Canım sıkıldı soru cevap yapmak ister misiniz? Sormak istediğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz ben de sorarım

Neden 50 ilk öpücük görseli? Dkkdkd
Sebepsiz desem djsjs görsel aramak zor geldi direkt kullanayım dedim. Gün içinde en sık kullandığın kelime nedir?
Aynen kelimesini bekliyordum genelde aynen derler de 😂 önceki hesap adında depresif kelimesi geçiyor muydu
Bilirim ben zamanında çok görürdüm sorularını 😄
Umarım polyanna sjsj
Nasılsın? ( Gerçek bir nasılsın bu)
İyiyim demek adet olmuş idare ediyorum diyelim. Gerçekten mutlu musun? En son ne zaman yüzün güldü?
Çok hastayım hastalık olmasa mutluyum, az önce sevgilimle konuşurken yüzüm güldü.😇
Daha önce hiç bir kadının duyguları ile oynadın mı?
Geçmiş olsun 🙏🏻 aa ne güzel 🙂 yok oynamadım bu konuda içim rahat
Teşekkür ederim. Şimdi sen sor istersen.😃
Hiç yalan söyledin mi? Ne zaman söyledin ve neydi? Tabi en büyük yalanı soruyorum. 😄
Söyledim, çocukken arkadaşlarıma annemin olmadığını söylemiyordum. Varmış gibi davranıyordum.☹️
Hiç kazık yedin mi?
Yaa üzüldüm affedersin kötü şeyi anımsatan soru sordum 😔 Yedim tabi güvendiğim dağlara karlar yağdı ama herkese güvenmemem gerektiğini iyi öğrendim. Sosyal biri misin?
Problem değil aşalı çok oldu.
Gerçekten ne kadar bilgi sahibi olursan ol yaşamadan öğrenilmiyor hayat. Tecrübe denen şey apayrı.
Evet sosyalim.
Aşka inanır mısın?
İnanırım ama bana denk gelmedi acaba yok mu diye düşünmeye başladım 😄 Aşkta mantık olur mu?
Doğru zaman diye bir şey var ben çok inanıyorum. Ben, aşk yok herkes canımsın kimse sevmeyi bilmiyor diyenler derneğinin başkanıydım ahahaha. İlla ki sen de doğru zamanda bulacaksın ruh eşini.
Aşkta mantık olmaz.
Bu soruyu önceden sorsan mantıksız adım atmam derdim ahahaha.
Kırmızı çizgin?
Umarım bulurum dediğin gibi 😄 Aşk yok derneğinden böyle birden dönebilmek de büyük şans umarım hep güzel ilerler aşk hayatın.
Israr edilmesi, sevdiklerime laf söylenmesi ve emrivaki yapılması. Fazla ısrarı sevmiyorum ve değer verdiklerime laf söylenmesi hoşuma gitmiyor.
En büyük hayalin nedir?
Teşekkür ederim.😄
Anne olmak.🌺
Seni sen yapan?
Rica ederim umarım bir gün olursun 🙂 İyi kötü tüm özelliklerim beni ben yapar birini diğerinden ayıramam.
Kıskanç biri misin?
Cevap
7Cevap
En sevdiğin ve "asla bıkmam" dediğin bir yemek söyle bakalım Kaplan Bey? 😬
Köfte ve patatesten asla bıkmam bir de makarna var tabi öğrencilik kanımıza işlemiş vazgeçemiyorum 😄 yemek yapmasını bilir misin?
😄😄 Mükemmel.👌
Ooo ayıpsın, bilmediğim bir yemek yoktur desem abartmam bence.💅😎
Yiyen zehirlenmez dimi garanti verebilir misin 😄
Aslaağ.😒
Tamam sevdiğim insanları ve başta ailem olmak üzere yakınlarımı denek olarak kullansamda, gayet mutlular bu durumdan.😄
Mutlularsa mesele yok afiyetle yesinler yapılan yemekleri testten geçirsinler 😄
Kaç kardeşsin? Tek çocuk musun? Sence kardeş iyi bişi mi?
Bu arada sen de bi soru bana sor
İki kardeşiz ama kendisini sevmem 😄 ama anlaşabildikten sonra kardeş iyidir. Ailende en çok kimi seversin? Kiminle iyi anlaşırsın?
Annem ile
Tek çocuk musun?
Evet
Ne mühendisin? Bu yolda kendini geliştirdin değil mi? Malum Türkiye şartında artık her şey kendini geliştirmeye bakıyor.
Makine mühendisi kendimi geliştirmeye devam ediyorum yeniliklere açığım. Mesleğin nedir?
Meslek öğrenciyiz, çevre ve şehir üzerine okuyoruz... Makine mühendisliği mi daha iyi inşaat mı peki fikrin var mı?
Hayırlısı olsun umarım severek okuyorsundur. İş alanı olarak makine mühendisliği daha kapsamlı ama inşaat mühendisliği de baya iyi bence
Teşekkür ederim cevabın için ☺️
Ben de teşekkür ederim hayatında başarılar 😊
“Dışarı çıkınca muhakkak yerim” dediğin fastfood ürünü hangisi oluyor?
Hamburger yerim çok severim. En sevdiğin hobin nedir? Neye en çok zaman ayırırsın?
En sevdiğim hobim oyun oynamaktır
Güzelmiş
Evcil hayvanınız var mı?
Kedilerim ve 2 köpeğim var hepsini çok severim çok iyi anlaşırlar hiç kavga etmezler bir tek yabancıyı sevmezler 😄 sizin var mı kediniz köpeğiniz?
2 kedim vardı birini kaybettim ben de
Seviyorum hayvanları
Başınız sağolsun
Neden profilde foto yok? Bi tane kuy lütfen fenomen adma yakışmaz
Şimdilik böyle kalsın. Nasılsın kendini nasıl hissediyorsun?
Günün hangi saatinde kendini daha huzurlu hissediyorsun, neden?
Geç saatlerde gece 1-2 gibi huzurlu hissederim çünkü kafamı dinleyebiliyorum iyi oluyor
Mutlu musun?
Değilim. :D
Yapalım sini. irlendim sakinleşmek gerek
Neye sinirlendin?
Mesleğin nedir nerelisin
Mühendisim izmirliyim. Kendini güzel buluyor musun?
Güzelimdir herhalde 🙈
Teşekkür ederim cevap için 😄
Mesleğin nedir?
Mühendislik. Bu aralar canını sıkan şey nedir? Neden modun düşük?
Biraz zor zamanlar yaşıyorum ondan dolayı. 🙂
Son sorum daha önceki nickin neydi seni birisine benzettim🤔
Çok nick değiştirdim ben baya eskiyim diyelim 2-3 senelik üyeyim 🙂 umarım zor zamanları atlatırsın kolaylık diliyorum
Umarım teşekkür ederim🙂
Rica ederim 🙂
Kendine en son ne aldın?
Ayakkabıya ihtiyacım vardı onu aldım. En sevdiğin atıştırmalık nedir?
Kajuyu severim
Çok pahalandı be djsj
🤣🤣 Kiloyla almıyoruz şükür. Ama düştü baya fiyatlar
Kiloyla kimse alamıyordur sanmıyorum 😄
İlişki yaşadın mı merak ettim
Sadece flörtüm olmuştu uzun zaman önce
Bugüne kadar kaç sevgilin oldu?
3...
4. sü umarım daha iyi olur
Umarım
Şuana kadar aldiğiniz en iyi karar neydi?
Olmaması gereken birinden zamanında vazgeçmek oldu. Kendini ne zaman huzurlu hissedersin?
Müzik dinlediğimde ve gitar çaldiğimda kendimi çok huzlurlu hissediyorum...
Teşekkürler cevap için
Rica ederim
Fenomen olmak nasıl bir duygu?
Fazla soru sorma hakkı açısından güzel ama biz de normal bir üyeyiz kimseden üstünlüğümüz yok. Sitede bulunma amacın nedir?
Yeni bilgiler öğrenmek
Teşekkür ederim cevap için keyifli zamanlar dilerim
Teşekkürler sizede
sitedeki kaçıncı hesabın :)
Sayamadım 10-15 vardır 😄 en sevdiğin üye kimdir sitede?
Sormak istediğin birșey yok
Bu fikir aklına nasıl geldi?
Sıkıntıdan, vicdanın rahat mı? Pişmanlık yaşadığın bir şey var mı?
Başınız sağolsun keşke fırsat olsaymış. Yüksek bir yerden denize atlamıştım biraz riskliydi ama sorun olmamıştı
Olabilir
En son ne zaman ağladın?
Dün akşam, peki ya siz?
Aylar önce olmuştu köpeğim öldüğünde.
Gönder gelsin.
En sevdiğin aktivite nedir?
Gezmek en başı çeker
Bence de en güzeli
Hadi yapalım.
Kendini güzel buluyor musun? Edilen iltifatları ne kadar samimi buluyorsun?
Kendimi güzel bulmuyorum iltifatları da samimi bulmuyorum, kuru sözden başka bir şey değil. Sadece kendimi kandırıyorum geçici süreliğine.
Teşekkür ederim cevap için
Rica ederim, peki sen kendini yakışıklı buluyor musun
Ortalama diyeyim kabul olursa 😄 çok yakışıklıyım dersem yalan olur değilim desem de yalan olur orta en iyisi
👍👍
Olur yapalım
En büyük keşken nedir?
İsterim, sor gelsin
Sitede kaç hesap açtın kapattın?
2 ay kadar kullandığım bi hesabım vardı adım soyadım olunca sildim.
Evcil hayvanın var mı?
Kedilerim ve 2 tane köpeğim var hepsi benim canım onlarla ilgilenmeyi seviyorum. Nasıl insanlardan uzak durursun?
Kibirli, soğuk, herkesle samimi insanlardan.
Eğlenmek mi, evlenmek mi?
Evlendiğim kişi ile eğlenmeyi tercih ederim 😄 karşı cinste en çok neyi sevmezsin?
Karşı cinse mavi boncuk dağıtan birini sevmem ya ben. Ambulans lambası gibi görüyorum öyle tipleri yanarlı dönerliler. 😐 he bir de çok bilmiş birini de sevmem evlerden ırak aman amaaannn her şeye bir yorum.
Kalabalığı mı daha cok seversin yoksa sessizliği mi?
Bence de kime yandığı belli değiller 😏 kalabalık ortamı severim ama sessizliğe de bayılırım özellikle geceleri kafamı dinlemek gibisi yok. Mesajlaşmayı mı seversin konuşmayı öı?
Konusmayı sevdiğim kişiyle konusuyorsam severim, mesajlasmak daha iyi.
Kitap mı, film mi?
Film izlemeyi daha çok severim. En son hangi filme baktın?
Film kültürüm yok, en son ne zaman izlediğimi hatırlamıyorum bile.
Sorular içim teşekkür ederim 🧚🏻♀️
Ben teşekkür ederim katılım için 🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar