. Millete ağırlık vermeye ne gerek var.
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Ayar oluyorum öyle tiplere. Hani bir kere mecbur kalırsın istersin ona tamam diycem ama bazıları yüzsüz gibi utanmadan durmadan istiyorlar. Hele bu zamanda hayatta istemem, isteyemem daha doğrusu.
Yeni gelen zamlardan sonra sadece abime yapıyorum bunu 😄 Paketi masaya bırakıyor en son, kıyamam. Ama ciddi anlamda sevmiyorum bunu, alışkanlık haline getirenleri birde.
Hiç yapmadım ama çok otlakçı arkadaşlarım vardı. Hiç unutmam askerde hele bir elemen vardı her nefes aldığın da sigara isterdi hmng bende kıramam kimseyi verirdim zaten günde 3 paket içiyorum ee birde otlakçılara gönlü kırılmasın diye verdiklerimi de sayarsam günde 4 paket felan marlboro edge alıyordum hsahshadh
Ailem ne beni ne kardeşlerimi öyle yetiştirmedi, sırf bu duruma düşmeyelim diye daha fazla harçlık gerekirse kredi kartı veriyordu hala da verir babam bana mesela..